Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
4
19%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
6
29%
4) St.Pauli
4
19%
5) Mainz
3
14%
6) Augsburg
4
19%
7) Union Berlin
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 21

bistrikboy
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la bistrikboy » 26 dec 2009, 19:21

Neutral je napisao/la:Ne brinem ja za njih, ali po ekipi, misim po igračima koji igraju tu, svakako da nisu najgori. Drugo je igra koju prikazuju. Sve je još otvoreno,
Herha ostala bez Simunica,Voronina i Pantelica,uz to Drobny,Kacar i Cicero nikad nece odigrato sezonu kao sto su imali proslu,Arne Friedrich stalno povrijedjen,elem siguran sam da ce dogodine imati najveci stadion u Zweiti...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 dec 2009, 19:23

[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 26 dec 2009, 20:29

moze hertha ostati !!!!!!!!!!!!ljudi to je samo neka slaba faza sto u njem.ligi svi klubovi u sve i jednoj godini imaju izvuce se u doigravanju sa nekim iz druge !!!! :mrgreen: :mrgreen:
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 dec 2009, 20:36

vajza_fcbm je napisao/la:moze hertha ostati !!!!!!!!!!!!ljudi to je samo neka slaba faza sto u njem.ligi svi klubovi u sve i jednoj godini imaju izvuce se u doigravanju sa nekim iz druge !!!! :mrgreen: :mrgreen:
bojim se da sa ovakvim timom nema sanse da ostane ,jos ako prodaju Fridricha :roll: :roll:

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 26 dec 2009, 20:37

pa ne igra samo jedan igrac , ima hertha jos kvalitetnih igraca osim ovih malo poznatijih !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 dec 2009, 20:40

Ima dobrih, ali ima i taraba. Bundesliga je uvijek zanimljiva, pa mislim da će ako Bog da i ove godine biti tako.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 dec 2009, 20:41

vajza_fcbm je napisao/la:pa ne igra samo jedan igrac , ima hertha jos kvalitetnih igraca osim ovih malo poznatijih !
Wichniarek,Gekas mozda...ali prije nekoliko god :roll: :roll: sad je to staro....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 dec 2009, 20:44

MElloo je napisao/la:
vajza_fcbm je napisao/la:pa ne igra samo jedan igrac , ima hertha jos kvalitetnih igraca osim ovih malo poznatijih !
Wichniarek,Gekas mozda...ali prije nekoliko god :roll: :roll: sad je to staro....
Najbolji strijelac proteklih kvalifikacija. Ima u njemu jos dobroga.... :) :) :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 dec 2009, 20:46

ima ali da je potpuno zdrav kao prije..... :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 dec 2009, 20:48

MElloo je napisao/la:ima ali da je potpuno zdrav kao prije..... :D
Ozdravice do pocetka drugog dijela sezone. :D :D :D :D :D
Po meni oni imaju sanse da se izvuku. Siguran sam da ce to vrlo tesko ici, ali, ima nade.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 26 dec 2009, 20:49

omerbavarac je napisao/la:
MElloo je napisao/la:
Najbolji strijelac proteklih kvalifikacija. Ima u njemu jos dobroga.... :) :) :)
ima bolan onaj stein momak ipo jak ko i crna zemlja , ima nicu , onaj novi crnac sto je dao u svakoj zadnjoj gol jedan , kvalitetni su ali brate skloni povredama :!:

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 26 dec 2009, 20:52

Po meni oni imaju sanse da se izvuku. Siguran sam da ce to vrlo tesko ici, ali, ima nade.
ma ona meni hertha igra dobro sve ali slaba realizacija , moraju raditi sada na tome u trening kampu !!!ali ostaju

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 dec 2009, 20:57

vajza_fcbm je napisao/la:
ma ona meni hertha igra dobro sve ali slaba realizacija , moraju raditi sada na tome u trening kampu !!!ali ostaju
Uglavnom nemaju lagan zadatak. ;) ;) ;) ;)
t=Jos nekoliko pojacanja ne bi bilo na odmet.

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 26 dec 2009, 21:02

pa nebi bilo lose jedno 5 novih mladih momaka koji imaju kvalitet , i mogli bi ostati ali bi se borili do posljednje sekunde

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 dec 2009, 00:33

Herthi sada trebaju provjereni igrači a ne mladi igrači koji bi se učili.. Njima trebaju provjereni i iskusni kao i ova trojica što su došla ( bar za dvojicu znam ). Ja bih na njihovom mjestu doveo još par igrača da poboljšam konkurenciju i da se ostali zapitaju dal' imaju sigurno mjesto u timu i tada će sigurno bolje igrat ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 dec 2009, 01:16

A oni su ljetos pustili dvojicu provjerenih i iskusnih da odu (Pantelića i Šimunića) i što je najgore otišli su za DŽ.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 dec 2009, 11:03

Hertha vec 3 godine posluje u minusu i da nema jak sponzorski ugovor sa "Deutsche Bahn" odavno bi bila u problemima,Voronin je otisao jer je trazio 4 miliona godisnje,Pantelic zbog iste sume otisao,a Simunic nije htio da produzi ugovor i prodan je kako bi se nesto zaradilo(7 mil.eura),dovedeni su samo anonimusi tipa Bengston,Ramos(ovaj ispade k'o i dobar),Pejcinovic,vratili su Wichniareka(on moze samo dat' gol ako je u dresu Bielefelda) i Arqueza.Ni jedna ekipa osim Tasmania Berlin nije imala ovako malo bodova na polusezoni,a nije se ni spasila nikada ekipa sa tako losim bilansom nakon pola sezone.Ja se samo nadam da ce Kacar na vrijeme naci novi klub u Bundesligi,jer je ionako jedini igrac Herthe koji ima neki kvalitet i perspektivu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 dec 2009, 11:04

Koliko znam Voronin nije mogao produžit ugovor sa njima jer je Liverpool-ovm igrač, bio je samo posuđen Herthi ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 dec 2009, 11:26

GunnerS je napisao/la:Koliko znam Voronin nije mogao produžit ugovor sa njima jer je Liverpool-ovm igrač, bio je samo posuđen Herthi ;)
Bio ponudjen Herthi,da ga uzmu bez placanja odstete(kao ovo sto Bayern radi sa Toni-em) ali ga nisu mogli platiti :roll:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 dec 2009, 11:29

To nisam znao... :oops: Znam da je bio posuđen i da ga je Hertha htjela vratit al Benitez nije dao... A to za bez plaćanja prvi put čujem...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.