FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 02 okt 2013, 16:10

neno1 je napisao/la:i ja sam za Odovica ako Dinu ne bude krenulo kako treba,ali sam i za Mesu-znam sigurno da bi covjek dzaba radio u Zelji.Eh sada koliko je po ukusu nekih u klubu to bogami ne znam
Meša je ljudina i jedna od rijetkih naših legendi koja je nešto i uradla za klub,vecina tih legendi je pobjegla ili još bježe od kluba,a kad ih nešto pitaju puna usta Želje,dajmo ljudi šansu Dini jer imam osjecaj cim sredi situaciju u klubu da se vraca Amar..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 02 okt 2013, 16:13

Željooooo je napisao/la:
neno1 je napisao/la:i ja sam za Odovica ako Dinu ne bude krenulo kako treba,ali sam i za Mesu-znam sigurno da bi covjek dzaba radio u Zelji.Eh sada koliko je po ukusu nekih u klubu to bogami ne znam
Meša je ljudina i jedna od rijetkih naših legendi koja je nešto i uradla za klub,vecina tih legendi je pobjegla ili još bježe od kluba,a kad ih nešto pitaju puna usta Želje,dajmo ljudi šansu Dini jer imam osjecaj cim sredi situaciju u klubu da se vraca Amar..
I ja kazem neka Dine,valjda je naucio nesto iz prvog mandata,ja sam samo rekao koga bih ja volio vidjeti ali izgleda ni to ovdje nije dopusteno pih
Mehmed Mesa Bazdarevic

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 02 okt 2013, 16:21

Ne znam sto uopste spominjete Mesu.. To vam u ovom momentu dodje kao da spominjete Murinja.. I ne znam sta je to Odovic uradio kao trener pa ga toliko prizivate kao Dininu zamjenu.. Neki kazu da smo sa njim igrali najljepsi fudbal al je zato bod sa gostovanja bio nepoznat pojam..

I ne znam sto bi uopste trebali dirati Dinu kada igramo sasvim solidno pogotovo kada se uzme u obzir da je ekipa poprilicno izmjenjena u odnosu na proslu godinu i da treba odredjeno vrijeme da se sve to ukomponuje..
BUDI ŽELJO !!!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 okt 2013, 16:28

champions1921 je napisao/la:Ne znam sto uopste spominjete Mesu.. To vam u ovom momentu dodje kao da spominjete Murinja.. I ne znam sta je to Odovic uradio kao trener pa ga toliko prizivate kao Dininu zamjenu.. Neki kazu da smo sa njim igrali najljepsi fudbal al je zato bod sa gostovanja bio nepoznat pojam..

I ne znam sto bi uopste trebali dirati Dinu kada igramo sasvim solidno pogotovo kada se uzme u obzir da je ekipa poprilicno izmjenjena u odnosu na proslu godinu i da treba odredjeno vrijeme da se sve to ukomponuje..
ja se nadam da se salis... pa pod palicom milomira smo osvoji 37 od mogucih 45 bodova na proljece 2004. godine... znaci 12 pobjeda u 15 utakmica, od toga 5 u gostima... pod odovicem ne samo da smo igrali lijepo nego i uspjesno... sto nismo bili tada sampioni zahvalimo losoj jeseni tada... bili smo 10. na tabeli poslije 15.kola a na kraju nam nedostajalo samo 2 boda za prvaka... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Rios

Post Postao/la Rios » 02 okt 2013, 16:30

jovanmaksimovic je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Ne znam sto uopste spominjete Mesu.. To vam u ovom momentu dodje kao da spominjete Murinja.. I ne znam sta je to Odovic uradio kao trener pa ga toliko prizivate kao Dininu zamjenu.. Neki kazu da smo sa njim igrali najljepsi fudbal al je zato bod sa gostovanja bio nepoznat pojam..

