Azmir trazis 18b kao uslov do kraja polusezone i to znaci ostanak Smajla, realno gledajuci raspored Jedinstva veliki su izgledi da bi oni uz ovakav ambijent i moral ekipe i svu podrsku mogli osvoniti 21b, sto znaci da bi imali -9 na polusezoni. Eh sad ako se Jedinstvo nastavi pojacavati tesko da cemo ih stici u drugoj polusezoni, jer uz ovih 18b nam ostaje i Smajl, a on nemoze postat bolji trener i vjerovatno ni on sam nezna koga bi doveo ni sta mu treba. Uz nekih 15 b do kraja i hajmo reci neko iznenadenje pa da nam Jedinstvo bude na - 10, onda bi nam trebao neki vrhunski strucnjak i mnogo dobra pojacanja pa da krenemo ih ganjat, al i tako bi bile slabe sanse jer nece ni oni sjedit skrstenih ruku i sigurno ce se jos pojacat. Vjerovatno i Azmir taktizira jer covjek sam daje pare u Slobodu i to mu je samo minus, vjerovatno ceka taj sastanka sa Jasminom i skupstinom da vidi da barem opstina poveca davanja, jer ovdje nije hajmo samo uci u Pl, Pl donosi vec troskove a i skuplje igrac treba dovesti. Sto za Azmira znaci jos veci minus a nikakve koristi, a opstina neda ni marke. Ipake je on biznismen i treba i njeg razumjeti, i sigruno bez vecih primanja od opstine i jos nekih sponzora, ni njemu nije u interesu na ho ruk uci u PL, pa samo mnogo para baciti a ako nebude jakih pojacanja eto nas opet u prvoj, sto znaci opet na istom i nista nije uradeno. Ovo je neko moje razmisljanje, za nadat se ja da bude bolje