Vučko je i po meni, bolje igrao kada uđe u većini tekmi.
Buffon - kod golova mislim da nije ništa mogao, dva puta ostavljen na cjedilu i dva komada
Barzagli - solidan večeras, borac i ratnik, u oba navrata ni on nije mogao popraviti stvar
Bonucci - ipak se u.kenjao od blizine starog vuka Drogbe
Chiellini - loša forma, borio se ali i griješio
Pirlo - malo se trgnuo pred kraj, a inače odigrao malo je reći osrednje
Licht - nije loš bio nadam se da nije izašao zbog neke povrede
Asamoah - driblinzi, driblinzi, driblinzi, drifdjfhjrfoizi, driblikdjkdhjnzi, dribličaporeklnzi... i tako dalje, imao par centaršuteva solidnih ali to nije popravilo utisak
Vidal - ratnik i borac, na momente mi djelovao umorno, smiren kod penala
Pogba - mali se borio koliko je mogao, ima još prostora za napredovati
Tevez - nije odigrao na nivou kojem može, solidan bio, mislim da ga je sputavala rovitost iz derbija
Vučinić - malo pokazao, brzo se povrijedio, nadam se da nije mnogo loše
Llorente - treba dobiti veću minutažu definitivno, odmah je bio opasan kad je ušao, šteta za onu zadnju šansu
Quagliarela- nije imao ''haubičkih'' večeras ali svaka čast na iskustvu
Isla - nogom napucati u tur i adio mare
Conte - morao bi nešto mijenjati u sistemu, prve godine najveća prednost je bila to što protivnici nisu znali do zadnjeg momenta koja će postava i u kakvoj formaciji izaći, ove sezone u većini tekmi se nešto patimo, meljamo, prljamo i trljamo... istina da ni nema nešto igrača za famozne 4-3-3 ali nekad se mora ići malo na ''njuh'' i drčno s tom promjenom formacije... kad se sjetim samo one tekme sa zmijicama kad je promijenio istu i ubacio Delpu i Caceresa koji riješiše meč...
tevez-----llorente---- quaglia nimalo nije djelovalo za potcijeniti
a iza
pogba----pirlo----vidal
odmah smo bili mnogo opasniji
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO