Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Najgori mogući start u LP-a , umjesto 2 čiste pobjede , desilo se da je Juve ostvario samo dva mršava remija.
Sa takvim skorom ući u dvomeč sa Realom nije nimalo lahko , jer div iz Madrida u LP-a ove sezone gazi sve pred sobom. Deset laganih komada u 2 utakmice.
Sa takvim skorom ući u dvomeč sa Realom nije nimalo lahko , jer div iz Madrida u LP-a ove sezone gazi sve pred sobom. Deset laganih komada u 2 utakmice.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ovdje je Conte izgubio 2 boda, pored onog drveca u odbrani....
Taman nakon ebene muke preokrenu i umjesto da zatvori tekmu zadnjih 5-6 min, on i dalje igra sa 2 stopera nazad kao da ganja rezultat, a ne ustvari da vodi... Al' je bitno recimo da je on protiv ebenog Torina neki dan zatvorio tekmu....
Znaci iskljucivi i jedini legitmni krivac za ispustenje bodove u prve 2 tekeme je CONTE.....
Prvi put ga kritikujem, al' je to zasluzio pa malo je reci...
Taman nakon ebene muke preokrenu i umjesto da zatvori tekmu zadnjih 5-6 min, on i dalje igra sa 2 stopera nazad kao da ganja rezultat, a ne ustvari da vodi... Al' je bitno recimo da je on protiv ebenog Torina neki dan zatvorio tekmu....
Znaci iskljucivi i jedini legitmni krivac za ispustenje bodove u prve 2 tekeme je CONTE.....
Prvi put ga kritikujem, al' je to zasluzio pa malo je reci...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
nema nista od ekipe koja tako lahko prima golove. Ono po cemu je Juve bio poznat i na sta se cijela ekipa najvise oslanjala u ovoj utakmici ta ista odbrana ispala smijesna...
Na kraju sa puno gorcine covjeek mora biti zadovoljan. Iako je Juve bio bolji, ovako primiti pogotke od smijesne ekipe kao sto je Galatasaray je nedopustivo .Na kraja borba za drugo mjesto sa Galatom, mada me ni ispadanje ne bi pogodilo jer nismo ni blizu ekipa koje znace nesto u Europi.
Veceras bili puno bolji, a uzeli samo bod...
Na kraju sa puno gorcine covjeek mora biti zadovoljan. Iako je Juve bio bolji, ovako primiti pogotke od smijesne ekipe kao sto je Galatasaray je nedopustivo .Na kraja borba za drugo mjesto sa Galatom, mada me ni ispadanje ne bi pogodilo jer nismo ni blizu ekipa koje znace nesto u Europi.
Veceras bili puno bolji, a uzeli samo bod...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- AvantiSignora
- Kontakt:
Chiellini veceras mnogo los, lik koda nije na terenu bio,,
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Tuga, nisam ni vidio gol Galate, taman zaštopalo tad, pa koliko smo vodili 10 sec
Proći ćemo mi ovdje na guzove kao drugi, ali ovo je jadno, Conte mora pogledati utakmice u prvoj sezoni, i popraviti neke stvari, prije svega u taktici. Ali pored svega treba biti realan i reći da je odbrana smiješna u zadnje vrijeme, još je gore i Ogbonna mnogo griješi, ima Caceres, ali on je povrijeđen. Neće ovako ići ni u Seriji A više.

Proći ćemo mi ovdje na guzove kao drugi, ali ovo je jadno, Conte mora pogledati utakmice u prvoj sezoni, i popraviti neke stvari, prije svega u taktici. Ali pored svega treba biti realan i reći da je odbrana smiješna u zadnje vrijeme, još je gore i Ogbonna mnogo griješi, ima Caceres, ali on je povrijeđen. Neće ovako ići ni u Seriji A više.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Ma vala ako Conte ništa ne promjeni i dalje nastavi sa **** 3-5-2, neka ode, nikakve igre, ništa.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Od pocetka sezone. Iste scene. Nije mi jasno kako se to ne popravlja ... mnogo lose djeluje odbrana, mnogo lose.Sarajevo1946 je napisao/la:Početničke greške odbrane se ponavljaju, ali na kraju veliki bod ma koliko ovo ludo zvučalo, jer da ne bi penala, mi ga nikad ne bi zabili i već sad bi se gotovo oprostili.
Veliki bod, mora bolje i jače. Iz ovoga izvući pouke i dići formu u narednim tekmama, jer u Evropi se ne može igrati sporo i čekati greška protivnika.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Totalna dominacija Juventusa!
-
- Kontakt:
Majstor za LP.

