Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

bivsi
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bivsi » 02 okt 2013, 22:38

Pauk je napisao/la:Dzeki je navodno lijepo..to barem sam on kaze..pa zasto da se mi brinemo?

Zaradjuje ogroman novac i to je Dzeki ocigledno vrlo vazno i ponekad igra i cak i da gol tu i tamo.

Dzeko da je zelio da napreduje u fudbalskom smislu davno bi napustio City...
ali nazalost ovako samo ide u unazad..Mandzukic je igracina danas za Dzeku..a sjetite se samo svi kakvi su bili Dzeko i Mandzo kad su zajedno igrali u Wolfsburgu.
...Gdje si ti vidio mandzukica :lol: :lol: :lol:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 02 okt 2013, 22:38

NoName je napisao/la:
Head je napisao/la:Negredo je odlican igrac.
...noćas. Leži mu igra protiv sporijih štopera, on je jednostavno MORAO noćas igrati od prve minute, čast našem Edinu, ali ovo su utakmice za Alvara.
Lezi i Edinu pored sebe imati Silvu ili Milnera. Upravo on je poslao visoku loptu Negredu na glavu. Sa njima u igri, City, a i Dzeko bi izgledali mnogo bolje ..

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 02 okt 2013, 22:38

NoName je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:lako ga je zabiti kada gubis 3 - 0 10 minuta prije kraja. ako iko ovdje prica kako je džeko loš bio na tekmi taj nema veze sa fudbalom. trener koji mijenja spica za spica (sort of) nakon onakve igre svog tima realno je salabajzer koji uzima brdo para
Ovo je tačno, donekle. Ne može biti slučaj da je Pelegrini šalabajzer, jer je ipak čuda radio sa Viljarealom i Malagom, ali ovo noćas je bilo očajno. Ne bih da ovdje razvijam neku diskusiju i budem označen od ove dječurlije i igrača raznih menadžera, fantazija i slično, ali jedna od najvećih grešaka mu je što je počeo sa statičnim Edinom koji ništa ne radi nazad umjesto agilnim Negredom.
ja nisam vidio staticnog džeku već sam gledao skupinu od 11 likova koji kao da su se prvi put vidjeli.jedino sto mi je bilo zanimljivo u prvom poluvremenu su dvije džekine brze lopte od kojih je moglo biti nešto da ostali nisu kao trutovi hodali po terenu. a realno kada vodis 3 gola razlike 10 minuta prije kraja mentalo ces povuci kocnicu. svako ko donese zakljucak iz ove tekme kako je džeko ili negredo prevaga ove tekme ima problem sa razumijevanjem ovog sporta
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 02 okt 2013, 22:40

NoName je napisao/la:
Head je napisao/la:Negredo je odlican igrac.
...noćas. Leži mu igra protiv sporijih štopera, on je jednostavno MORAO noćas igrati od prve minute, čast našem Edinu, ali ovo su utakmice za Alvara.
Lezi i Edinu pored sebe imati Silvu ili Milnera. Upravo on je poslao visoku loptu Negredu na glavu. Sa njima u igri, City i Dzeko bi izgledali mnogo bolje ..

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 02 okt 2013, 22:42

Ja sam jedan od prvih na forumu koji je priznao da je Dzeko sam kriv, ne sto je dosao u City nego sto je ostao toliko dugo.

Za Dzekin los fudbal danas i skoro svaku utakmicu za City nije kriz ni Mancini, ni Balotelli, ni Silva, ni Tevez, ni Aguerro, ni Pellegrini niti bilo ko drugi osim DZEKE!

Od strane forumasa nema ko nije dobio krivicu za Dzekin katastrofalni pad u svojoj karijeri.

Nije to uredu narode..Dzeko je kriv..odnosno on je zadovoljan zbog novca,
ali samo ima svoje djecije ispade na terenu i van terena..nije mu stalo u ekipe nego samo da postigne golove zbog svog vlastitog ega...svi znamo da Dzeko nikad nije pravo radio i borio za Manchester City...
pogledajte samo koliko se krece i koliko trci na terenu Dzeko.
Zadnja izmjena: Pauk, dana/u 02 okt 2013, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 okt 2013, 22:43

@džaka, apsolutno ne govorim o tome šta je bilo nakon 0:3 nego o postavci igre od početka. Džeko jeste statičan, Negredo je puno pokretljiviji i puno više radi bez lopte, što je noćas nedostajalo.

@samson, Silva je odličan igrač ali mi je frajer totalno mrzak jer za njega Edin apsolutno ne postoji na terenu. Tačnije, postoji u varijanti da nema kome drugom dodati i da ne može ništa uraditi sam.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 okt 2013, 22:44

Aman ljudi moji, pa samo se vadite da je ovaj bio u igri igrao bi bolje, pa onda lako je dati gol kad gubis 0-3, itd, itd...zasto nece da vidite jednu cinjenicu, Edin je turba zesca u zadnje vrijeme. To smo vidjeli i u zadnje dvije tekme za repku. JEst on nas, i nas najbolji igrac, sve je to lijepo i bajno, ali stvarno mora puno da poradi na svim poljima ako zeli da se vrati tamo gdje je nekad bio.
Izgleda da je njemu to manje bitno, sto @pauk rece, njemu je fino, zaradjuje isto fino, sta ga briga....jos koju godinu i onda totalno uzivanje.... a mi se mozemo do sutra ovdje prepucavati, boli Edina neka stvar.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bundesk
Kontakt:

Post Postao/la bundesk » 02 okt 2013, 22:45

ovde neki uvijek imaju izgovor za dzeku. da samo sjedi na terenu oni bi posle pisali kako su i ostali sjedili i da nije bio najgori

