Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Molim vas pomozite od prije 2 dana kako sam instalirao Bitdefender Av i izbrisao izbacuje mi ovu poruku dole u taskbar :
http://oi39.tinypic.com/mj918l.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://oi39.tinypic.com/mj918l.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Odjednom mi se pojavio folder i neznam sta je to, mozda neko od vas zna nesto o tome?
Evo foldera..

A u njemu ovi folderi..AMD64 & i386

I onda u oba isto..

Malo sam progooglao, i naisao na ovo u vezi filterpipelineprintproc-dll, jel moze ko potvditi da se radi o tome? Navodno je sve ostatak od NET freamwork-a, kojeg sam i bio deinstalirao.
http://www.techsupportforum.com/forums/ ... 05572.html
Evo foldera..

A u njemu ovi folderi..AMD64 & i386

I onda u oba isto..

Malo sam progooglao, i naisao na ovo u vezi filterpipelineprintproc-dll, jel moze ko potvditi da se radi o tome? Navodno je sve ostatak od NET freamwork-a, kojeg sam i bio deinstalirao.
http://www.techsupportforum.com/forums/ ... 05572.html
- Unknown Genius
- Kontakt:
Zna li neko od ovih koji se malo više bave informatikom neki dobar program za pravljenje animacija? Trebam napraviti jedan animirani video u roku 7 dana, pa ako ima neki zanimljiv program da ne treba dugo da se nauče barem osnove u njemu i da mogu napraviti nešto. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
imam problem
desava mi se da kada igram neke igre, igra na trenutak uspori i onda u jednoj sekundi ubrza toliko da kao sustigne ono gdje je i trebala biti da nije štopala, a onda sam primjetio da mi se to desava i kada slusam muziku na yt i sl. da li je do graficke i zna li neko kako rijesiti ovo.
ps prije nekoliko dana sam radio update (do tada je radilo sve normalno)
desava mi se da kada igram neke igre, igra na trenutak uspori i onda u jednoj sekundi ubrza toliko da kao sustigne ono gdje je i trebala biti da nije štopala, a onda sam primjetio da mi se to desava i kada slusam muziku na yt i sl. da li je do graficke i zna li neko kako rijesiti ovo.
- HazardEden
- Kontakt:
uzmi krpu i obirisi monitor,Interista je napisao/la:Ovako na desktopu mi se pojavio plavi kvadrat i ne znam kako da ga uklonim restartovo sam gasio ali jos stoji hvala unaprijed
ako upalis i ugasis nece prasina da spadne
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Semirr je napisao/la:imam problem![]()
prati cpu usage, moze biti da je do toga
imao sam i ja slican problem, kad nisam poludio, taman nabacio frisak win7 sa sp1, kad ono stopa nenormalno, pogledam cpu usage, kad ono zna ici do 100% jedva sam se rijesio toga, sad na Win8, i ide lijepo, mada mi se opet zna desiti da mi crasha windows
- Papastathopoulos
- Kontakt:
da se citiram..i primijetio sam, dok mi ide klip na YT, da se cpu usage zna popeti i do 90% ..al samo dok radi yt, inace ne ide toliko...pa do cega je problem majku mu ? a nedavno sam komplet sistem dizao...Papastathopoulos je napisao/la:zbog cega mi youtube pomalo sjecka i ledi ? kad mi je prije bio pun racunar virusa, sve je islo super, a sad kad sam nedavno komplet sistem dizao i sve ocistio od virusa, sjecka mi...i plus sto, ako mi je na jednom tabu fb, a na drugom YT, i pustim pjesmu na YT, ovamo dok skrolam fb (ne samo fb, i drugi sajtovi) stalno prekida...i na skajpu isto...pomalo ledi...
hvala unaprijed
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Koji browser koristiš?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kolika ti je grafička ,ako je slaba možda zbog toga trza .
- Papastathopoulos
- Kontakt:
128...ma care, pa bila je ista i prije neg sam digao sistem pa je sve bilo ok...a bilo je tad virusa tonu na kompu..
btw, moram vas jos nesto pitati, hitno je ovaj put...nasao sam racunar na piku...370 KM, al NOV (s garancijom godinu dana)...vrijedi li tih para ?
intel pentium dual 2.33
ram 4gb ddr3