ja se nadam da se salis... pa pod palicom milomira smo osvoji 37 od mogucih 45 bodova na proljece 2004. godine... znaci 12 pobjeda u 15 utakmica, od toga 5 u gostima... pod odovicem ne samo da smo igrali lijepo nego i uspjesno... sto nismo bili tada sampioni zahvalimo losoj jeseni tada... bili smo 10. na tabeli poslije 15.kola a na kraju nam nedostajalo samo 2 boda za prvaka... ;)
Nije informisana raja ocito.. @jovane,jel Odu tad zamjenio Istuk?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 okt 2013, 16:33

@rios

nije, nego je plisek dosao... i dan danas ne znam sta je upravu tjeralo da da otkaz odi?! :roll:
FOR PAUL

Rios

Post Postao/la Rios » 02 okt 2013, 16:35

jovanmaksimovic je napisao/la:@rios

nije, nego je plisek dosao... i dan danas ne znam sta je upravu tjeralo da da otkaz odi?! :roll:
Aaa Plisek..Hvala na odgovoru.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 02 okt 2013, 16:37

Ja bi isto volio da Odovic dodje na klupu. Sigurno se igrao najljepsi fudbal. Sjecam se dobro derbija 2004, mislim pred prvi maj kada je sarajevo vodilo na poluvremenu 1:0 pa je Zeljo na kraju preokrenuo na 2:1, mislim da je muharemovic dao oba gola, strasna tekma. I na klupi Slavije je bio dobar, isto tako igrali lijep fudbal i u to vrijeme bili ispred Zelje(a ko sve nije bio :D). A za pobjede u gostima, koji je to trener prije Osima bio uspjesan u gostima, sto zbog vlastite nekompetencije sto zbog drugih faktora.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 okt 2013, 16:38

Tal sa Plišekom i Edin Džeko. Garantujem da je ovaj dolazio nekoliko puta u BiH kako bi izrengirao igrače i vodio ih u Češku samo mi se zajebali a pitari nisu učili na tuđim greškama.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 02 okt 2013, 16:40

I meni je u to vrijeme bila strasno cudna odluka, s konja na magarca

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 02 okt 2013, 16:50

Pa sjecas se idiotske price..."evropski trener za evropskog Zelju" i onda dodze mrtvi Plisek...ccc.A i tada se puno oko Zelje motao onaj gad pitarski Redjepagic...on i plisek dva velika hostaplera
Amare hvala ti...

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 02 okt 2013, 17:21

Objasni ti nama kakve veze ima bod s gostovanja sa nacinom vodjenja ekipe i znanjem Odovica ??? To sto nismo mogli osvojiti bod na strani je zato sto smo imali kriminalnu upravu, nismo imali covjeka u savezu, znaci u svakom smislu smo bili katastrofa.
To nema nikakve veze s Odovicem jer da je na toj poziciji bio Osim a da su u upravi bili oni ljudi ni Amar ne bi uspio osvojiti bod.
I Amar kad je dosao nije sam dosao, imali smo jake ljude od Brkovica, Kozarica, Zujo itd.
A jos da te napomenem da nas je Odovic jedne sezone s dna digao na vrh tabele nakon cega je dobio otkaz. Izgleda ti pratis Zelju samo kad Osim dode.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 02 okt 2013, 18:03