gojzerica je napisao/la:Ma vala ako Conte ništa ne promjeni i dalje nastavi sa **** 3-5-2, neka ode, nikakve igre, ništa.
Apsolutno se slazem on i ebena 3-5-2 iz aviona se vidi da smo procitani Conte tvrdoglav ko konj

- pendjercity
- Kontakt:
Koliko mi je muka, mogu samo jos da napisem - kako je inter odigrao? Pa da mi bude malo lakse...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- Sarajevo1946
- Kontakt:
I još nešto Galatasaray nije smiješna ekipa. Dobar trener, nekoliko iskusnih i dobrih igrača, znali su šta žele i odlično su taktički odigrali.
Ako mislite da je 1:6 protiv Reala neki pokazatelj, onda opet pogledajte tekmu, jer ljudi su do prvog gola Reala bili bolji i imali 2-3 zicera i taj rezultat je nerealan, a namučit će Real i u Madridu. Nisu u formi, ali su sve osim smiješne ekipe.
Ako mislite da je 1:6 protiv Reala neki pokazatelj, onda opet pogledajte tekmu, jer ljudi su do prvog gola Reala bili bolji i imali 2-3 zicera i taj rezultat je nerealan, a namučit će Real i u Madridu. Nisu u formi, ali su sve osim smiješne ekipe.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Zakomplikovali smo sami sebi zivot..Dvije utakmice iz koji smo morali imati 6 bodova mi osvojimo 2..
Sta reci o igri u odbrani veceras..Najbolje nista..Sad dvomec sa Realom..Ne znam..
Ipak jos uvijek mislim da mozemo do drugog kruga..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
gojzerica je napisao/la:Majstor za LP.
On je inace majstor.
Ovo ostalo buranija.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Trequartista
- Kontakt:
Vala prvi put da mi je puk'o film što se kaže. Znači prvih 20 minuta drugog poluvremena doslovno sve isto, svaki napad preslikan.
Moramo malo odustati od ove 3-5-2 formacije.
Moramo malo odustati od ove 3-5-2 formacije.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Juve ce osvojiti titulu u Serii A jer je ubjedljivo najjaci, al' to nece biti ni priblizno lako kako bi trebalo biti s obzirom da je Juvetov igracki kadar mnogo bolji nego kod ostalih timova, i proci ce grupu na guz.ove kao 2.....
Al' to nece nista izmjeniti s obzirom kako ekipa lose igra ove zadnje 2 sezone, pa da se vrate u formu od prije 2 godine (sezona bez poraza) apsolvirali bi ovu grupu u LP kao Super Maria na easyu s obzirom koliko nam je igracki kadar jaci nego taj.....
Al' zato je igra drasticno kur.cevito losija....
@Kladionicari odje.bite od ove teme...
Al' to nece nista izmjeniti s obzirom kako ekipa lose igra ove zadnje 2 sezone, pa da se vrate u formu od prije 2 godine (sezona bez poraza) apsolvirali bi ovu grupu u LP kao Super Maria na easyu s obzirom koliko nam je igracki kadar jaci nego taj.....

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
MrMuscle je napisao/la:Juve ce osvojiti titulu u Serii A jer je ubjedljivo najjaci, al' to nece biti ni priblizno lako kako bi trebalo biti s obzirom da je Juvetov igracki kadar mnogo bolji nego kod ostalih timova, i proci ce grupu na guz.ove kao 2.....
Ma sve osvajate ove sezone, prejaki ste!
Slijedece dvije tekme protiv Reala ce nam pokazati gdje smo ako budem igrali sa 3-5-2 bolje da ostanemo u Torinu 
Edit: DDR@ Roma ce osvojiti titulu haj sad uzivaj u 6 pobijeda kluba za koji navijas nas ostavi da raspravljamo o Juveu

Edit: DDR@ Roma ce osvojiti titulu haj sad uzivaj u 6 pobijeda kluba za koji navijas nas ostavi da raspravljamo o Juveu

-
- Kontakt:
Ovakooo,,,Najveci krivac za ovakav rezultat je definitivno Conte,,,nemogu da vjerujem da ne moze da svati da formacija 3-5-2 je procitana,,,cim smo presli i 4-3-3 odmah se vidio rezultat i igra....i jos da kazem to,,,bonuci meni nebi ni na terminu bio starter.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.