FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Bravoo,tako se borii i igra za svoj klub,bravo Rudar,bravo momcii! Jos u subotu pobjeditii... OVO JE RUDARRRRRRR!
Igra odlicna, Rudar pobjedio na penale i izbacio Borca iz kupa RS. Prije toga rezultat 1:1 bio, Borac poveo.
AJ RUDAR
AJ RUDAR
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca (5:3), a poslije nerješenog rezultata (1:1) u 90 odigranih minuta fudbaleri „Rudar-Prijedora“ savladali su banjalučki „Borac“ u šesnaestini finala Kupa Republike Srpske.
U derbiju „zapadne“ grupe masovnijeg takmičenja izabranici trenera Borisa Gavrana su eliminisali tim sa „mnogo administrativnih problema“ u susretu u kojem su rivali nastupili u kombinovanim sastavima.
Iako se u prvih 45 minuta igralo između dva šesnaesterca, a domaćin kontrolisao loptu Banjalučani su ni krivi ni dužni stigli do prednosti golom Stefana Dujakovića u prvom minutu sudijske nadoknade.
U drugom poluvremenu Prijedorčani su gospodarili terenom i u 53. minutu stigli do izjednaćenja – 1:1, a pogodio je „iz nemoguće situacije“ Aleksandar Jovičić uz pomoć golmana Banjalučana. Do kraja domaćin je imao šanse preko Nevena Adžića i Rastka Rokvića da stigne do trijumfa, ali su odlučivali penali. Trenutak odluke desio se u trećoj seriji kada je Stefan Herak uhvatio „živu“ loptu Siniši Dujakoviću.
Isti rivali će u subotu igrati za bodove u BH Telecom Premijer ligi BiH takođe na terenu Gradskog stadiona u Prijedoru uz direktan TV prenos na BHT1.
„Rudar-Prijedor“ – „Borac“ 1:1 (0:1) – penalima 5:3
U derbiju „zapadne“ grupe masovnijeg takmičenja izabranici trenera Borisa Gavrana su eliminisali tim sa „mnogo administrativnih problema“ u susretu u kojem su rivali nastupili u kombinovanim sastavima.
Iako se u prvih 45 minuta igralo između dva šesnaesterca, a domaćin kontrolisao loptu Banjalučani su ni krivi ni dužni stigli do prednosti golom Stefana Dujakovića u prvom minutu sudijske nadoknade.
U drugom poluvremenu Prijedorčani su gospodarili terenom i u 53. minutu stigli do izjednaćenja – 1:1, a pogodio je „iz nemoguće situacije“ Aleksandar Jovičić uz pomoć golmana Banjalučana. Do kraja domaćin je imao šanse preko Nevena Adžića i Rastka Rokvića da stigne do trijumfa, ali su odlučivali penali. Trenutak odluke desio se u trećoj seriji kada je Stefan Herak uhvatio „živu“ loptu Siniši Dujakoviću.
Isti rivali će u subotu igrati za bodove u BH Telecom Premijer ligi BiH takođe na terenu Gradskog stadiona u Prijedoru uz direktan TV prenos na BHT1.
„Rudar-Prijedor“ – „Borac“ 1:1 (0:1) – penalima 5:3
? &
-
borac_sampion
- Kontakt:
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Isto kao u kupu
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
5 km za goste (navijace)... Ako na to mislis. Ovako ti je istok 2 km, zapad tribina a 4 km, krov 6 km, tribina c 4 kmborac_sampion je napisao/la:Koliko je ulaz sada u subotu?
? &
Mikić: Bod nam ništa ne znači, Borac pada u Prijedoru
Za sastav Rudar Prijedora utakmica protiv Borca ima ogromnu težinu, a to je pokazao još prije sedam dana trener Boris Gavran koji je na Koševu čuvao neke od igrača za subotnju meč.
Goran Kotaran će sigurno biti starter, a od povrtede se oporavio i golman Boriša Bodiroga, tako da bi i on mogao da se vrati na gol crtu.