A sta je to Dino uradio pa da ne prizivamo Odu? Mozda se ti ne sjecas Odovica kao trenera, pa ti nije bas najjasnije, ali on je trener pod cijom palicom su igrali izvanredno i Slavija i GOSK, kao i nasa ekipa kad nas je vodio... sad primas skoro 2 gola po utakmici, ne mozes sa igracem vise da napravis pritisak (Zrinjski), igraci ti razbijaju stakla i lome inventar kluba na godisnjicu otvorenja stadiona, glupiras se sa izjavama kako smo dobili najtezeg moguceg protivnika u kupu (Kozara) :shock: pljujes po klubu koji vodis... zamisli sad Guardiolu da kaze izvukli smo Inglostadt, to je najtezi moguci protivnik... daj ba... moje misljenje je da Dino nije dovoljno dobar da vodi ekipu koja je pretendent za titulu... eh sad svak ima svoje misljenje i mozda me Dino demantuje, ali ako nastavimo primati po 2 gola po tekmi tesko da cemo moci i do Evrope, a ne do titule... Kerla mu je kriv za 90% golova koje smo primili... ima brate i za njega klupa... ne vjerujem da bi i Hasanhodzic napravio toliko gresaka kao Kerla da igra ovoliko... al hajde, on je trener, mi samo palamudimo ovdje...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 02 okt 2013, 18:23

BlueIsTheColor je napisao/la:

A sta je to Dino uradio pa da ne prizivamo Odu? Mozda se ti ne sjecas Odovica kao trenera, pa ti nije bas najjasnije, ali on je trener pod cijom palicom su igrali izvanredno i Slavija i GOSK, kao i nasa ekipa kad nas je vodio... sad primas skoro 2 gola po utakmici, ne mozes sa igracem vise da napravis pritisak (Zrinjski), igraci ti razbijaju stakla i lome inventar kluba na godisnjicu otvorenja stadiona, glupiras se sa izjavama kako smo dobili najtezeg moguceg protivnika u kupu (Kozara) :shock: pljujes po klubu koji vodis... zamisli sad Guardiolu da kaze izvukli smo Inglostadt, to je najtezi moguci protivnik... daj ba... moje misljenje je da Dino nije dovoljno dobar da vodi ekipu koja je pretendent za titulu... eh sad svak ima svoje misljenje i mozda me Dino demantuje, ali ako nastavimo primati po 2 gola po tekmi tesko da cemo moci i do Evrope, a ne do titule... Kerla mu je kriv za 90% golova koje smo primili... ima brate i za njega klupa... ne vjerujem da bi i Hasanhodzic napravio toliko gresaka kao Kerla da igra ovoliko... al hajde, on je trener, mi samo palamudimo ovdje...
1+ Slažem se, posebno sa ovim povećanim! Samo kod nas igrači koji konstantno loše igraju imaju zagarantovano mjesto prvotimca i nigdje više...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 okt 2013, 18:48

evo malo statistike sto se tice naseg kluba...

najbolji strijelci zelje trenutno u prvenstvu su selimovic i hodzic sa po 4 gola, dok ukupno ove sezone selimovic predvodi plave sa 7 golova.

najbolji asistent je jamak sa 5, od toga 4 u prvenstvu i 1 u ligi sampiona.

najcesce smo golove davali desnog nogom (8) i glavom (8), lijevom smo uspjeli dati 6 golova.

primljeni golovi spadaju u kategoriju lijeva noga (9) i desna noga (7). u prvenstvu smo cak 7 golova primili lijevom nogom a samo 3 desnom.

golove najcesce dajemo izmedju 61-75 minute (6) pa zatim 31-45 i 46-60 po 5.

uvjerljivo najvise golova smo primili od 16-30 minute (6).
FOR PAUL

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 okt 2013, 21:23

Kadeti i juniori deklasirali Čelik

http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-i-junior ... elik/6760/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 03 okt 2013, 00:18

Paco, čujemo te.. "Kad stane srce moje, i Bog mi sklopi oči, zakucaće bar još jednom, i s' neba ću za te doći"... :cry:
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 03 okt 2013, 09:49

Southboy je napisao/la:Paco, čujemo te.. "Kad stane srce moje, i Bog mi sklopi oči, zakucaće bar još jednom, i s' neba ću za te doći"... :cry:
Volim te Željo !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 okt 2013, 09:53

Otišooo si Pacooooo, ostalaa je tugaaa ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 03 okt 2013, 10:09

Neka ti je rahmet duši Paco, ti si jedan od nas, i mi te pamtimo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.