BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Lokos19
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Lokos19 » 01 okt 2013, 23:38

Saurman je napisao/la:Biće zanimljvo pratiti dvomeč sa Arsenalom tu ako izvučete 4 boda onda nema zime za Jurgena. :)
Stim da ocekujem pobjedu u Marseju i kuci protiv Napolija dovoljna bi bila i dva boda sa Arsenalom, a mozda cak i jedan. Dobro je sto igramo prvu u engleskoj, idealno za Klopponjinu taktiku presinga i kontri, jer netreba pobjeda po svaku cijenu ;)

Mada u ovoj grupi je svasta moguce :P
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 okt 2013, 23:38

Lewandowski :!:
Kakvog smo mi bombardera doveli,to je strasno :!: 8-)

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 01 okt 2013, 23:55

anelbavarac je napisao/la:Lewandowski :!:
Kakvog smo mi bombardera doveli,to je strasno :!: 8-)
Ja i bombardera i...
Jedan penal i go kojeg bi i maskota Ema ugurala.
Kod jedine ziher sanse je fulao.

Levat jest ekstra jak pri gradjenju , primanju i zadrzavanju lopte ali je daleko od nekog bombardera. Neces nikad vidjet da zabije iz nicega. To sto ima dobru kvotu je pola zasluga igraca oko i iza njega ;)
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 okt 2013, 23:58

Lokos19 je napisao/la: To sto ima dobru kvotu je pola zasluga igraca oko i iza njega ;)
To mu sigurno u Bayernu nece nedostajati. Od bivsih do novih kolega, bukvalno ce ga pitati loptama. 8-)

P.S. Cestitke na demoliranju Zabara, sad je puno ljepse pogledati stanje na tabeli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 okt 2013, 23:59

Blaszczykowski je napisao/la:do večeras sam bio skeptičan glede toga, ali očito je da imamo rutinu i kad treba pobjediti vrlo dobre europske momčadi. sezona za čistih 10 i dalje traje.
Prljavi inspektore Blazo, od veceras je tvoj kljun u penziji. :lol: Kaj ti mislis da mi imamo na klupi, klauna - ilitiga "selektora RS-a", oder najbolju trenercinu na dunjaluku. :mrgreen:
geronimo je napisao/la:mečeve protiv Arsića čekam sa nestrpljenjem. :mrgreen:
Haman ko i sva loptom zadojena celjad. Kloppko zrije, 4 punkta kontra Topdzija su sigurna opklada.

Jurgin Dortmund - like Sophie Bextor on the dance floor. Da parafraziram "DAS SEX". :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 okt 2013, 00:09

Cestitike na zasluzenoj pobjedi...
Protiv Arsenala ce biti potrebna jedna pobjeda kako bi se obezbijedio prolazak u naredni krug takmicenja i ocekujem da ce BVB to i ostvariti.

PS: Bilo je neobicno gledati BVB bez Klopp-a na njegovoj uobicajnoj poziciji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 02 okt 2013, 04:49

Da li neko moze postaviti link za danadnju tekmu protiv marselja.... nisam uspio stici gledati!! Ako neko ima link...zahvalio bih mu se unaprjed.BVB do grobaaaa!!!! -:)

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 02 okt 2013, 07:22

edobvb je napisao/la:Da li neko moze postaviti link za danadnju tekmu protiv marselja.... nisam uspio stici gledati!! Ako neko ima link...zahvalio bih mu se unaprjed.BVB do grobaaaa!!!! -:)
http://www.gettyfooty.com/2013/10/champ ... a.html?m=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto tu imaš linkove i za prvo i za drugo poluvrijeme. Sačuvaj sebi ovu stranicu, kad god ti bude trebao replay neke tekme tu bi trebalo biti. :smile:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 02 okt 2013, 08:24

Hare_BvB je napisao/la: Prljavi inspektore Blazo, od veceras je tvoj kljun u penziji. :lol: Kaj ti mislis da mi imamo na klupi, klauna - ilitiga "selektora RS-a", oder najbolju trenercinu na dunjaluku. :mrgreen:
Prika ništa te ja nisam skontao. :lol: Ako ciljaš na moju jučerašnju kuknjavu i predosjećanje našeg debakla, to ti je kod mene uvijek tako pred najveće utakmice BVB-a.

Što se tiče rasporeda, odlična je stvar što ćemo u zadnjem kolu ići vjerovatno nezainteresiranom Marseilleu. A ako budu zainteresirani (čitaj: otkinu koji bod Digićima) opet odlično. Protiv Arsića očekujem 2 spektakla i bar 3 boda na kontu.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 okt 2013, 11:12

Samo da "debilko" spakuje...pa da se grohotom smijem kad se budu Bavarci nervirali sto propusta prilike sa metar od gola...
Sinoc je on imao idealnu partiju dao go iz penala i "iz gola dao go" ....strasan :mrgreen:

Sta mislite hocemo li moci dovesti npr El Saravija ? Ja bi iskreno volio vise nekog brzog igraca u spicu koji moze pobjeci odbrani ...a ne opet nekog Target Man-a ...

