adnan24 je napisao/la:
@Dr.Dule
Otkud ti to za kraj oktobra i povratak Gundogana...prije dan-dva se pisalo da ce biti spreman poslije kvalifikacija za SP ?
CItao na TM postove, pre 2-3 nedelj sam bio siguran da se vraca odmah nakon reprezentativne pauze, izgleda da me je sada ponela negativna atmosfera.Nista od toga nije zvanicno i nadam se i ja(kao i ti) da je to samo laz.
Auba koliko god da je dobar u ofanzivi moze toliko da nam odmogne u odbrani.Marsej ima bolja krila od Napolija i jos Ajev i Pajet mogu da se rotiraju tako da bi za pocetak bilo pozeljnije da Kuba pocne mec zato sto on bolje moze da ispuni Klopove takticke zamisli(tu pre svega mislim na presing gde Kuba bolje stoji od njega i vec je saradjivao sa Grosom).Auba bi mogao u ovakvim utakmicama vise da utice na igru kada udje sa klupe nego da pocne, jer ovde ako se kiksne nema popravke.I zbog toga je bitno zatvoriti njihova krila.Domace prvenstvo je druga stvar i posto je vecina ekipa defanzivno orijentisano moze tu da pocne.On bi mogao jedino da pocne mec na poziciji spica u LS, ali zna se za koga je rezervisano to mesto.Lokos19 je napisao/la: Durm ima tu prednost sto igra sa obje noge podjednako. Uz to je brzi i tehnicki jaci od Sokratisa. Mene uopste nije iznenadila njegova pozicija. Ocekujem istu postavu i protiv Marseila. Auba je trenutno psihicki ispred Kube, nevjerujem da ce Klopponja ista kalkulisat. Na teren izlazi u ovom momentu najjaca postava. Bojim se samo opet nekog kiksa Humelsa ili Subotica, jer su zadnje dvije odigrali odlicno.![]()
Ja sam vise za de Brujnea nego za Kagavu, jer Belgijanac moze da igra dobro na krilu, a Kagava kada predje tamo je slabiji igrac za jedno 20-30%.Koliko znam Heno ne moze da igra na krilnim pozicijama i to predstavlja problem dovodjenja Kagave.Nece mi biti krivo ako ga za obojicu ispusimo ako dodje Voland.