U dosadašnjem toku sezone Rudar je ostvario samo jednu pobjedu i sa samo sedam bodova prijedorski klub nema izbora u ovom susretu.
"Cilj je jasan, a to je osvajanje sva tri boda. Nama se pobjeda nameće kao imperativ i svaki drugi rezultat osim našeg trijumfa bio bi ravan porazu. Bod nam ništa ne znači i zato ćemo morati da pobijedimo lidera", optimist je najbolji igrač Rudara Borislav Mikić i dodao:
"Puno smo bodova prosuli na našem terenu u proteklim utakmicama i zato ćemo sad morati da ih što prije nadoknadimo, jer opstanak nam je jedini cilj."
Za sastav Rudar Prijedora utakmica protiv Borca ima ogromnu težinu, a to je pokazao još prije sedam dana trener Boris Gavran koji je na Koševu čuvao neke od igrača za subotnju meč.
Goran Kotaran će sigurno biti starter, a od povrtede se oporavio i golman Boriša Bodiroga, tako da bi i on mogao da se vrati na gol crtu.
U dosadašnjem toku sezone Rudar je ostvario samo jednu pobjedu i sa samo sedam bodova prijedorski klub nema izbora u ovom susretu.
"Cilj je jasan, a to je osvajanje sva tri boda. Nama se pobjeda nameće kao imperativ i svaki drugi rezultat osim našeg trijumfa bio bi ravan porazu. Bod nam ništa ne znači i zato ćemo morati da pobijedimo lidera", optimist je najbolji igrač Rudara Borislav Mikić i dodao:
"Puno smo bodova prosuli na našem terenu u proteklim utakmicama i zato ćemo sad morati da ih što prije nadoknadimo, jer opstanak nam je jedini cilj."
? &
svaka cast fk rudar prijedor koji prvi put od kako se igraju utakmice ova 2 kluba odlucio da ne postuje reciprocitet i planira naplatiti ulaz gostujucim navijacima za ono sranje od skele!
nemam rijeci!
nemam rijeci!
- Милош Обилић
- Kontakt:
Normalno, naplatiti stoki ulaz, ionako bude 1.000 KM stete svaki put kad napustite tribinu... Palite sve, rusite ogradu... Nije niko budala vise da pusta stoku dzaba... 
? &
-
worchester
- Kontakt:
posto sam bio u prijedoru na stadionu pa znam kako ta skela izgleda,objasni mi samo kako se na toj skalameriji moze napraviti 1000 maraka stete?
iskreno se nadam da si se salio sa ovom izjavom
Skrsili ono drvo gdje se stoji sve, odvalili citavu ogradu kasnije ovi varili, popalili ne znam ni ja sta vatrogasna intervenisala... Ja gdje god sam isao na utakmicu na gostovanje platio sam 5 KM, ne kontam sta se bunite? Pa u Bijeljini 5 KM za goste protiv Mladosti VO...worchester je napisao/la:posto sam bio u prijedoru na stadionu pa znam kako ta skela izgleda,objasni mi samo kako se na toj skalameriji moze napraviti 1000 maraka stete?
? &
Prijedor je napisao/la:Normalno, naplatiti stoki ulaz, ionako bude 1.000 KM stete svaki put kad napustite tribinu... Palite sve, rusite ogradu... Nije niko budala vise da pusta stoku dzaba...
prvo, stoka te napravila.
drugo, da li si ikad platio ulaz u BL? tj, da li si ikad bio u BL na tekmi sa gostujucim navijacima...
a o kakvoj steti govoris, ono djubre gdje smjestate sve navijace ne vrijedi 100 kerma, prema tome...