PS: Sad upravo razmisljam je.bo majku od kad se Lewandowski nije povrijedio, ne moguce je jebg da on non-stop bude fit...
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 02 okt 2013, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 okt 2013, 11:15

kakve su sada sanse da lewa produzi ugovor, to bi vam bilo najbolje ako cemo realno :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 02 okt 2013, 11:27

@Hz, pa već imamo brzog špica u Aubi.

Izgleda da bi Weidi mogao dobiti poziv za repku, i to kao prva zamjena za Neuera. Zaslužio je.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 okt 2013, 11:30

Blaszczykowski je napisao/la:@Hz, pa već imamo brzog špica u Aubi.

Izgleda da bi Weidi mogao dobiti poziv za repku, i to kao prva zamjena za Neuera. Zaslužio je.
Ni Auba nije hladne glave pred golom...neka njega po strani tu treba manje razmisljat a posto je on crnac kontas ne moram ti valjda to pojasanjavat :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 okt 2013, 11:34

Ma dovest budalu Suareza i eto Dortmunda u još jačem svjetlu. Naravno, za svaki slučaj imati i nekog jakog centarfora koji se može laktati sa protivničkim stoperima i koji zna zadržati loptu dok je leđima okrenut protivničkom golu. :D Sad, znam da je Suarez nemoguća misija, a čvrsto vjerujem da su Klopp i društvo već pronašli nekog ko će zamijeniti Lewandowskog. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 okt 2013, 12:16

Monolog je napisao/la:Ma dovest budalu Suareza i eto Dortmunda u još jačem svjetlu.......Sad, znam da je Suarez nemoguća misija
Mogao si onda navesti i Messi-ja,Van Persie-ja i slicne :D

Misljenja sam da se Volland ne smije "propustiti"...mlad igrac koji je vec navikao na Bundesligu i transfer u BvB je sasvim logican slijed događaja :)

Sinoc perfektno odradjena utakmica...Greuskreutz podsjetio na Pisczeka,Durm odigrao mnogo bolje nego se moglo ocekivati...vec drugi igrac(poslije Hoffmana) koji se (neocekivano) dobro pokazao ove sezone
HzBvB je napisao/la:PS: Sad upravo razmisljam je.bo majku od kad se Lewandowski nije povrijedio, ne moguce je jebg da on non-stop bude fit...
Nemoj ga jos...znas kako to vec ide(Sahin,Gotze) :mrgreen:

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 02 okt 2013, 12:27

HzBvB je napisao/la: Ni Auba nije hladne glave pred golom...neka njega po strani tu treba manje razmisljat a posto je on crnac kontas ne moram ti valjda to pojasanjavat :D
A ja taman mislio Bentekea spomenuti. :mrgreen:

Evo Watzke izjavljuje da vjeruje kako Reus neće aktivirati otkupnu klauzulu iz ugovora kao crvić. Nadam se da je u pravu, ali opet nije Reus tek tako tražio unošenje klauzule u ugovor, tako da ne bi bilo loše potpisati sa žutim novi ugovor bez klauzule.

P.S. Po TM-u imamo najviše šansi za dovođenje KDB-a. 8-)

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 02 okt 2013, 12:37

adnan24 je napisao/la:Nemoj ga jos...znas kako to vec ide(Sahin,Gotze) :mrgreen:
Zanimljivo je da nijedan igrač koji nas je napustio ovo ljeto nema u novom klubu ulogu kakvu je očekivao. Goetze stalno ozljeđen, Tele više na klupi nego što igra (a sanjao nastup na SP-u :lol:), a Leitner, Bittencourt i Sobiech također postepeno gube pozicije u momčadi. Ni prijašnjih sezona odlazak iz Dortmunda se nije pokazivao pametnim potezom (Sahin, Kagawa, Lucas, Perišić), što će valjda opametiti neke koji razmišljaju o promjeni kluba.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 02 okt 2013, 14:09

Mene uopste ne cudi zasto nasi igraci kada odu nisu vise isti,Klop je doktor koji zna izvuci maksimum iz svakog igraca i ima viziju igre.
Tako i postavlja i uklapa igrace u ekipu,evo recimo najbolji je primjer Eriksen koji nije dosao,a recimo dosao je Miki,jednostavno on ima viziju kakvog igraca zeli i hoce i sta moze ocekivati od njega.
Kada igrac napusti nas,on u drugom klubu prije svega ne igra vise poziciju koju je igrao kod nas Kagawa,Sahin plus sto su to klubovi u koje su otisli koji ne trpe cekanje to su masinerije,koje melju igrace ili se snadji ili propadni nema cekanja.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 okt 2013, 14:10

Po meni bi se dukschu trebala davaat sansa I nebi trebalo bacat pare ni na koga nego ovog momka forsirat..

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 okt 2013, 14:40

gruezi je napisao/la:Po meni bi se dukschu trebala davaat sansa I nebi trebalo bacat pare ni na koga nego ovog momka forsirat..
Pa sigurno ce dobivati sansu sljedece sezone...Lewat i Schieber raus,Volland i Duksch kao zamjene.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.