graficka radeon 5450 1gb ddr3 dx11+
160gb hdd
evo detaljno o njemu:
procesor: Intel Core2Duo E6550 2x2.33GHz, odlican intel procesor
maticna ploca: Asrock G41M-VGS3 r2.0, odlicna i stabilna ploca
ram: Exceleram 4GB ddr3 1333mhz cime Vam ostaje jos jedan slot za nadogradnju
hard disk: WD/Seagate 160GB
grafika: PowerColor Radeon 5450 1GB DDR3 DX11+, VGA + DVI + HDMI, graficka kartica koja u kombinaciji sa ostatkom konfiguracije bez problema pokrece sve igrice, te je dosta jaca od Nvidia GT210 graficke kartice.
optika: Samsung/LG DVD rezac
kuciste: Gigatech plavo crno kuciste + 450W napajanje.
btw, moram vas jos nesto pitati, hitno je ovaj put...nasao sam racunar na piku...370 KM, al NOV (s garancijom godinu dana)...vrijedi li tih para ?
intel pentium dual 2.33
ram 4gb ddr3
graficka radeon 5450 1gb ddr3 dx11+
160gb hdd
evo detaljno o njemu:
procesor: Intel Core2Duo E6550 2x2.33GHz, odlican intel procesor
maticna ploca: Asrock G41M-VGS3 r2.0, odlicna i stabilna ploca
ram: Exceleram 4GB ddr3 1333mhz cime Vam ostaje jos jedan slot za nadogradnju
hard disk: WD/Seagate 160GB
grafika: PowerColor Radeon 5450 1GB DDR3 DX11+, VGA + DVI + HDMI, graficka kartica koja u kombinaciji sa ostatkom konfiguracije bez problema pokrece sve igrice, te je dosta jaca od Nvidia GT210 graficke kartice.
optika: Samsung/LG DVD rezac
kuciste: Gigatech plavo crno kuciste + 450W napajanje.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Za mene ne vrijedi,jer ti je HDD samo 160 gb
Ono sto pise za graficku da moze pokrenuti sve novije igrice bez problema,pa mogla bi ona,ali sa core2duo procesorom sigurno ne moze.Mozda na najmanjim zahtijevima,da ti ne bi trzalo.
Znaci HDD los,procesor za neki gaming standard ocajan.
Ono sto pise za graficku da moze pokrenuti sve novije igrice bez problema,pa mogla bi ona,ali sa core2duo procesorom sigurno ne moze.Mozda na najmanjim zahtijevima,da ti ne bi trzalo.
#miasanmia
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kako mi onda u jarana, pazi ovo, dual core 1.6, ram 2.5 gb, graficka neka 512/64 bita, pa kaze da mu je svaka igra mogla koju je probao (medju njima pes 13, gta 4 itd) i nije mu stopalo nista ?
- champions1921
Trebam pomoc. Kada pokusam instalirati neke programe javi mi da je instalacija neuspjela uz poruku "could not acces network location %PUBLIC%\Desktop\".. Precesljao sam sve ali nisam uspio rijesiti ovaj problem..
BUDI ŽELJO !!!
jarane sta bi ti za 370 KM, C2Q ili mozda i3schweinsteiger je napisao/la:Za mene ne vrijedi,jer ti je HDD samo 160 gb![]()
racunar je NOV i ovo je vise nego povoljna cijena, vjerujem da je ovo nasao ko Mickey-a ili onog drugog lika iz BL(PCWorldBL) od njih nema jeftinijih u BiH
realno ovo je slaba konfiguracija ali za ove pare i ne moze bolje(osim ako nije polovno), i ova graficka konkretno nije bogzna cemu(msm da kosta 50-60 KM), moci ces igrati NEKE novije igrice ali na LOW
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to sam mu i ja rekao, to da su pokrenuli igru, jesu, ali na jedvite jadeschweinsteiger je napisao/la:Za mene ne vrijedi,jer ti je HDD samo 160 gb![]()
ne kazem sad da bi trebao da uzme monstrum od PC.a da i igrao na ultra postavkama, ali svakako ako hoce da uziva u gta 4 recimo, ili slicnim naslovima, ili konzola ili neki jaci pc
ovo je vise za surfanja i sl.
inace bas bih zelio doci i vidjeti kako ti igraju gta 4 sa takvim pc.em
Mozes igrati 2k14 NBA na high s tim racunarom, neko i igra samo to npr. 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ovaj racunar je od onog mickey s pika..ma ne daje mi se bas 700-800 km za neki dobar racunar..jedino ako ima negdje na rate, to je prihvatljivo
radije bi uzeo ps3 il ono cudo xbox ako nije bas skupo 
Nemoj konzolu, eallrazocarart ces se radi kotrole ali i grafike. Igrao gta v grrafika ista kao u gta IV
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.