konacan rezultat je 3:4 i zamolio bih da se ne ponovi vise ovo da i domacini i gosti imaju iste parove.bistrikboy je napisao/la:Konacni rezultat 2-4(2x moja malenkost i po 1 put eliminator i RK Gradacac)bistrikboy je napisao/la:CrazyLegs - Blue Train 2-2(eliminator&ja) ostao jos loserpool...
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- adnan_nanda
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jbg hari ,2 2 jeharis_alibaba je napisao/la:evo mene u int centru smao sam malo uletio vidim tamo se rezultati u fair play novinama ne stavljaju ccc
moj tim opet gubi 1 0 samo nas liverpool moze sad iscupati poraza,sta je sa ovim mojim saigracima pa nisu pogodili nista nepamtim ccc sreca pa necemo moci ispasti nikud iz ove lige,jos malo cemo postati kanta ya nabijanje pravo sam ogorcen
- Omerbavarac
- Kontakt:
U jeb. ti srecu. Moj prvi hattrick u karijeri, ali nazalost ne pomaze.
Jos jedan poraz, i to ponovo u gostima. Prava smo domaca ekipa.
Jos jedan poraz, i to ponovo u gostima. Prava smo domaca ekipa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
I to iz voleaaaa ,golcinu si zabio19TM87 je napisao/la:vrlo kontravezno kolo ali eto uspjeli smo opet uzet bod u gostima pogodio sam u 85' za 4-4
adnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Delfini vode 1:0 protiv Jointa,dok BH Fanaticosi gube 3:2 od Spamma...sto znaci ako ovako ostane Delfin ce bjezat velikih 5 bodova od drugoplasiranog.
Na kraju 2-0 za Delfine i to sa igracem manje
Pa najaci smo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Mislim da sam opet dao 2 gola. Wow, posljedne 2 utakmice, 4 gola. Pošlo me. Nadam se da smo dobili. Kako sam ja računao 4:2 za nas, i idemo pomalo ka vrhu.
nemamo srece.dobi losserpool 2-0 i izjednacise vukovi zla.al sljedece kolo bolje da nam ne dolaze na oci

-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma daaaaaj bjaaaž ba ,bili smo bolji ,al neamo srece zadnjih par tekmi ,ali cestitam na vasem prvom boduDiNno je napisao/la:nemamo srece.dobi losserpool 2-0 i izjednacise vukovi zla.al sljedece kolo bolje da nam ne dolaze na oci![]()
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
slažem se besmisleno je da su isti paroviadnan_nanda je napisao/la:konacan rezultat je 3:4 i zamolio bih da se ne ponovi vise ovo da i domacini i gosti imaju iste parove.bistrikboy je napisao/la:Konacni rezultat 2-4(2x moja malenkost i po 1 put eliminator i RK Gradacac)bistrikboy je napisao/la:CrazyLegs - Blue Train 2-2(eliminator&ja) ostao jos loserpool...
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Ljudi samo da se izvinem ako veceras nebi postavijo rezultate.Konekcija me zeza.Imam konekciju pola minute pa nemam dvije minute.Ovaj HS kao da namjerno subotom navece zeza sa konekcijom.Evo dok sam ovaj post pisao tri puta je nestajalo konekcije.Brrrrrrrr koji idijoti ovi u HS-u.A nebi se to na telefon javilo nema sanse.Uglavnom bice sve sutra sredjeno.
I da da najavim da sledece nedelje nema utakmica.Nova godina je pa da odmorimo sedam dana............
I da da najavim da sledece nedelje nema utakmica.Nova godina je pa da odmorimo sedam dana............
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ma ništa brate. Teško je sve to što radiš. Nadam se da će ti doći konekcij, znam kako ti je.
Lahku noć.
Lahku noć.
- __Liedson__
- Kontakt:
stvarno nema smisla da se postavljaju isti parovi pa sve smo mi pogodili,pogodili i oni!!
a imali ste 10 utakmica engleza ovaj vikend...tako da.....nema smisla!!
Ljudi imajte malo razumijevanja prema onim ljudima što su zaduženi za izbor parova,kladionicu,tabele i sl. stvari vezane za ovaj Topic.Nije da nekog branim,al' malo razumijevanja neće Vas ništa koštati.__Liedson__ je napisao/la:stvarno nema smisla da se postavljaju isti parovi pa sve smo mi pogodili,pogodili i oni!!
A sta ako je obrnuto, sve sto su oni pogodili i vi ste__Liedson__ je napisao/la:stvarno nema smisla da se postavljaju isti parovi pa sve smo mi pogodili,pogodili i oni!!
Support Velez, It's logical! ★
ja cu samo reci da je bilo kontravezno kolo radi istih parova
...idemo dalje garaze se priblizavaju 2 ligi 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Za moju ekipu Gušteri nije bilo tako loše, jedini smo zabilježeli pobjedu u trećoj ligi sa rezultatom 4:3 nad Bilderima .

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
jedinstvo manchester - GONGASHI 2:3 koliko sam ja vidio
i ovim putem cestitam svojim suigracima na extra formi
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
To je zbog tebe sto si me kritikovao proslo koloMont0 je napisao/la:HammeruJel ovo tri komada s tvoje strane?
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Valjalo bi da se ponisti ovo kolo zbog nepravilnosti, za koje je kriv savez ss.ba sve praove koje smo pogodili mi pogodili i gosti, nije posteno, sad zbog te krivice da ispastamo...hajde da vidimo ko se slaze da se ponovi ovo kolo, napravite anketu na ovom poforumu koje za da se ponisti kolo, pa sta se izglasa tako neka i bude

mB!
Ako je ovo bilo upućeno meni, ja sam rekao da smo jedini pobjedili u trećoj ligi.deyo je napisao/la:jedinstvo manchester - GONGASHI 2:3 koliko sam ja vidio
A ako nisi mislio na mene onda ništa
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.