sve je to istina i cuo sam danas u gradu da su se igraci branitelja na 5 metara od iskrinog gola dodavali i onda vrate loptu na stranu ili skroz nazad pa tako opet.pod hitno se nesto treba mjenjatMakavelii je napisao/la:Tuzno i zalosno danas 7-0 za Branitelj ...... Bio sam danas sa ekipom tako da sam imao priliku vidjeti sva desavanja i utakmicu ..... Nebi da pravdam igrače, ima tu gresaka što ne smiju desiti ni pionirima ali sve je to normalno , medjutim morate znati da su IGRAČI najmanji krivci za ovu situaciju ..... Igrači nisu primili platu vec vise od tri mjeseca , na trening ti niko ne moze zabraniti da dodjes ili ne dodjes jer nisi ni placen , sto je i normalno .... Trener se mijenja nakon poraza od Podgrmeča, bez ikakve potrebe sa obzirom kakva je situcija u klubu... promjena trenera vidite sta je donijela , poraz od Orašja kod kuće i današnju blamažu u Mostaru ..... Ekipu sada na klupi vodi službeni predstavnik što je također sramotno ... Nije sramota ispasti u treći ligu i igrati sa Novim Travnikom, Fojnicom, Radnikom , sramota je doživjeti da 20 ljudi koliko ih je bilo na danasnjoj utakmici protiv Branitelja govori " trpaj te levate, da trener Branitelja kod 6:0 galami na svoje igrače riječima "svi u napad ajde jos jos" , sramota je da igrači Branitelja dodju pred gol pa se dodavaju,driblaju, daju golove sa 30-25 metara , natjeraju igrače Iskre da sami sebi daju golove i slicno ... e to je sramota ! Prenosim sta je napisao momak koji je bio na tekmi
NK Iskra Bugojno
Re: NK Iskra Bugojno
srcu draga boja plava
-
- Kontakt:
Nedajte Iskru ljudi borite se na sve nacine kako god znate.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
ma de bolan sta cemo se mi borit samo obicni navijaci vidis da je iskru svako zaboravio i niko neije lud da daje pare koje ulagao ulagao je sad idemo u propastDrzavaTuzla je napisao/la:Nedajte Iskru ljudi borite se na sve nacine kako god znate.
nazalost
srcu draga boja plava
- anonymous001
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
evo vam video jedan decki ... nije jos kasno da se Iskra spasi ako vas ima dovoljno koji volite Iskru .. napravite proteste. sve to isto se je desavalo u Jedinstvu ali svi oni koji vole Jedinstvo nisu dopustili da se ugasi klub jer to se je moglo desiti vjerovali ili ne... pogledajte video i shvaticete ... da nismo ovo napravili Jedinstvo bi danas igralo kantonalnu ligu....
evo vam video jedan decki ... nije jos kasno da se Iskra spasi ako vas ima dovoljno koji volite Iskru .. napravite proteste. sve to isto se je desavalo u Jedinstvu ali svi oni koji vole Jedinstvo nisu dopustili da se ugasi klub jer to se je moglo desiti vjerovali ili ne... pogledajte video i shvaticete ... da nismo ovo napravili Jedinstvo bi danas igralo kantonalnu ligu....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
modecom i ja sam iz Bugojna pa mozda se znamo 
Ne pratim Iskru, vidim rezultat ali da nesto pratim puno nisam.

Ne pratim Iskru, vidim rezultat ali da nesto pratim puno nisam.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
nista momci "vandali"idemo protesti i kod hasana pred opcinuanonymous001 je napisao/la:
valjda ce uspjeti.u svakom slucaju hvala na videu anonimusu

srcu draga boja plava
http://www.bug.ba/nogomet-brazilac-demo ... heira.html" onclick="window.open(this.href);return false;
srcu draga boja plava
Jadna majko šta nam se dešava klubu. Pa igrači trebaju da stanu, nek sve ide u vražju mater. Treba se odustati od takmičenja, ovo više nema smisla. Yebe se Ajkunića za Iskrom.
