NK Vitez

Aragorn98
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la Aragorn98 » 28 sep 2013, 17:22

Nevjerojatno. :roll:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 28 sep 2013, 17:57

Pa jeli moguće da vam se ovo dešava.Nemate vi neiskusne igrače da dozvoljavate ovakvo nešto.Koji je ovo put više... :(

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 28 sep 2013, 19:31

**** ti baksuze i nogomet i sve vise...... :evil: sta smo mi bogu skrivili da nas ovako kaznjava :( protiv radnika,slavije,celika,sad olimpika primamo gol u posljednjim minutama utakmice,nevjerovatno :oops:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 sep 2013, 20:55

FanVitez je napisao/la:**** ti baksuze i nogomet i sve vise...... :evil: sta smo mi bogu skrivili da nas ovako kaznjava :( protiv radnika,slavije,celika,sad olimpika primamo gol u posljednjim minutama utakmice,nevjerovatno :oops:
Svi primaju u zadnjim minutama protiv nas, pitaj Mladosti i Travnika. :mrgreen:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 30 sep 2013, 15:00

Jel Dedić ima profesionalni (do kada) ili amaterski ugovor s vama?
Čelik Zenica 1945

perozdero
Kontakt:

Post Postao/la perozdero » 30 sep 2013, 15:21

Nimla_RZ je napisao/la:Jel Dedić ima profesionalni (do kada) ili amaterski ugovor s vama?
profesionalni.... do kraja ove sezone

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 30 sep 2013, 17:07

perozdero je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Jel Dedić ima profesionalni (do kada) ili amaterski ugovor s vama?
Sumnjam. Možda i ima, ali ne znam da smo mi dobili ikakvu naknadu za njega...
Čelik Zenica 1945

perozdero
Kontakt:

Post Postao/la perozdero » 30 sep 2013, 17:16

Nimla_RZ je napisao/la:
perozdero je napisao/la:
Sumnjam. Možda i ima, ali ne znam da smo mi dobili ikakvu naknadu za njega...
Sto onda pitas ako sumnjas. Ja ti kazem kako jeste, a niste dobili jer ne znate cijeniti svoje.... Dedic, Dilaver, Smriko, Alic, Sisic, Hasanovic, Imamovic.... sve Celikov proizvod i jos par igraca koji su igrali u Celiku.... ako nisu kvalitetniji od ovih trenutno (a jesu) bar su mogli biti rezerva.. Zalosno!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 30 sep 2013, 17:19

perozdero je napisao/la: Sto onda pitas ako sumnjas. Ja ti kazem kako jeste, a niste dobili jer ne znate cijeniti svoje.... Dedic, Dilaver, Smriko, Alic, Sisic, Hasanovic, Imamovic.... sve Celikov proizvod i jos par igraca koji su igrali u Celiku.... ako nisu kvalitetniji od ovih trenutno (a jesu) bar su mogli biti rezerva.. Zalosno!
Čuj nismo dobili jer ne znamo cijeniti svoje. :mrgreen: Bolan, to su Čelikova djeca, i vi ne možete s njima potpisati profesionalni ugovor besplatno ako su prije toga imali amaterski (mislim na Dedića, ostali me ne interesuju).
Čelik Zenica 1945

perozdero
Kontakt:

Post Postao/la perozdero » 30 sep 2013, 17:20

Nimla_RZ je napisao/la:
perozdero je napisao/la: Sto onda pitas ako sumnjas. Ja ti kazem kako jeste, a niste dobili jer ne znate cijeniti svoje.... Dedic, Dilaver, Smriko, Alic, Sisic, Hasanovic, Imamovic.... sve Celikov proizvod i jos par igraca koji su igrali u Celiku.... ako nisu kvalitetniji od ovih trenutno (a jesu) bar su mogli biti rezerva.. Zalosno!
Čuj nismo dobili jer ne znamo cijeniti svoje. :mrgreen: Bolan, to su Čelikova djeca, i vi ne možete s njima potpisati profesionalni ugovor besplatno ako su prije toga imali amaterski (mislim na Dedića).
Pa da imao je prosle godine amaterski sad ima profesionalni...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 30 sep 2013, 17:22

perozdero je napisao/la:Pa da imao je prosle godine amaterski sad ima profesionalni...
Čelik mora dobiti naknadu. Jel je dobio?
Čelik Zenica 1945

perozdero
Kontakt:

Post Postao/la perozdero » 30 sep 2013, 17:23

Nimla_RZ je napisao/la:
perozdero je napisao/la:Pa da imao je prosle godine amaterski sad ima profesionalni...
To ces morati Aliju pitat!

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 01 okt 2013, 11:43

perozdero je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:
To ces morati Aliju pitat!

Dedic je koliko znam otjeran iz Celika,imao je neki kao ugovor s vama ali je raskinut.i on je nas igrac sada :) isto tako kao i Jasmin Smriko :mrgreen:
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 01 okt 2013, 19:05

Nimla_RZ je napisao/la:
Čuj nismo dobili jer ne znamo cijeniti svoje. :mrgreen: Bolan, to su Čelikova djeca, i vi ne možete s njima potpisati profesionalni ugovor besplatno ako su prije toga imali amaterski (mislim na Dedića, ostali me ne interesuju).
Zapitaj se prvo da li žele više "čelikova djeca" uopće igrati za Čelik(barem dok je ta uprava)??
Nakon otpuštanja iz kluba( uz izgovor da ne posjeduju dovoljan kvalitet za njihov tim) momci su
napravili zavidan rezultat u NK Vitezu i vjerujem da su ovdje zadovoljni(barem dok je gosp.Kafadar predsjednik kluba).Oni a i svi ostali igrači Viteza cijenjeni su u klubu i od strane navijača!

