Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
ako si ozbiljan,onda znači da su ipak moji informatori pouzdani i da nisam jedini čuo za ovo.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Srpska nejač u Pionirskoj dolini...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Baja_Zvjerka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Srpska nejač u Pionirskoj dolini...
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ima li iko iz Borca da je osumnjičen za kriminal s obzirom na stanje u istom ili je to jednostavno nemoguće?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
O tome nema ni govora. Sve pošteni ljudi i komunistiMancini je napisao/la:Ima li iko iz Borca da je osumnjičen za kriminal s obzirom na stanje u istom ili je to jednostavno nemoguće?
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Naravno da je provjerena, zato su se i Jelic i Osim sklonili. Cudno je da u BiH to nije izaslo u medije, a zna se da je 18 utakmica pod istragom.Armageddon2012 je napisao/la:ako si ozbiljan,onda znači da su ipak moji informatori pouzdani i da nisam jedini čuo za ovo.
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
- Armageddon2012
- Kontakt:
i treba da se sklone.
ali tek kad zavrse u zatvoru,onda ce se moci reci da ima nade za bh fudbal.
godinama mesetare,i nadam se da se nece sve zavrsiti samo na tome da im prislone ono smjehotresno finale kupa,zabrane im rad u fudbalu godinu-dvije i pojeo vuk magare.
zatvor za lopove!!
godinama mesetare,i nadam se da se nece sve zavrsiti samo na tome da im prislone ono smjehotresno finale kupa,zabrane im rad u fudbalu godinu-dvije i pojeo vuk magare.
zatvor za lopove!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ismare... smiri se... previse si uzbudjen...Armageddon2012 je napisao/la:i treba da se sklone.
zatvor za lopove!!
uh, sto mi popravi dan... da te nema trebalo bi te izmisliti...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Postavi link da i mi vidimo.MaiBlajdri je napisao/la:Naravno da je provjerena, zato su se i Jelic i Osim sklonili. Cudno je da u BiH to nije izaslo u medije, a zna se da je 18 utakmica pod istragom.Armageddon2012 je napisao/la:ako si ozbiljan,onda znači da su ipak moji informatori pouzdani i da nisam jedini čuo za ovo.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Armageddon2012
- Kontakt:
u pozadinu.
a uskoro,nadam se u zatvor.
Armageddon2012 je napisao/la:u pozadinu.
Kakva glupost za Jelića!! Prva klasa Armageddon. Od sada moram svaki tvoj post vagati kada mozeš jedan ovakav šupljak za Jelića reći. Između ostalog, tko kaže da Jelić nije Presednik? Ajd da mi to netko kaže? Di si to čuo, da nije predsednik. Čovjek ima teške trenutke koji nisu za foruma, znači nikakve veze nema sa nogometom, pogotovo ne sa pritiscima koje ti ističeš. Ne može obavljati funkciju kao što je obavljao do sada, treba mu vrijeme za neke druge stvari, viša sila. Htio je dati ostavku na mjesto presednika, ostavka nije prihvaćena, Jelić je još presednik. Stoga gospodine A nemojte šupljačiti i izvlačiti neke svoje vizije zavjere.Armageddon2012 je napisao/la:sve ja vas razumijem,naravno da ni ja nemam dokaza nikakvih...ali priznaćete da je prevelika slučajnost da je odjednom toliko lokalnih šerifa "otišlo na odmor","povuklo se iz javnosti","otišlo u inostranstvo","dalo ostavku"....ne vjerujem da su prijetnje uefa išle dotle da se ucjenjuje reprezantacijom,ali vjerovatno ne bi bilo nikakvih donacija iz ovih uefa programa pomoći klubovima,da su tu ostali amar,general jelić,gracić,cviko,tanović i kompanija protiv kojih se vjerovatno vode neke istrage...možda sam nekoga i greškom stavio na ovaj spisak,možda je čovjek čestit,ali neke nisam sigurno pogriješio...ali saznaće se sve brzo...ne bi bio ni prvi ni zadnji put da lupam bezveze
ovaj put ću bar znati koga da okrivim i ko mi je ovo provukao kroz uši
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- Armageddon2012
- Kontakt:
ok,sve ti vjerujem,i vjerovatno je sve tako u trenutnoj situaciji.
samo mi reci jos je li on po tebi jedan castan sportski radnik,i da nije godinama mesetario sa goskom,travnikom,leotarom,orasjem i kompanijom,da nije dogovorio kup proljetos sa amarom,itd,itd,itd..?
samo kratko molim te,nemoj ko fidelis jer ono su za mene predugacki odgovori.
samo mi reci jos je li on po tebi jedan castan sportski radnik,i da nije godinama mesetario sa goskom,travnikom,leotarom,orasjem i kompanijom,da nije dogovorio kup proljetos sa amarom,itd,itd,itd..?
samo kratko molim te,nemoj ko fidelis jer ono su za mene predugacki odgovori.
Kako si kren'o, sinu ćeš dati ime Amar! 
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
armagedon protiv ostatka svijeta 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Armageddon2012
- Kontakt:
eh druze,da sam ja komesar za takmicenje,amar i general jelic bi bili u zatvoru,zeljeznicaru bih oduzeo zadnje tri titule (kao juventusu!) i dodjelio ih borcu i jos jednom klubu koji su uvijek bili drugi i treci,a rijec je o najpostenijim klubovima u ligi.
ali,kod nas je takav calciopoli nemoguce sprovesti,zato i jesmo tu gdje jesmo.
-
lucif3R666
- Kontakt:
najvise sumnjivi klubovi zadnjih 7 godina : Leotar , Slavija , Zeljeznicar ,TRAVNIK ,Rurad P.., SB , 2 godine Gosk i velez ima svoje maslo kad je slobodu izbacio ima tu jos klubovaArmageddon2012 je napisao/la:eh druze,da sam ja komesar za takmicenje,amar i general jelic bi bili u zatvoru,zeljeznicaru bih oduzeo zadnje tri titule (kao juventusu!) i dodjelio ih borcu i sarajevu koji su uvijek bili drugi i treci,a rijec je o najpostenijim klubovima u ligi.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Armageddon2012
- Kontakt:
malo ko je potpuno cistog obraza,nisu ni borac i sarajevo.
ali amar osim i general jelic su personifikacija korupcije i zla u nasem fudbalu.
ali amar osim i general jelic su personifikacija korupcije i zla u nasem fudbalu.
Armageddon2012 je napisao/la:eh druze,da sam ja komesar za takmicenje,amar i general jelic bi bili u zatvoru,zeljeznicaru bih oduzeo zadnje tri titule (kao juventusu!) i dodjelio ih borcu i jos jednom klubu koji su uvijek bili drugi i treci,a rijec je o najpostenijim klubovima u ligi.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.