ma trebaju stat i strajkovat kako im to nije jasno.vide da od ovakve politike uprave prema njima nema nistaChuckie je napisao/la:Jadna majko šta nam se dešava klubu. Pa igrači trebaju da stanu, nek sve ide u vražju mater. Treba se odustati od takmičenja, ovo više nema smisla. Yebe se Ajkunića za Iskrom.
srcu draga boja plava
-
- Kontakt:
vas trener bivsi u Crnoj Gori
http://freshpress.info/index.php/sport- ... -iz-rozaja" onclick="window.open(this.href);return false;
http://freshpress.info/index.php/sport- ... -iz-rozaja" onclick="window.open(this.href);return false;
Sloboda je moja nacija
znam upravo sam ja htio ovo okacit ali si me preduhitrioSunderland je napisao/la:vas trener bivsi u Crnoj Gori
ma nek mu je sa srecom
srcu draga boja plava
http://freshpress.info/index.php/sport- ... -iskra-7-0" onclick="window.open(this.href);return false;
srcu draga boja plava
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne treba putovati u Čapljinu, bolje 0:3 nego 0:7.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ma ja i bolje je takoamchy je napisao/la:Ne treba putovati u Čapljinu, bolje 0:3 nego 0:7.
srcu draga boja plava
tako jeeeeeeMakavelii je napisao/la:HASANE **** ti lutkarsku republiku majmune lopovski!!!! ISKRA DO GROBA, neces je ugasiti kao sto imas namjeruu!!!!!! Krimiunalac jedan obicniii ISKRA VB BUGOJNO!!!!
ljudi nedajmo iskru
srcu draga boja plava
Iduci protivnik Gradina , mislim da je vrijeme za pobjedu konacno
tako i treba iskri ciji clanovi uprave skupa sa hasanom uzimaju sve i marku sebi jer **** se njima za iskrom upravo taj isti hasan je postavio ljude kriminalce na celo kluba a i gradom mu vladaju kriminalci tako da ne treba nista ccuditi ovakvi rezultati al tako i treba svim bugojancima jer svi vecinom su glasali za njega i ukivaju ga u zvijezde nakon sto im obeca pisanu jednokratnu pomoc od 150 KM i pravi neke ulice nove kojima se svi dice a u bugojnu nijedna fabrika ne radi gdje bi ljudi radili pa tako isto i fudbal se utopio ove bijedne carsije koja je vjerujem jedna od najgorih u drzavi
joj hamo vidi mu glave
sve od rijeci do rijeci je tako on je nacelnik jos od 2004 a svi znamo da je iskra do 2002 bila u Pl a on jos od tada obecava polahko od sezone do sezone PL a situacija je krenuvsi od njegovog prvog mandata sve gora i gora svake godine.postavlja ljude u iskru samo da izvuku one pare iste sto on posalje na iskrin racunrobben je napisao/la:tako i treba iskri ciji clanovi uprave skupa sa hasanom uzimaju sve i marku sebi jer **** se njima za iskrom upravo taj isti hasan je postavio ljude kriminalce na celo kluba a i gradom mu vladaju kriminalci tako da ne treba nista ccuditi ovakvi rezultati al tako i treba svim bugojancima jer svi vecinom su glasali za njega i ukivaju ga u zvijezde nakon sto im obeca pisanu jednokratnu pomoc od 150 KM i pravi neke ulice nove kojima se svi dice a u bugojnu nijedna fabrika ne radi gdje bi ljudi radili pa tako isto i fudbal se utopio ove bijedne carsije koja je vjerujem jedna od najgorih u drzavi
srcu draga boja plava
ma sramota totalna za citav grad igraci nista nisu dobili ima tri mjeseca i dobio sam informaciju da uprava ima samo 1000 km i da dodze uzeti onaj kome treba a dosta igraca od tih para odrzavaju porodice ja zaista ne vidim smisao postojanja Nogometnog kluba Iskra
joj hamo vidi mu glave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.