L'Avvocato je napisao/la:Famozni, ultra jak bek, Zuniga briljira veceras protiv Arsenala ... 2 gola, oba po njegovoj strani.
Produzio ugovor sa Napoliem do 2018 otkupna klauzula 35 miliona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
L'Avvocato je napisao/la:Famozni, ultra jak bek, Zuniga briljira veceras protiv Arsenala ... 2 gola, oba po njegovoj strani.
Yucca je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la:Famozni, ultra jak bek, Zuniga briljira veceras protiv Arsenala ... 2 gola, oba po njegovoj strani.
Produzio ugovor sa Napoliem do 2018 otkupna klauzula 35 miliona![]()
Ovako je sam svoje **** pojeo ,L'Avvocato je napisao/la:Zbog toga sam i napisao to gore. Smijesno je koliko De Laurentis cijeni svoje igrace, covjek bi rekao to sve mega zvijezde.
Dobar je on, za Serie A super. I jos bi dosao besplatno...Veceras je bio katastrofa, prvi gol na njegovoj strani izbacen, drugi gol najvise kriv BritosElLoco7 je napisao/la:pa vi ste se nadali besplato tom Zunigi i uzdizali ga u nebesa, cim nece kod vas odmah je za.****.
Mozda konkretno ti nisi ali vecina je ovdje uzdizala Zunigu i najavljivali da je to vas novi igrac 99%. Sada odjednom ne valja. Ista situacija kao i sa Higuainom i JoveticemPogba je napisao/la:Baš, svi su plakali za njim ovdje.![]()
Hvala bogu pa mogu iskopati svaki svoj post u kojem hejtam spomenutog, kao i to da koliko znam niko nije balio za njim ovdje, a i zašto bi?
Nije valjda neki klasni bek, ili?!
Ma stipu ovog El loco, znas da se lik konstantno provaljuje.Trequartista je napisao/la:O Zunigi se govorilo samo kao o back up igraču koji ne bi bilo loša zamjena za Asamoaha, ništa više.
Ni ja se vala nešto ne sjećam da smo ga dizali u visine, već se uglavnom pisalo kao solidnom rješenju za lijevu stranu.
Buffon; Barza-Bonucci-Chiello; Licht-Vidal-Pirlo-Pogba-Asa; Tevez-Vucinicjbmilan je napisao/la:znajul se moguci sastavi?? Ocel poceti Tevez??
HvalaL'Avvocato je napisao/la:Buffon; Barza-Bonucci-Chiello; Licht-Vidal-Pirlo-Pogba-Asa; Tevez-Vucinicjbmilan je napisao/la:znajul se moguci sastavi?? Ocel poceti Tevez??
To se inace najavljuje, ali bi vrlo lahko mogao Quaglia uskociti umjesto Teveza koji nije spreman 100% zbog one povrede.
Sto se tice Galate ovo se najavljuje: Muslera; Ebue-Chedjou-Nounkeu-Riera; Amrabat-Melo-Inan; Sneijder; Yilmaz-Drogba
to enzoreto, ubijas argumentimaEnzoFerrari je napisao/la:Ma stipu ovog El loco, znas da se lik konstantno provaljuje.Trequartista je napisao/la:O Zunigi se govorilo samo kao o back up igraču koji ne bi bilo loša zamjena za Asamoaha, ništa više.
Ni ja se vala nešto ne sjećam da smo ga dizali u visine, već se uglavnom pisalo kao solidnom rješenju za lijevu stranu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.