NBA 2K14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K14
Igra je veliko razocarenje, preslikana 2k13 sa lebronovim modom i novim rosterima
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
A sta su trebali pravit novi engine,gameplay i sve ostalo ?afa97 je napisao/la:Igra je veliko razocarenje, preslikana 2k13 sa lebronovim modom i novim rosterima
Pa 2K12 I 2K13 su bile gotovo savrsene.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neki hoce da se mijenja savrsena igra
Samo se nadam da su sredili neke glupe animacije, kao sto je onaj leaning layup, koji je bio strasno iritantan. Ne mora se skroz izbacit, al nek ga je barem manje, tj da se ne aktivira svaki treci put kad krenem pod kos.

Samo se nadam da su sredili neke glupe animacije, kao sto je onaj leaning layup, koji je bio strasno iritantan. Ne mora se skroz izbacit, al nek ga je barem manje, tj da se ne aktivira svaki treci put kad krenem pod kos.
Ja jedva cekam da zapocnem karijeru sa dna.Donnie Darko je napisao/la:Neki hoce da se mijenja savrsena igra![]()
Pucam ove sezone da me draftuju Netsi al cu se za to morat potrudit u prvoj tekmi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne moze se savrsena igra mijenjati, ne znam sta su jos trebali uradit. 
Ja jeda cekam da sa Netsima odigram jednu odigram, da sa Mirzom trice sa parkinga pucam pa onda karijeru
EDIT: Ako ko bude imao ovaj problem:
[youtube][/youtube]

Ja jeda cekam da sa Netsima odigram jednu odigram, da sa Mirzom trice sa parkinga pucam pa onda karijeru

EDIT: Ako ko bude imao ovaj problem:
[youtube][/youtube]
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
moze li i meni link na pp ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam smijem li vdje crack stavit, uglavnom od reloadeda skinite crack. Ako ko ne moze naci poslat cu mu na pp 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Najvise im zamjeram sto opet nisu publiku poboljsali. Zabijes buzzer beater a publika ko mrtva.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
moze link za igru na pp, hvala 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako mogu kontrole sa 13-ke prebaciti u 14-ku?
Na prošloj verziji sam driblao sa desnim analogom, a sad šutira iako je u postavkama za šut namješteno sasvim drugo... Pretpostavljam da to ima veze sa ovim pro-stickom?
Na prošloj verziji sam driblao sa desnim analogom, a sad šutira iako je u postavkama za šut namješteno sasvim drugo... Pretpostavljam da to ima veze sa ovim pro-stickom?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Meni malo sta da udje u kos kad sutiram u MyCarrer,ponekad tu i tamo nesto al rijetko.
Mozda sem kocke treba drzat jos nesto ?
Mozda sem kocke treba drzat jos nesto ?

Mozel mi ko poslat najbrzi torrent za NBA 2k14, ja koji god pokrenem veci upload nego download. Hvala unaprijed.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Lakse loptu izgubit, mogu se i zakucavanja blokirat. Jsam jednom zalijepio bananu, on htio zakucat i fino ga blokiram 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- GunnerEmir
- Kontakt:
ako može i meni link na pp molim vas...unaprijed zahvaljujem
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
- supersonic83
- Kontakt:
Što se tice gameplaya drago mi je sto nisu nista mjenjali.
Veliko razocaranje je sto create team opcija ne napreduje vec nekoliko sezona.
Iste opcije grbova, dresova itd. Bilo bi puno bolje da su ubacili mogucnost uploada svog grba.
Al ne ti imas za odabrati između 10 njihovih grbova te slova abecede
Nista ozbiljnije bez editora (opet). http://forums.nba-live.com/downloads.ph ... &df_id=361
Provjereno radi i za 2k14.
Ja inace uvijek napravim Seattle, u 2k13 sam uploadao ovdje i patch. Al kom se da opet gnjavit s time.
Dobra stvar su euroligaski klubovi, ali naravno nema nikakve opcije prebacivanja tih igraca na free agent listu.
Nista od Bogdanovića i Đedovića
Znaci sto se tice nekakve customizacije igre, nula bodova(opet).

Dribla bez problema. A opuca samo ako stisnes i drzis duze.

Veliko razocaranje je sto create team opcija ne napreduje vec nekoliko sezona.
Iste opcije grbova, dresova itd. Bilo bi puno bolje da su ubacili mogucnost uploada svog grba.
Al ne ti imas za odabrati između 10 njihovih grbova te slova abecede

Nista ozbiljnije bez editora (opet). http://forums.nba-live.com/downloads.ph ... &df_id=361
Provjereno radi i za 2k14.
Ja inace uvijek napravim Seattle, u 2k13 sam uploadao ovdje i patch. Al kom se da opet gnjavit s time.
Dobra stvar su euroligaski klubovi, ali naravno nema nikakve opcije prebacivanja tih igraca na free agent listu.
Nista od Bogdanovića i Đedovića

Znaci sto se tice nekakve customizacije igre, nula bodova(opet).

Ja sam u opcijama ponovo naredio sve kao i na 13 i sve radi ok.IlCapitano je napisao/la:Kako mogu kontrole sa 13-ke prebaciti u 14-ku?
Dribla bez problema. A opuca samo ako stisnes i drzis duze.

Zadnja izmjena: supersonic83, dana/u 02 okt 2013, 14:06, ukupno mijenjano 2 puta.
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
Možel link u pp,unaprijed zahvalan 

Head je napisao/la:Mozel' i meni pp momciluci.
Hvala
Hebem ti sebicnjake, pa niko na ovim torrentima nece da seed-a, ovo je za plakat. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.