Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ruku na srce, nemamo mi sta trazit u Ligi Prvaka.Nemamo taj kvalitet.
3-5-2 formacija je izuzetno ogranicena pogotovo kad imas krila koja su ogranicena tj.nisu krila.
Spora igra,bez ideje je jednim djelom rezultat ne postojanja kreativnosti kod svih igraca te drugim dijelom zbog formacije.Jednostavno ne mozemo razvuci odbranu protivnika a krila su nam losa da iskoriste prostor sa strane, jednostavno je se braniti protiv nas, to je Chievo pokaza, Torino a naravno da ce i jedan Galatasaray to uciniti sa Mancinijem.
Dakle ako zelimo nesto naredne sezone u LP uciniti formacija se mora mjenjat, ova godina je za "halalit".
3-5-2 formacija je izuzetno ogranicena pogotovo kad imas krila koja su ogranicena tj.nisu krila.
Spora igra,bez ideje je jednim djelom rezultat ne postojanja kreativnosti kod svih igraca te drugim dijelom zbog formacije.Jednostavno ne mozemo razvuci odbranu protivnika a krila su nam losa da iskoriste prostor sa strane, jednostavno je se braniti protiv nas, to je Chievo pokaza, Torino a naravno da ce i jedan Galatasaray to uciniti sa Mancinijem.
Dakle ako zelimo nesto naredne sezone u LP uciniti formacija se mora mjenjat, ova godina je za "halalit".
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
+1EnzoFerrari je napisao/la:Ruku na srce, nemamo mi sta trazit u Ligi Prvaka.Nemamo taj kvalitet.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Kako mi ovo ide na žive, kad se primi gol onda krenu igrati, a prije toga kao najveći bijednici. I ovo greška po utakmici izgleda da je postao običaj, pa majku mu kako svaku utakmicu neko može napraviti glupost koja se ne pravi ni na rekraciji.
Da Conte nije tvrdoglav da ubaci Llorentea od prve minute u drugom i prebaci na 4-3-3.
Da Conte nije tvrdoglav da ubaci Llorentea od prve minute u drugom i prebaci na 4-3-3.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Visoko igranje stopera neko je morao kazniti dosada, i u protekle dvije tekme vidjelo se da to nije to samo što protivnik nije imao snage da to kazni + loše izdanje Pirla.
U ove tri godine koliko je Conte tu nisam vidio ovako blijedu, bezmudu i apatičnu igru Juventusa kao večeras.
Llorente in i da se proba visokim loptama nešto.
FORZA JUVE!
U ove tri godine koliko je Conte tu nisam vidio ovako blijedu, bezmudu i apatičnu igru Juventusa kao večeras.

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
neko da postavi link al da ne kasni ako moze
- IlCapitano
- Kontakt:
Blago rečeno katastrofa.
Jedini koji zaslužuje koliko toliko prolaznu ocjenu je Tevez, ostalo...
Teško ćemo ovdje do boda, a kamo li do bodova, ali eto. Opet će se kestenje vaditi protiv najjačih...
Teško ćemo ovdje do boda, a kamo li do bodova, ali eto. Opet će se kestenje vaditi protiv najjačih...

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Meni je donekle i drago što gubimo
igramo ko k.arina ove sezone...Nadam se da će Conte skontati neke stvari te da 3-5-2 ne prolazi u CL... jednostavno nema kreativnosti u napadu...Umjesto da smo dovodili krila, mi dovodimo alternativne štopere. Već sam govorio, sve ide nekako na silu..neka i pobjedimo, ali ja igrom uopšte nisam zadovoljan. Nadam se nekim promjenama već u januaru počevši od formacije.

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- L'Avvocato
- Kontakt:
Licht je beton ... trci covjek na sve strane. Prejak je. To mu niko ne moze osporiti.IlCapitano je napisao/la:Blago rečeno katastrofa.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Trequartista
- Kontakt:
A ono uzludno nabijanje lopti Chiellinija nam je izgleda postalo normalna stvar, ne znam što mu Conte ne kaže da to ne radi...
Šega mi sve ovo, uopšte nismo zaslužili da gubimo, a mi u zaostatku. I što je najgore još smo i Vučinića izgubili.

Šega mi sve ovo, uopšte nismo zaslužili da gubimo, a mi u zaostatku. I što je najgore još smo i Vučinića izgubili.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Primjetio sam da se jednostavno manje trci i krece izuzev protiv Lazia u Rimu drugo poluvrijeme.ramiral je napisao/la:Visoko igranje stopera neko je morao kazniti dosada, i u protekle dvije tekme vidjelo se da to nije to samo što protivnik nije imao snage da to kazni + loše izdanje Pirla.
FORZA JUVE!
Da li je zasicenost, pristup lako cemo ili neki umor pojedinih, nedostatak motiva... sta li vec, al nekad se mnogo vise trcalo.Mislim Tevez trci za pola tima.Ove greske je tesko komentarisat, odbrana super al brainfart jedan i eto gola, cudno, cudno.
p.s. da stvar bude upecatljivija uvijek kad Juve gubi nerviram se, sada ni sekunde, totalno sam svjestan to je to.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- francobaresi
- Kontakt:
Juve treba da igra formaciju 4-3-3 ili nešto tome slično. Imaju igrače za takvu postavku , ovo što Conte forsira je staromodna formacija koja je dobra za još uvijek nedovoljno kvalitetnu Serie A.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- AvantiSignora
- Kontakt:
Chiellini i lopta nejdu baz zajedno..
Bonucci po obicaju mora jednom individualno pogrijesiti
Bonucci po obicaju mora jednom individualno pogrijesiti

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma beton su i on i Kwadwo pozada, ali jednostavno ne ide naprijed. Vjerujem da bi bilo puno bolje da imaju Nanda da mu ubacuju, a ne niske napadače, ali to je Conteova krivica.L'Avvocato je napisao/la:Licht je beton ... trci covjek na sve strane. Prejak je. To mu niko ne moze osporiti.IlCapitano je napisao/la:Blago rečeno katastrofa.
Prvi put u ove 2-3 godine otkako je on trener sam rekao "**** se...", onda kad je ušao Q, a ne Llorente.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Contentissimo
- Kontakt:
Idemo po preokret, nadam se malo brzoj igri u drugom poluvremenu...Forza Juve
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
sabura drugovi sabura, ima jos da se igra puno
a tek j i druga tekma. doce juve na svoje 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma ja se uvijek nerviram ali et'... mora doći i to vrijeme lošije igre i ''zamora materijala'' (Conteova taktika + neki igrači ispod svog prosjeka).
Idemo u drugo poluvrijeme pa da vidimo šta i kako.
Idemo u drugo poluvrijeme pa da vidimo šta i kako.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- TonnyMontana
- Kontakt:
oce sigurno protiv reala u dvomecumilanist je napisao/la:sabura drugovi sabura, ima jos da se igra punoa tek j i druga tekma. doce juve na svoje

Interista al 100 %
Puno bolji pristup u nastavku, nadam se da moze Juve do preokreta...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Tesko mozemo ovdje do preokreta ista igra kao i prvo poluvrijeme bezidejno sporo ocajno

- donCorleone1892
- Kontakt:
Ne razumijem sta im je danas, igraju tako jadno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.