od dva zla biram pasu kao bolju opciju ako vec moram
mada ponavljam se, meni je lezVe prvo i jedino bitan u ovome svemu!
Pridruzujem se nabijanju doticne trojicenem73 je napisao/la:mv brate mojne se naci uvrijedjenim ali nabijem i tebe i pasu a posebno tanu na onu stvar![]()
Olimpic je jedan od stabilnijih klubova u BiH. Perspektiva za karijeru mozda i nije bila nesto, ali za rad jest. Redovne plate itd...anel81m je napisao/la:Kakva mu je perspektiva u Olimpicu??Sad će kod Želje i tu nesmije tražit bodove, neće licencu dobit za Evropu, i vjerovatno će se Olimpic i raspast za 2-3 godine jer ni oni sami neznaju zašto postoje, nažalost.Pirke je napisao/la:Nisam ovo ocekivao ali sam pozitivno iznenadjen.
Ipak nesto znaci ako je dao ostavku u Olimpicu da predje kod nas...
Ti mozes samo nabit onog kome lizes pakash i reklamiras na forumu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pridruzujem se nabijanju doticne trojicenem73 je napisao/la:mv brate mojne se naci uvrijedjenim ali nabijem i tebe i pasu a posebno tanu na onu stvar![]()
Ma stipu brate kad je neko ogranicen ne zesmo mu objasnit neke stvari nego idemo mlatnut Travnik. Forza Veleznem73 je napisao/la:mv, niko nikog ovde nije poslao ni u kakve propagandne svrhe- ti samo sa svojim teroijama zakuhavas pricu u pogresnom smjeru + lupas gluposti. mojne brate mojne vise. sve ti oprastam ali te i molim da skontas neke stvari onako kako ti mi neki pojedinci pisemo a ne kako bi ti volio ili kako ti mislis da je!
sto kaze pastrmka, od JOLE MUSE mi nismo imali nikoga drugog vrijedno spomena. svi ovi ostali oko kojih se diskutujhemo su u par deka gore dole (ne)bitni. stipuse ooO i uzivaj brate ako ikako mozes
Ovo ti je po onoj staroj: "ako ghovnetu ne kazes da je ghovno, on ce se tebi jednog dana okrenuti i reci da ti smrdis".nem73 je napisao/la:al si brate paranoican![]()
![]()
ti i kad se zajebajes zvucis pomalo glupo
kimbo je napisao/la:Ja bih stavio duha na def veznog da pokriva greske drugih , mv
Za 10ku pun je ideja onako mislilac. Pastrmka li jevi il desni bek
Da lomi I da se svadja sa sudijom za kapitena.... zizu smiruje I govori
Kao miske ne mozemo ovako.cemalovica za centarfora
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.