NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Imam info da sharbini ceka ponudu zrinjskog. Ne zelim da vas lozim ali nemojte dopustiti da vas zavlaci bilo ko jer novac za koji treba je ozbiljan. Nije kikiriki u pitanju, znam provjereno...
Eh to bi bila strasna liga, pitanje je samo hocemo li je dozivjetiFCS je napisao/la:Jedinstvo Bihać ima sve što treba za PREMIER LIGU BiH. Tradicija, grad, stadion, navijači. Čak bi imali mjesta u ligi 10 ako bi se smanjila po naveenim kriterijima, sretno.
Sarajevo, Željo, Borac, Sloboda, Čelik, Zrinjki, Široki, Velež, Slavija, Jedinstvo,
p.s. Za par godina i jedinstvo brčko, sa stadionom za respekt

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Mnogi ne znaju da je trebinjski Leotar bio jedan od najstandardnijih ekipa Druge sazvezne lige ex Yu još od 60tih!LloriS je napisao/la:Eh to bi bila strasna liga, pitanje je samo hocemo li je dozivjetiFCS je napisao/la:Jedinstvo Bihać ima sve što treba za PREMIER LIGU BiH. Tradicija, grad, stadion, navijači. Čak bi imali mjesta u ligi 10 ako bi se smanjila po naveenim kriterijima, sretno.
Sarajevo, Željo, Borac, Sloboda, Čelik, Zrinjki, Široki, Velež, Slavija, Jedinstvo,
p.s. Za par godina i jedinstvo brčko, sa stadionom za respekt
Bugojanska Iskra i Travnik imaju isto bogatu tradiciju!
tuzlanska Sloboda
Porediti Leotar i Travnik sa Jedinstvom i Iskrom realno ne moze i ove dvije ekipe bi sigurne prije usle nego Leotar i Travnik, ali to je druga prica da neskrecemo sa teme.
Eto dolazi nam i Marjan kao gost na utakmici. Na poluvremenu će on izvlačiti nagradu. 
Pa biće ga fino čuti za mikrofonom

Pa biće ga fino čuti za mikrofonom

- TzBulevar87
- Kontakt:
- anonymous001
- Kontakt:
hvala stari jarane mojTzBulevar87 je napisao/la:Čestitam na pravim pojačanjima, tako se traži ulazak u PL.

Hvala, hvala. Tek smo na početku. Još se ne treba ni spominjati PL, samo ovdje ima previše djece, pa su već u Ligi Prvaka. ALi jbq, valjda ih shvatate. Ali euforija i mene hvata, jbq.
- anonymous001
- Kontakt:
ti si prvo dijete na ovom forumu! nemoj da vrijeđaš nikog!NKJ je napisao/la:Hvala, hvala. Tek smo na početku. Još se ne treba ni spominjati PL, samo ovdje ima previše djece, pa su već u Ligi Prvaka. ALi jbq, valjda ih shvatate. Ali euforija i mene hvata, jbq.
ja evo sad spominjem premijer ligu ali to neznaci da sam dijete... stvarno mi je muka vise vas pojedinih koji sebi uzimate za pravo da vi govorite nekom na ovom forumu "nemoj pisati ovo ono" ... fakat ste bezobrazni!
KO JE TEBE OVDJE SPOMENUO? ŠTA ĆU TI JA ŠTO SI DIJETE PA SE PRONAŠAO U OVOM.
- anonymous001
- Kontakt:
mene samo nerviraju takvi kao ti sto se pojave svako malo ovdje na forumu i napisu kao na fazon "nemojte pisati ovo ono" vi ste djeca bla bla... ajde pametnjakovicu kani se toga ...NKJ je napisao/la:KO JE TEBE OVDJE SPOMENUO? ŠTA ĆU TI JA ŠTO SI DIJETE PA SE PRONAŠAO U OVOM.
pisi sta hoces samo ne vrijedjaj nikog i ne nazivaj nikog djecom jer sta znas mozda sam ja npr. stariji od tebe a siguran sam u to zapravo!
takvi kao ti prate Jedinstvo par godina i odmah misle da su uhvatili Boga za damu

Saznaće se ko si ti, polako samo. Vidjeće se i jesi stariji i jel pratiš Jedinstvo i sve to. Polaako druže.
- anonymous001
- Kontakt:
ako te zanima javi mi se pa ces saznatiNKJ je napisao/la:Saznaće se ko si ti, polako samo. Vidjeće se i jesi stariji i jel pratiš Jedinstvo i sve to. Polaako druže.

Joj vam priče.
- Goalgetter
- Kontakt:
kad se SN iskuplja sutra?
Oko 12 pocnu dolaziti pola 1, ali ima onih koji i ranije dolaze na beton i pocnu cugatibazeni je napisao/la:kad se SN iskuplja sutra?

Pozdrav za Bihac iz zalosnog Bugojna, kako vam samo zavidim sada iskreno... da nebude zabune zelim vam ulazak u Pl od srca vama ili Slobodi nebitno jer gradovi kao Bihac i Tuzla to zasluzuju , vidim kako se digla atmosfera kod vas i treba, dovode se zcuvna imena svaka čast na tome i puno srece prema cilju! Evo nasi jadnici iz Iskre mislim na upravu jedva prevoz obezbijedili do Čapljine... nekada se i u Bugojnu okupljalo par sati prije tekme zezalo cugalo i onda na tribinu, sada nista od toga nazalost, ali mi drago da vidim da ipak jedan klub sa velikom tradicijom staje na noge, sretno vam i veliki pozdrav iz Bugojna...
- anonymous001
- Kontakt:
ja cu od 10 ujutro poceti se zagrijavati hahaLloriS je napisao/la:Oko 12 pocnu dolaziti pola 1, ali ima onih koji i ranije dolaze na beton i pocnu cugatibazeni je napisao/la:kad se SN iskuplja sutra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.