Nisam nikada placao kada sam isao u BL, ali nije to do nas, to je do vaseg i naseg kluba koji su postigli takav dogovor... Lesinari moraju platiti 120 karata po 5 KM i svi ce moci uci, takav je dogovor postignut... Mi kad budemo u BL dolazili isto tako 120 karata moramo platiti nebitno da li nas je 121 ili 500 moce svi uci za tih 120 x 5 KM...vlakanje je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Normalno, naplatiti stoki ulaz, ionako bude 1.000 KM stete svaki put kad napustite tribinu... Palite sve, rusite ogradu... Nije niko budala vise da pusta stoku dzaba...
prvo, stoka te napravila.
drugo, da li si ikad platio ulaz u BL? tj, da li si ikad bio u BL na tekmi sa gostujucim navijacima...
a o kakvoj steti govoris, ono djubre gdje smjestate sve navijace ne vrijedi 100 kerma, prema tome...
? &
-
worchester
- Kontakt:
ok,i da je tacno to sto govoris da su uradili sve navedeno,nemasanse da su daske, i varenje ograde kostale 1000km!o paljenju mi nemoj pricati jer se usluge vatrogasaca i voda koja je potrosena ne naplacuje 
isto tako znam da postoji nesto sto se zove reciprocitet i zastupljen je svugdje u svijetu gdje postoji organizovan odlazak navijaca na gostovanja! celik,sarajevo,zeljo,borac,zrinjski.........ja ne znam da se ikad naplacivao ulaz gostujucim navijacima bas zbog tog reciprociteta.izuzetak je koliko ja znam samo siroki brijeg gdje ulaz placa cak i obezbjedjenje
isto tako znam da postoji nesto sto se zove reciprocitet i zastupljen je svugdje u svijetu gdje postoji organizovan odlazak navijaca na gostovanja! celik,sarajevo,zeljo,borac,zrinjski.........ja ne znam da se ikad naplacivao ulaz gostujucim navijacima bas zbog tog reciprociteta.izuzetak je koliko ja znam samo siroki brijeg gdje ulaz placa cak i obezbjedjenje
o tome se radi, odjednom se naplacuje kada se ocekuje 400 - 500 banjalucana... eto prilike da se za 2000 maraka izgubi obraz. to je odluka vase uprave koja je sinoc donijeta a tek danas proslijedjena Borcu!
ja prozivam upravu rudara, nikoga drugoga!
nikakav dogovor nije postignut i to da ti kazem jer ovo je klasicna ucjena...
nikad problem nije bio sa sarajlijama i mostarcima a rudar uvijek komplikuje i izmislja.
ja prozivam upravu rudara, nikoga drugoga!
nikakav dogovor nije postignut i to da ti kazem jer ovo je klasicna ucjena...
nikad problem nije bio sa sarajlijama i mostarcima a rudar uvijek komplikuje i izmislja.
taj reciprocitet nema smisla kad npr. znamo da nas neće otići više od 100 ove sezone u BL. znači borac nama da plati 100 karata, a vama rudar treba 400 platiti? nabijem vas na ****, plati pa gledaj, makar ni skele ne bilo one
stoka seljačaka, šta ćeš, a vi ste gospoda majku mu, kakva je hampa za 5 maraka, šta je to?
stoka seljačaka, šta ćeš, a vi ste gospoda majku mu, kakva je hampa za 5 maraka, šta je to?
Prvo,ako vama rudar placa ulaz,nama borac ne placa. Drugo, odgovori mi zasto odjednom naplacujete karte...eto,ako su ti to smijesne pare,nemoj da naplatis.rijec je o principu! A da ne pricam o vasem dolasku prosle godine i sta se sve desavalo...nebitno.
- Akbaba1987
- Kontakt:
Šta će ljacise!vlakanje je napisao/la:Prvo,ako vama rudar placa ulaz,nama borac ne placa. Drugo, odgovori mi zasto odjednom naplacujete karte...eto,ako su ti to smijesne pare,nemoj da naplatis.rijec je o principu! A da ne pricam o vasem dolasku prosle godine i sta se sve desavalo...nebitno.
Volim Borac !
Danas dokažite da niste filijala velikana iz planktonove i da ga možete pobjediti, a ne da ih puštate kao zadnjih par godina.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Marokanci58 i 22 gosta.