Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
dal mozda neko zna koji dzeko nosi broj kopacka ???
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
42bhfanatic14 je napisao/la:dal mozda neko zna koji dzeko nosi broj kopacka ???
Ti izgleda nemas sta da pises kod svojihbundesk je napisao/la:42bhfanatic14 je napisao/la:dal mozda neko zna koji dzeko nosi broj kopacka ???
bolje bi ti bilo da kupis sebi Dzekin dres i da dodzes medzu ljude
Nepismen si, dakle i necivilizovan.Fordinjo je napisao/la:Ti izgleda nemas sta da pises kod svojihbundesk je napisao/la:42bhfanatic14 je napisao/la:dal mozda neko zna koji dzeko nosi broj kopacka ???![]()
![]()
![]()
![]()
pa si doso malo medzu civilizovane ljude , neka neka te svako je dobro doso ovde nismo mi ko vi , nije prvi put navikli smo mi na padobrance kao ti
![]()
bolje bi ti bilo da kupis sebi Dzekin dres i da dodzes medzu ljude
Haj ne lupaj sviju ti..Dzeko ove sezone u 7 utakmica postigao 4 gola i upisao jednu asistenciju..Negredo u 8 utakmica postigao 2 gola i upisao 3 asistencije..Augero u 6 utakmica postigao 4 gola i upisao 2 aistencije..Dovidjena i prijatno!bundesk je napisao/la:mislim da ce danas igrati aguero i negredo a ruku na srce spanac je i zasluzio jer je za sad bolji od edina
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Auf sve si sad rekao. Yebi ti mene ako Pellegrini zna tu statistiku. On ce gledati zadnje 2-3 utakmice i odluciti iako se nadam da ce Edin igrati.Rios je napisao/la:Haj ne lupaj sviju ti..Dzeko ove sezone u 7 utakmica postigao 4 gola i upisao jednu asistenciju..Negredo u 8 utakmica postigao 2 gola i upisao 3 asistencije..Augero u 6 utakmica postigao 4 gola i upisao 2 aistencije..Dovidjena i prijatno!bundesk je napisao/la:mislim da ce danas igrati aguero i negredo a ruku na srce spanac je i zasluzio jer je za sad bolji od edina
Zna,zna..Nego se malo preserava i on..Jos da dodam da je Dzeko pogadjao u svim takmicenjima ove sezone-liga,kup i LP,a Negredo samo u ligi..AzRimiRzA je napisao/la:Auf sve si sad rekao. Yebi ti mene ako Pellegrini zna tu statistiku. On ce gledati zadnje 2-3 utakmice i odluciti iako se nadam da ce Edin igrati.Rios je napisao/la:Haj ne lupaj sviju ti..Dzeko ove sezone u 7 utakmica postigao 4 gola i upisao jednu asistenciju..Negredo u 8 utakmica postigao 2 gola i upisao 3 asistencije..Augero u 6 utakmica postigao 4 gola i upisao 2 aistencije..Dovidjena i prijatno!bundesk je napisao/la:mislim da ce danas igrati aguero i negredo a ruku na srce spanac je i zasluzio jer je za sad bolji od edina
P.S. Ako bude gledao zadnje dvije-tri utakmice pogotovo treba igrati Edin..Pogodio je protiv Ville,protiv Wigana..Pogodio i u prvoj utakmici LP..Dakle svaki iole relaniji menadzer veceras bi stavio njega u prvih 11..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
1 Joe Hart
5 Pablo Zabaleta
4 Vincent Kompany
33 Matija Nastasic
13 Aleksandar Kolarov
7 James Milner
25 Fernandinho
42 Yaya Touré
8 Samir Nasri
10 Edin Džeko
16 Sergio Agüero
5 Pablo Zabaleta
4 Vincent Kompany
33 Matija Nastasic
13 Aleksandar Kolarov
7 James Milner
25 Fernandinho
42 Yaya Touré
8 Samir Nasri
10 Edin Džeko
16 Sergio Agüero
bivsi je napisao/la:1 Joe Hart
5 Pablo Zabaleta
4 Vincent Kompany
33 Matija Nastasic
13 Aleksandar Kolarov
7 James Milner
25 Fernandinho
42 Yaya Touré
8 Samir Nasri
10 Edin Džeko
16 Sergio Agüero
Jesi to na ekskluzivi nas'o sastav?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ako opet navas ostane na klupi, a nasri i milner (pogotovo ovaj spuz) igrali od pocetka, onda fakat mancini ima goreg nasljednika na klupi od sebe..vise ce me ovo ispizditi nego da dzeko ostane na tribinama..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
nekako mislim da ce poceti jovetic i aguero. nadam se da grijesim 
City ako bude izdominiran, Dzeki je bolje da ne igra, jer stoke ima samo ceka da se on optuzi za losu igru citave ekipe.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Igra li Đekinjo?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gluho bilo, ne slutijasmin10 je napisao/la:nekako mislim da ce poceti jovetic i aguero. nadam se da grijesim
Za 20-25 min cemo ili da psujemo sve zivo Pellegrinu ili da ga hvalimo
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mislim da ce igrat,jucer je Edin nahvalio Pelegrinija i reko ko dobro je kad ima trener povjerenje u tebe,zabio je 3.utakmice za redom i ovaj ga mora stavit od pocetka
Ma, Edin igra.
Aguero i Silva ce igrati.
Znaci: Hart, Zabaleta, Kompany, Nastasic, Kolarov, Yaya, Fernandinho, Silva, Navas, Dzeko, Aguero.
(ako je istina da su se Silva i Aguero oporavili i da mogu poceti od prve minute)
Za Kolarova nisam siguran ali se nadam.
Aguero i Silva ce igrati.
Znaci: Hart, Zabaleta, Kompany, Nastasic, Kolarov, Yaya, Fernandinho, Silva, Navas, Dzeko, Aguero.
(ako je istina da su se Silva i Aguero oporavili i da mogu poceti od prve minute)
Za Kolarova nisam siguran ali se nadam.
Sa službene stranice:

CITY XI: Hart, Richards, Kompany (c), Nastasic, Clichy, Yaya Toure, Fernandinho, Jesus Navas, Nasri, Aguero, Dzeko
EDIN U PRVOM SASTAVU !!!
- NoName
- Kontakt:
Drago mi je da ne igra Silva
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cautinho, denza, eleGancy, Fouzi1, HariTz, Imamkarbarum, Iniesta12, jasmin10, legendarnadruga, Marsiano, Micron, Proximic, Radnicki1921, Sveti, TefalTava, tuzlanskinacin i 106 gostiju.