HZ_ilidzaa je napisao/la:Sve se bojim da je i njega prevazišaoLillard je napisao/la:Govorili ste kako bi Isco mogao dostici razinu Inieste, pa cekajte Mesut je vec ta razina
Moram ih malo palit...Ali neka, bit ce i od Isca nesto.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
HZ_ilidzaa je napisao/la:Sve se bojim da je i njega prevazišaoLillard je napisao/la:Govorili ste kako bi Isco mogao dostici razinu Inieste, pa cekajte Mesut je vec ta razina
Well, speaking of mediocrity...Sveti je napisao/la:naravno, albiolova prodaja i ezilova prodaja se desila pod potpuno istim okolnostima.
Lillard je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Sve se bojim da je i njega prevazišaoLillard je napisao/la:Govorili ste kako bi Isco mogao dostici razinu Inieste, pa cekajte Mesut je vec ta razina![]()
![]()
Moram ih malo palit...Ali neka, bit ce i od Isca nesto.
Tješi se, mi imamo telećeg predsjednika u Barci, ali vaš je najgluplji u historiji ove prelijepe igreLenBias je napisao/la:ozil je uplasena zena koja je pobjegla iz real madrida
to sto sam napisao je cinjenica, nema potrebe da se tjesimleorey je napisao/la:Tješi se, mi imamo telećeg predsjednika u Barci, ali vaš je najgluplji u historiji ove prelijepe igreLenBias je napisao/la:ozil je uplasena zena koja je pobjegla iz real madrida
Ne pamte gluposti. Pamte se zlatne lopte i zlatne kopacke.Arbeloa17 je napisao/la:Zašto ljudi više ne zapamte informaciju.
Ronaldo je najskuplji igrač svih vremena i plaćen je 96 miliona eura.
Tvoj pokušaj je očajan kao tvoje rođenje.bparena je napisao/la:Ne pamte gluposti. Pamte se zlatne lopte i zlatne kopacke.Arbeloa17 je napisao/la:Zašto ljudi više ne zapamte informaciju.
Arbeloa17 je napisao/la:Tvoj pokušaj je očajan kao tvoje rođenje.bparena je napisao/la:Ne pamte gluposti. Pamte se zlatne lopte i zlatne kopacke.Arbeloa17 je napisao/la:Zašto ljudi više ne zapamte informaciju.

prosvijetli me molim te, gdje sam pogriješio vrli učenjače?Arbeloa17 je napisao/la:Well, speaking of mediocrity...Sveti je napisao/la:naravno, albiolova prodaja i ezilova prodaja se desila pod potpuno istim okolnostima.
Odličan odgovor i još bolje mišljenje.

Eto bparena i njemu slicni cekaju pola godine da nam se ti vratis. E jesi nam bitan.pinoglavi je napisao/la:Pola godine ovaj pdf nisam gledo zbog bparene i njemu sličnih,udjem opet i vidi čuda..
Nego jel se zna postava za večeras?U pon. sam pročitao da bi kao Morata trebao početi?
Jesam reko da me neko čekabparena je napisao/la:Eto bparena i njemu slicni cekaju pola godine da nam se ti vratis. E jesi nam bitan.pinoglavi je napisao/la:Pola godine ovaj pdf nisam gledo zbog bparene i njemu sličnih,udjem opet i vidi čuda..
Nego jel se zna postava za večeras?U pon. sam pročitao da bi kao Morata trebao početi?
bparena je napisao/la:Nauci sve malo vise opustenije gledati. Ja se samo zezam i nista nije zlonamjerno. Daleko je Real i Barca od nas.
p.s. mada mane ponekad vide dole.
U 20 sati će objaviti službene postave.pinoglavi je napisao/la:Pola godine ovaj pdf nisam gledo zbog bparene i njemu sličnih,udjem opet i vidi čuda..
Ma samo si mi uvijek bio zanimljiv onako,kako ti je gušt doć i podjebavat ljude za real ovdje,samo čekam kad ćeš prestat,al haman ne planiraš prestat.. prati svoje,poštuj tuđe.bparena je napisao/la:Nauci sve malo vise opustenije gledati. Ja se samo zezam i nista nije zlonamjerno. Daleko je Real i Barca od nas.
p.s. mada mane ponekad vide dole.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.