Olimpik Sarajevo
-
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
furth 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
@ff hvala
rano je govoriti hoce li uci, ali sigurno ce mu i ova 2 liga odgovarat.
Do kad traje ugovor kod Duljevica? Samo ovu polusezonu?

Cini mi se da mu traje do Juna 2014.InatSilanBosanski je napisao/la:@ff hvalarano je govoriti hoce li uci, ali sigurno ce mu i ova 2 liga odgovarat.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nas naredni protivnik u kupu je ekipa Gruda. Jako povoljan zrijeb za nas.
Mokroguz je napisao/la:Cini mi se da mu traje do Juna 2014.InatSilanBosanski je napisao/la:@ff hvalarano je govoriti hoce li uci, ali sigurno ce mu i ova 2 liga odgovarat.
Evo baš sam neki dan čuo za situaciju oko tog igrača. On ima ugovor a niko mu ne plaća socijalno i zdravstveno i uvijek može biti slobodan. Samo prijavi u savez. Kažu da nikome Olimpic ne plaća ta davanja i da baš zbog toga nisu dobili licencu prošle godine. Navodno je neki igrač prijavio da mu to nije plaćeno.
Izvor?halconi je napisao/la: Evo baš sam neki dan čuo za situaciju oko tog igrača. On ima ugovor a niko mu ne plaća socijalno i zdravstveno i uvijek može biti slobodan. Samo prijavi u savez. Kažu da nikome Olimpic ne plaća ta davanja i da baš zbog toga nisu dobili licencu prošle godine. Navodno je neki igrač prijavio da mu to nije plaćeno.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Vjerovatno je cuo negdje na kafiMokroguz je napisao/la:Izvor?halconi je napisao/la: Evo baš sam neki dan čuo za situaciju oko tog igrača. On ima ugovor a niko mu ne plaća socijalno i zdravstveno i uvijek može biti slobodan. Samo prijavi u savez. Kažu da nikome Olimpic ne plaća ta davanja i da baš zbog toga nisu dobili licencu prošle godine. Navodno je neki igrač prijavio da mu to nije plaćeno.

Ne piši nešto što nije tačno,,,,,,,,,halconi je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Cini mi se da mu traje do Juna 2014.InatSilanBosanski je napisao/la:@ff hvalarano je govoriti hoce li uci, ali sigurno ce mu i ova 2 liga odgovarat.
Evo baš sam neki dan čuo za situaciju oko tog igrača. On ima ugovor a niko mu ne plaća socijalno i zdravstveno i uvijek može biti slobodan. Samo prijavi u savez. Kažu da nikome Olimpic ne plaća ta davanja i da baš zbog toga nisu dobili licencu prošle godine. Navodno je neki igrač prijavio da mu to nije plaćeno.
Evo baš sam neki dan čuo za situaciju oko tog igrača. On ima ugovor a niko mu ne plaća socijalno i zdravstveno i uvijek može biti slobodan. Samo prijavi u savez. Kažu da nikome Olimpic ne plaća ta davanja i da baš zbog toga nisu dobili licencu prošle godine. Navodno je neki igrač prijavio da mu to nije plaćeno.[/quote]
Ne piši nešto što nije tačno,,,,,,,,,[/quote
Vjerovatno ce otici u veci klub PL BIH cistih papira jer mu je to bila oduvijek zelja a narocito povod ce mu biti da mu taj klub uplacuje socijalno i penziono.Ne vidim dali on moze imati ikakvu dilemu. Taj igrac ima tri puta vecu platu nego sto mu pripada po ugovoru a od nedavno ima i bonus od novog kluba.
Ne piši nešto što nije tačno,,,,,,,,,[/quote
Vjerovatno ce otici u veci klub PL BIH cistih papira jer mu je to bila oduvijek zelja a narocito povod ce mu biti da mu taj klub uplacuje socijalno i penziono.Ne vidim dali on moze imati ikakvu dilemu. Taj igrac ima tri puta vecu platu nego sto mu pripada po ugovoru a od nedavno ima i bonus od novog kluba.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ipak su dodali malo kose vucicu 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
ode vam trener u velez
konjičani preuzimaju velež...VELEZDOGROBA je napisao/la:ode vam trener u velez

Ovo sa maskotom je zalosno. Ko klub iz gradske djecije lige
.
http://www.clipartsupply.com/index.php/ ... -ball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
5 marki maskota.

http://www.clipartsupply.com/index.php/ ... -ball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
5 marki maskota.
Neka je tu ideja za maskota, kasnije ce se sigurno obraditi ako treba.
Izvor?VELEZDOGROBA je napisao/la:ode vam trener u velez
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne mogu otkriti izvor, ali saznao sam da je nakon ovog poteza sa "originalnom" maskotom, nastala opšta pomama među klubovima u BiH.
Tako su iste "originalne" maskote u tajnosti sa interneta skinuli Pelikani iz Gabele, Pirati iz Neuma, Skakavci iz Laktaša, Buldozi iz Prače, Žirafe iz Velike Kladuše itd. Lista klubova je podugačka, jer original je original.

Tako su iste "originalne" maskote u tajnosti sa interneta skinuli Pelikani iz Gabele, Pirati iz Neuma, Skakavci iz Laktaša, Buldozi iz Prače, Žirafe iz Velike Kladuše itd. Lista klubova je podugačka, jer original je original.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.