Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Polako ba. Pa sta je trebala Borca uraditi prošle godine? Bayern jednostavno prejak
Sent using Tapatalk2
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Nema se Edinu sta zamjeriti, City jednostavno nema ekipu za velike domete i to je to. Imaju para, ali trebat ce im vremena i vremena da naprave iskorak u Evropi.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- el-fighter
- Kontakt:
Ako Pele nesto ne promjeni, nece Dzeko i kompanija uputiti suta prema golu. City jako, jako los i veceras.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Iskoračit će oni ove sezone,al do osmine-finala.lolcina je napisao/la:Nema se Edinu sta zamjeriti, City jednostavno nema ekipu za velike domete i to je to. Imaju para, ali trebat ce im vremena i vremena da naprave iskorak u Evropi.
Nad tobom sunce najljepše sja
Bayernova snaga se ocitava upravo kroz to sto od ovog Cityja napravise Malu Kladusu..
Nije City los koliko je Bayern mocan.
Nije City los koliko je Bayern mocan.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moze biti da je Dzeko kriv za ovaj gol 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jasta je valaBosniacum Lilium je napisao/la:moze biti da je Dzeko kriv za ovaj gol
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto se ovako iznerviram kad citavo vrijeme gledam ovakvu patnju od utakmice, i kad ga izvadi u 60toj
.
Malo je razumljivo sto ga je izvadio, jer apsolutno nije nista napravio, skoro nijedan duel nije dobio. Ali ipak sam misljenja da ga je mogao ostaviti u igri, jer nemoze puno za ovo. Ali eto, kad si u Man.Cityu, imas na klupi jos 2 napadaca, koji kao Edin znaju preokrenuti utakmicu..
EDIT: Trpaj Bayern
Malo je razumljivo sto ga je izvadio, jer apsolutno nije nista napravio, skoro nijedan duel nije dobio. Ali ipak sam misljenja da ga je mogao ostaviti u igri, jer nemoze puno za ovo. Ali eto, kad si u Man.Cityu, imas na klupi jos 2 napadaca, koji kao Edin znaju preokrenuti utakmicu..
EDIT: Trpaj Bayern
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 02 okt 2013, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo opet ga primise zbog Dzeke 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Manuelu konju jedan, bayern ih pojeo na sredini terena a on vadi dzeku
Ma može Pelegrini uvesti i supermena i betmena zajedno,jednostavno ovaj City je za ovaj Bajern presmiješan...Džekson kriv za gol....100 % kako nije uspio izblokirati Milera..
Mancini vrati se, sve ti je oprošteno!!! Pellegrini yebemo ti ženu marš u Čile!

Fernandinjo,Ture,Nasri,Navas,nema ih nocas..
Bit ce da Pelegrini nije vrijedan para
Bit ce da Pelegrini nije vrijedan para
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Koliko je jak ovaj Bayern, wow 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Nije ovo do Pelgrinija koliko je do igraca.
Manekeni svi do jednog zajdeno sa Edinom.
Manekeni svi do jednog zajdeno sa Edinom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NoName
- Kontakt:
City ipak igra puno brže bez Edina, koliko god mi bi željeli da Edin igra svaku utakmicu. Radovao sam se što je Edin u početnom sastavu ali je ovo ipak bila utakmica koju je trebao početi Negredo. Na stranu loša odbrana, loša sredina ali Edin se jako slabo kreće bez lopte. Isto tako, Edin se u zadnje vrijeme jako loše nosi sa pritiskom, psihički jednostavno nije dovoljno stabilan, vidjelo se to i protiv Slovačke.
On jednostavno mora igrati u timu gdje nema preveliku konkurenciju, gdje se igra u napadu podređuje njemu a to sigurno nije City.
On jednostavno mora igrati u timu gdje nema preveliku konkurenciju, gdje se igra u napadu podređuje njemu a to sigurno nije City.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Blizzard, Bordo10, CAGarfia, Edincapitano, edvaE2, Google Adsense [Bot], haklamas, HariTz, kaskada1922, Marokanci58, random11, sagitarius, signalidunapark, svrakino1921, Venom, zikerrz21 i 79 gostiju.