Jel moguce da je toliko hendikepiran u desnu nogu?rio_Ferdy88 je napisao/la:Raulov ljubimac asistirao na atraktivan način![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma ovakve utakmice ni pod razno uzimati kao neko mjerilo, nas će prva jača ekipa (Atletico je to već uradio) otresti k'o slinu. Ovaj vezni red ne može parirati nikome.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
isto to sam pomislioDzoni je napisao/la:Jel moguce da je toliko hendikepiran u desnu nogu?rio_Ferdy88 je napisao/la:Raulov ljubimac asistirao na atraktivan način![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ali divote gledat Varanea na štoperskoj poziciji. Pa lik već sad igra zrelije i bolje od Ramosa i Pepea, a gdje su mu tek najbolje godine za tu poziciju. Najbolje pojačanje ovog ljeta 
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Jos kad se Xabi vrati onda ce to na nesto liciti Marcelo i Varan trebaju jos tekmi da se vrate u formu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
HaHa neka neka ,oze se 40-50 uzet za njega samo nek nastaviLenBias je napisao/la:
desetku cistu dobio
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Consigliere
- Kontakt:
Ponovi li Angel jos koji put utakmicu od sinoc, Bale ce biti zakucan za klupu.... E to bi tek bio sou

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma vec kod Levantea ce izgubiti 20 lopti ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Vjerujem da će u punoj spremi biti za jedno mjesec dana,ono spreman za 90 minuta.
Izgleda da su ga propuštene pripreme skupo koštale.
Izgleda da su ga propuštene pripreme skupo koštale.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Da je sutra osmina finala , igrao bi sutra.Saurman je napisao/la:Kad se očekuje povratak Balea ?
Odradit ce vlastitu predesezonu od dvije sedmice
a od tih 14 , 10 dana ne bi bilo utakmica svakako , jer Real ne zeli da igra sa Velsom(kad im nista ne znaci) -.-
Zar nije radio neke individualne treninge dok je trajala saga o transferu, čudi me da je došao toliko nespreman.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jedno je individualni.
NIje imao pripremne utakmice , a to se ne moze nadoknaditi nikakvim individualnim treninzima.
NIje imao pripremne utakmice , a to se ne moze nadoknaditi nikakvim individualnim treninzima.
Prema Marci, najlošiji pojedinci u redovima Reala su sinoć bili Carvajal, Benzema i Khedira. Primjera radi, statistika kaže da je Carvajal imao 0% uspješnosti u ubačajima, 0% uspješnosti u dodavanjima u prostor i tek jednu tačnu dugu loptu.
slažem seConsigliere je napisao/la:Ponovi li Angel jos koji put utakmicu od sinoc, Bale ce biti zakucan za klupu.... E to bi tek bio sou![]()
naprijed rejal
- anonymousHD
- Kontakt:
Carvalaj vs Kopenhagen i Arbeloa vs Atletico.

Ne znam ko je ocijenio Carvajala skoro osmicom, ali pretpostavljam da im je najmanja ocjena 5 a najveća 20. Nije zaslužio ni šesticu za ono što je prikazao.anonymousHD je napisao/la:Carvalaj vs Kopenhagen i Arbeloa vs Atletico.
I ne vidim kakve veze ima Arbeloin nastup protiv najjače španske ekipe u ovom trenutku koja ima stopostotan učinak u domaćem prvenstvu i koja je nadigrala i Reala i Barcelonu, sa ovim nastupom Carvajala protiv ispodprosječne danske ekipe koja sa samo dvije pobjede drži predzadnje mjesto nacionalnog šampionata.
Iker 7 tekmi bez primljenog gola.
S druge strane kad Diego brani igračina poput Pepea izgleda smiješno.

S druge strane kad Diego brani igračina poput Pepea izgleda smiješno.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.