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 okt 2013, 22:45

Jedva cekam drugu polusezonu da Dzeko pocne u prvi 11 :D :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Rios

Post Postao/la Rios » 02 okt 2013, 22:49

Nece ovaj Pelegrini dugo..Bayern masina zaista,ali ocajna patija City-a..Jos kuci igraju..Losa postavka Pelgrinija,kasnije lose i izmjene po meni,vezni red je bio najslabija,ali ubjedljivo najslabija karika..Sto se Dzeke tice mora se priznati da se bio neprimjetan,ponajvise zbog nepostojanja veznog reda City-a..Jbg,jos ga zabi ovaj Negredo :roll: Ali ni Augero nista bolji po meni..Mada narednu tekmu ce Dzeko biti taj koji ce sjediti na klupi,to je gotovo sigurno..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 02 okt 2013, 22:50

Dzeku volim ko brata,ali previse je statican bio veceras.Jbg otmi bar jednu loptu,grizi,osutaj,trci malo...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 okt 2013, 22:51

nije bio agilan nikako bezvoljan

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 02 okt 2013, 22:51

cini mi se da sam gledao drugu tekmu a vi onu u kojoj je city igrao fantasticno i svi su bili odlicni sem spica koji je bio nezainteresovan i zbog kojeg je bayern imao 20 suteva od kojih 10 ili vise u okvir gola i zbog kojeg je city primio 3 gola. nije problem poseravati samo dajte malo realnosti.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 okt 2013, 22:52

Naš problem jeste naš mentalitet. Nama je dovoljno da kažemo "trudio se" (kao da to ne bi radio svako od nas za lovu za koju se oni "trude") i "nije on kriv" kao da je to svrha igranja. To se mora mijenjati ako se želi išta napraviti.

Pauk često upliće privatni život Edinov, na što on nema pravo, kao ni bilo ko drugi. Isto tako, i kada je Edin solidan on nađe zamjerke, tako da ga nikada ne mogu podržati, iako nekada i kaže neke stvari koje su ispravne.

Iskreno se nadam da će se u Januaru desiti velika promjena za Edina, tj. da će se odlaskom Levandovskog otvoriti mjesto za njega u Dordmundu, gdje bi mogao ponovo proigrati onako kako zna. Nije on za City nikako, to je valjda već svima jasno, i kada se trudi onda ga ovaj špansko - argentinski lobi uništi i tako mu ponovo uništi samopouzdanje. Ili ova situacija, gdje mu Pele da šansu u utakmici gdje stvarno ne može doći do izražaja.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 02 okt 2013, 22:52

NoName je napisao/la:@džaka, apsolutno ne govorim o tome šta je bilo nakon 0:3 nego o postavci igre od početka. Džeko jeste statičan, Negredo je puno pokretljiviji i puno više radi bez lopte, što je noćas nedostajalo.

@samson, Silva je odličan igrač ali mi je frajer totalno mrzak jer za njega Edin apsolutno ne postoji na terenu. Tačnije, postoji u varijanti da nema kome drugom dodati i da ne može ništa uraditi sam.
Zanemarimo kakav je on do Edina na terenu. City kao ekipa s njim unutra je mnogo razigraniji. Pridodajmo tu Milnera.

Po meni, najveci krivac je Pelegrini. Pokusao je defanzivnom sredinom neutralisati Bayern kao da nikada nije igrao protiv Guardiole ili Barcelone. Danas, sa mnogo, ali bas mnogo boljom ekipom nego u proslosti dostize najsramotniji poraz protiv samog Guardiole. Nikada ga nije pobijedio ...

bundesk
Kontakt:

Post Postao/la bundesk » 02 okt 2013, 22:52

sljdecu igraju jovetic i negredo, a kasnije ulazi aguero.
dzeko ce na posudbu u leeds

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 okt 2013, 22:54

Džeko nije niti malo kriv za poraz City-a. Ljudi se nisu sastavili sa loptom.

Negredo je iskoristio opet svoju šansu. Momak je vrhunski igrač, drugo je što mnogi ovdje nisu objektivni.

bundesk
Kontakt:

Post Postao/la bundesk » 02 okt 2013, 22:55

NoName je napisao/la:
Iskreno se nadam da će se u Januaru desiti velika promjena za Edina, tj. da će se odlaskom Levandovskog otvoriti mjesto za njega u Dordmundu, gdje bi mogao ponovo proigrati onako kako zna. Nije on za City nikako, to je valjda već svima jasno, i kada se trudi onda ga ovaj špansko - argentinski lobi uništi i tako mu ponovo uništi samopouzdanje. Ili ova situacija, gdje mu Pele da šansu u utakmici gdje stvarno ne može doći do izražaja.
hmmm... dortmundu treba pokretljivi napadac koji ce vise da sudjeluje u igri. pa pogledaj lewandowskog i njegovu igru i uporedi je s dzekinom koji samo ceka loptu da bi je ugurao u gol... sumnjam da bi dortmund bio zainteresovan za njega pogotovo sto bi city trazio najmanje 20 miliona €

dzeki bi najvise lezao juve, inter ili tottenham...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 02 okt 2013, 23:02

ono zna gdje bi džeko trebao igrati.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 02 okt 2013, 23:03

Za ovakvog Dzeko nije niti jedan veliki evropski klub zainteresovan...
najbolje bi bilo u neki srednji klub negdje gdje ce igrati svaku utakmicu od pocetka i gdje nema konkurenciju u napadu i gdje svi ostali ce raditi i trcati za njega kao konji..nesto slicno kao u Wolfsburgu..
nadamo se da Olic ide u penziju uskoro pa se mozda dijamant vrati u Wolf.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ethel, MiranGlasnic i 35 gostiju.