Sastav: Reina; Mesto, Albiol, Britos, Zuniga; Inler, Behrami; Callejón, Hamsik, Insigne; Pandev
SSC Napoli
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Steta... 
Sastav: Reina; Mesto, Albiol, Britos, Zuniga; Inler, Behrami; Callejón, Hamsik, Insigne; Pandev
Predobra akcija Arsenala. 1-0
E moj Britos, ti ni lopte ne znas izbit' kako treba.
E moj Britos, ti ni lopte ne znas izbit' kako treba.
Napoli trom, daj Boze da bilo sta urade u ovoj utakmici, inace Englezi nikako ne odgovaraju talijanima, brz je ovo nogomet za Napoli !
- francobaresi
- Kontakt:
To je stvar mentaliteta pojedinih ekipa , nikakve brzine ili tako nešto.juveboy je napisao/la:Napoli trom, daj Boze da bilo sta urade u ovoj utakmici, inace Englezi nikako ne odgovaraju talijanima, brz je ovo nogomet za Napoli !
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Juventus je bio tri puta jaci negoli sad, medju top tri na svijetu, ali kad je igrao protiv engleza, pogotovo Arsenala, izgledali su smijesno!
Ovaj Mesto ama bas nista ne zna da uradi. 
Ovo jednostavno ne ide. Prelose je Napoli usao u igru, totalno zbunjeno, Zuniga me negativno iznenadio. Steta.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Napoli igra kao neki trećeligaš nisu u stanju napraviti bar jednu smišljenu akciju. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sad kad ga zavaljaju odmah na pocetku drugo pa ce bitSaurman je napisao/la:Napoli igra kao neki trećeligaš nisu u stanju napraviti bar jednu smišljenu akciju.
Arsenal igra odlicno, kao i cijele sezone, ali Napoli igra najlosiju utakmicu ove sezone. I pored Sassoula. Previse prostora za krila, sredian nikakva, napad nepovezan. Kao sto sam i rekao, nadam se da ce zabit barem jednog.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa stvarno ovaj Britos nije ni za kurrac.
Gledam cesto Napoli (uz Fiorentinu su mi najdrazi u Italiji) i uvijek je neki problem s njim.
Ako se ne varam protiv Chieva je kriv za 1 ili 2 gola.
Sta je sa Cannavarom?
Sigurno je bolji od ovog panja.
Gledam cesto Napoli (uz Fiorentinu su mi najdrazi u Italiji) i uvijek je neki problem s njim.
Ako se ne varam protiv Chieva je kriv za 1 ili 2 gola.
Sta je sa Cannavarom?
Sigurno je bolji od ovog panja.
http://upload.slike.com/slike/2013/10/1 ... px----.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Reina; Mesto, Fernandez, Britos, Armero; Behrami, Inler; Mertens, Hamsik, Callejón; Pandev
Moramo uzeti Livorno.
Makedonce 1:0. Strasan prodor Mertensa.
Reina; Mesto, Fernandez, Britos, Armero; Behrami, Inler; Mertens, Hamsik, Callejón; Pandev
Moramo uzeti Livorno.
Makedonce 1:0. Strasan prodor Mertensa.
Inler u svom' stilu za 2:0. 
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ovo mirno privesti kraju
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Rutina i sa kombinovanim timom.
Lion man Gokhan konacno zacementiran u sredini, Benitez ga nahvalio, sto je dobro - jer nekakvi otpaci iz Chelsea i prospekti iz Lyona nam ne trebaju. Vaznije je ustrojiti jacu odbranu na zimu, dovodjenjem 1 extra stopera.
Cannavaro dobio poziv od Mazzarrija, neka ide, hvala mu za sve, ali u sampionskom Napoliju on mesta ne bi trebalo da ima. Kao ni GD Mesto, izmedju ostalih.
R.Albiol povredjen, nadam se ne ozbiljnije, jer je on jedini stoper koji ume da iznese loptu. Mec sa Romom bice igran 18og u petak, jer su za dan nakon toga zakazani veliki protesti u Rimu. To ce biti najveci test ove polusezone, jer je Vucica najozbiljniji tim u ovoj ligi trenutno. Bod bi bio velik ko kuca.
Lion man Gokhan konacno zacementiran u sredini, Benitez ga nahvalio, sto je dobro - jer nekakvi otpaci iz Chelsea i prospekti iz Lyona nam ne trebaju. Vaznije je ustrojiti jacu odbranu na zimu, dovodjenjem 1 extra stopera.
Cannavaro dobio poziv od Mazzarrija, neka ide, hvala mu za sve, ali u sampionskom Napoliju on mesta ne bi trebalo da ima. Kao ni GD Mesto, izmedju ostalih.
R.Albiol povredjen, nadam se ne ozbiljnije, jer je on jedini stoper koji ume da iznese loptu. Mec sa Romom bice igran 18og u petak, jer su za dan nakon toga zakazani veliki protesti u Rimu. To ce biti najveci test ove polusezone, jer je Vucica najozbiljniji tim u ovoj ligi trenutno. Bod bi bio velik ko kuca.
Inler je svakako vas najjaci veznjak ali vama treba veznjak koji ce mu biti partner i zamijenit Behramija.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Mada nije taj s Kosova los partner
jer Gokhan kao deep playing midflider organizuje igru , a Behrami pokriva ogroman dio prostora i radi prljave poslove sto bi rekli nasi komentatori
za "evropski" Napoli , svakako bi valjalo jedan bolji box to box igrac
al ove godine su bekovi rijeseni(sa produzenjem Zunige pogotovo) , napadac na duze vrijeme i stoper(i)
Na sljedece ljeto naci jednog takvog i eventualno stopera perspektivnog
ofanzivni dio ekipe je pokriven sa 5 legit igraca + Duvan od koga mozda nesto i bidne
jer Gokhan kao deep playing midflider organizuje igru , a Behrami pokriva ogroman dio prostora i radi prljave poslove sto bi rekli nasi komentatori
za "evropski" Napoli , svakako bi valjalo jedan bolji box to box igrac
al ove godine su bekovi rijeseni(sa produzenjem Zunige pogotovo) , napadac na duze vrijeme i stoper(i)
Na sljedece ljeto naci jednog takvog i eventualno stopera perspektivnog
ofanzivni dio ekipe je pokriven sa 5 legit igraca + Duvan od koga mozda nesto i bidne
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Veceras derbi Juga. Roma je favorit i ovde je i bod ogromno postignuce. Nadam se da ce Rafa da postavi ozbiljno ekipu i da ce se zatvoriti Romina krila, a nek im se pusta sredina. Jos uvek nismo videli kako deluje ova Roma kada ima obavezu da vodi igru protiv ozbiljne konkurencije.
Pipita izgleda ne igra.
[youtube][/youtube]
Pipita izgleda ne igra.
[youtube][/youtube]
E moj Mesto, ne bi ti meni igr'o ni u Pofalickom.
Gorane J*** ti pleme!
Pa kako ces to promasiti? 
Gorane J*** ti pleme!
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 18 okt 2013, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Pandeve koji ti je qurac, jesi kreten majke ti. Ako na kraju popušimo treba te nabit na križ kretenčino
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.