PS.Čuo sam da se jedna ulica u gradu treba nazvati po Dediću,kao autoru povjesnog prvog gola u PL!!!
Godine prolaze jubav ostaje...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 03 okt 2013, 22:49

Plavcic i Perkovic uvjereni u pobjedu

Nogometaši Viteza nakon dvije utakmice protiv Čelika i Olimpica u kojima su primili golove u posljednjim sekundama i tako ostali bez planiranih bodova, u subotu na Kamberovića polju dočekuju ekipu Mladosti iz Velike Obarske.

Biće to duel ekipa koje se nalaze u donjem dijelu tabele, a domaćinima je forma u posljednje vrijeme u uzlaznoj putanji. Optimistični uoči utakmice u subotu bili su trener Valetnin Plavčić i golman Filip Perković.

"Već sam i ranije najavljivao da ćemo protiv svih ekipa nastojati igrati isto, bez obzira u kojem dijelu tabele se nalaze naši protivnici. Mislim da nećemo potcijeniti Mladost, kao niti jednu ekipu do sada i ubuduće. Mi smo novaci u ligi i pri dnu smo tabele. Jednostavno nemamo ni pravo potcijeniti bilo koga, moramo ući svom snagom u utakmicu i jedino tako možemo upisati nove bodove na naš konto. Mladost smo već gledali, riječ je o jednoj dobroj ekipi koja se želi nadigravati, ali ukoliko mi ponovimo igru kao protiv Čelika i popravimo realizaciju pobjeda ne bi trebala biti upitna i sigurno je da mi razmišljamo samo o tri boda u ovoj utakmici", rekao je trener NK Vitez Valentin Plavčić.

Standardno dobar na golu Viteza je Filip Perković, koji također očekuje pobjedu.

"Ja se nadam da ću imati malo posla u ovom susretu. Gosti također u Zenicu dolaze po povoljan rezultat, a na nama je da im to onemogućimo. Bit će teška utakmica, ali nadam se da ćemo ovoga puta iskoristiti prilike koje stvorimo, te da ćemo u konačnici uzeti tri boda", poručio je golman NK Vitez Filip Perković.
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 04 okt 2013, 12:20

Danas je započela prva faza rekonstrukcije Gradskog stadiona u Vitezu. Radi se o tzv. "zemljanim radovima", odnosno pripremi za drugu fazu u kojoj će biti sagrađene nove tribine, s više od 3000 sjedećih mjesta, koliko je potrebno da bi NK "Vitez" dobio licencu za igranje utakmica BH Telecom Premijer lige BiH, na stadionu u Vitezu.

Ekipa vitez.info portala jutros je zabilježila fotografije koje vam donosimo u nastavku, kao i video zapis, koji ćemo s dodatnom fotogalerijom objaviti tijekom dana.

foto: http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... itezu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
TH 1950

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 04 okt 2013, 14:11

Evo još informacija s lica mjesta :D

http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... itezu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 04 okt 2013, 18:35

Počelo je počelo...ajmo sutra po "tricu" protiv zelembaća.
Nema puno taktiziranja,zna se koji je najbolji sastav!!Očekujem sve one promašene
prilike protiv Čelika da nam se sutra vrate tj.5:0 glat ;)

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 05 okt 2013, 10:28

Brekalo: Znamo kako protiv Mladosti

Svega sedam osvojenih bodova u prvih deset kola nije zadovoljavajući saldo, makar se radilo o novajliji u Premijer ligi BiH.

Vitez olako gubi bodove u utakmicama u kojima ih zasluži, što je vjerovatno posljedica neiskustva, mada većina igrača kojima raspolaže Valentin Plavčić ima iskustvo igranja u Premijer ligi.

“Igra ulijeva nadu, iako rezultatima ruku na srce nismo zadovoljni,” kaže posuđeni defanzivac iz Širokog Brijega Slavko Brekalo.

Zanimljivo je da je Vitez u prvih deset kola primio isto toliko golova, ali je poražavajući podatak da je u isto toliko kola postignuto samo šest pogodaka.

“Nismo do sad iskreno bili ni miljenici sreće. Stvaramo prilike, ali nas gol jednostavno ne ide. Na realizaciji u budućnosti moramo poraditi. Defanzivnio dio dobro je funkcionisao do sad.”

Jednu od najvažnijih utakmica u sezoni Vitez će danas igrati na Kamberovića polju u Zenici, a gost je ovog puta drugi novajlija u elitnom rangu, Mladost iz Velike Obarske.

“Jedna od najvažnijih utakmica sezone. O Mladosti ne znam mnogo, ali vidim da su dosta čvrsti i da niko ne izlazi lako na kraj sa njima. Dosta njihovih utakmica završilo je rezultatom 0:0, ali mi znamo kako odgovoriti na takvu postavku. Slijedi niz nešto lakših utakmica za nas, a bit ćemo zadovoljni ukoliko pauzu dočekamo na mjestu koje ne vodi u niži rang,” dodao je Brekalo.

Danas u timu Viteza neće biti povrijeđenog Mladena Jurčevića koji ovog puta ima problema sa koljenom.
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 05 okt 2013, 22:07

"Mala barca" još jednom pokazuje da igra najljepši nogomet u ligi.Zamjerka treneru na taktici
poslije vodećeg gola Viteza,treba misu uplatiti sutra što nije ona ušla za Mladost u 90+ min.... 8-)
Nema povlačenja....melji protivnika do kraja!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.