FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
"Kad stane srce moje, i Bog mi sklopi oči, zakucaće bar još jednom, i s' neba ću za te doći"...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- bistrikboy
- Kontakt:
Rahmet ti dusi!Legendo juga!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- zeljo4life
- Kontakt:
Nije zvao Armina Hodžića u reprezentaciju... SRAMOTA! Jad jadni, jel ga stid? Momak je igrač Liverpool-a, ALOOO! Mirne duše mogu reći da je to isto kao da Pape nije zvao Džeku! Igra u Želji, daje golove i standardan je, jel treba nešto još? Igrač koji je dobar jednom takvom klubu kao što je Liverpool da nema mjesta u nekakvoj reprezentaciji BiH, SMIJEŠNO! Koliko to i kojih boljih igrača imamo da on nema mjesta u reprezentaciji? Trebamo se ubiti svi kolektivno... zajedno sa onim koji su postavili Vladu Jagodića na mjesto selektora mlade reprezentacije. Nema veze, neće još dugo! Ovim je potpisao otkaz... Samo ne znam šta ovi mediji rade i kako ga ne izblamiraju za ovu glupost koju je napravio.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PACO legendo, neka ti je rahmet duši!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PACO legendo, neka ti je rahmet duši!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8125_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
malo mastanja
desno je sjever radi orijentacije 
malo mastanja

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
(y)fedeltafrotta je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8125_n.jpg
malo mastanjadesno je sjever radi orijentacije
Ovo meni izgleda bolje, logičnije, od onog famoznog projekta. 
Edit: Još samo da ubaciš lokomotivu kako na istok (moglo bi i na jug), nekako ukopana u tribine, ograđena...

Edit: Još samo da ubaciš lokomotivu kako na istok (moglo bi i na jug), nekako ukopana u tribine, ograđena...

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
Vlado je objavio spisak od sest igraca koji ce uletiti ako bude povreda ili odgadanja poziva medu kojim je Hodzic.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
U cemu si ovo radio prijatelju?fedeltafrotta je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8125_n.jpg
malo mastanjadesno je sjever radi orijentacije
Ispalo je fenomenalno...
Hoće li biti šta od ovog Lambulica trenirali još sa našima?
-
- Kontakt:
mozda malo nezgodan termin,nedjelja navece,al nema veze,svi na jug,nas brat PACO ce biti ponosan 

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Sulejman Smajić propušta duel sa Željom
Odlazak Nedima Jusufbegovića sa mjesta šefa struke FK Olimpic nije jedina loša vijest iz tabora ovoga tima pred mali gradski derbi sa Željezničarom.
Prema informacijama do kojih smo stigli u sastavu Vukova za duel 11. kola BH Telecom Premijer lige u kojem će Vukovi gostovati na Grbavici neće biti Sulejmana Smajića.
Nekadašnji fudbaler Plavih ima određenih problema sa povredom pa u meču sa svojim bivšim klubom ne želi rizikovati kako bi umanjio šanse da se povreda članka pogorša.
Izostanak iskusnog fudbalera koji je u posljednje vrijeme briljirao u dresu Olimpica sigurno će se osjetiti, ali će aktuelnom prvaku definitivno biti lakše neigranjem iskusnog fudbalera Vukova
Fol povreda,a Sule je nas manijak i ne zeli da igra,iz jednog izvora znam da bi mogao igrati al ne zeli...
Kako bi dobro legla pobjeda za samopouzdanje..
Odlazak Nedima Jusufbegovića sa mjesta šefa struke FK Olimpic nije jedina loša vijest iz tabora ovoga tima pred mali gradski derbi sa Željezničarom.
Prema informacijama do kojih smo stigli u sastavu Vukova za duel 11. kola BH Telecom Premijer lige u kojem će Vukovi gostovati na Grbavici neće biti Sulejmana Smajića.
Nekadašnji fudbaler Plavih ima određenih problema sa povredom pa u meču sa svojim bivšim klubom ne želi rizikovati kako bi umanjio šanse da se povreda članka pogorša.
Izostanak iskusnog fudbalera koji je u posljednje vrijeme briljirao u dresu Olimpica sigurno će se osjetiti, ali će aktuelnom prvaku definitivno biti lakše neigranjem iskusnog fudbalera Vukova
Fol povreda,a Sule je nas manijak i ne zeli da igra,iz jednog izvora znam da bi mogao igrati al ne zeli...

Kako bi dobro legla pobjeda za samopouzdanje..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
ma postavicu finalnu verziju, vidjecete tek perverzije 

-
- Kontakt:
trebalo bi do 18-00acab je napisao/la:Do kad' radi fan shop sutra zna li neko ?
-
- Kontakt:
Nije lose odradjeno, medjutim meni je ljepse da se naprave istok i jug kao sjever, a Zapad malo vise usminkan (jer ipak je to zapadfedeltafrotta je napisao/la:ma postavicu finalnu verziju, vidjecete tek perverzije

Hvala bratefedeltafrotta je napisao/la:trebalo bi do 18-00acab je napisao/la:Do kad' radi fan shop sutra zna li neko ?

Volim te Željo !
Kako bi nama valjao Ahmad Sharbini al izgleda od Jedinstva, ne mozemo doci do kvalitetnog igraca 

- invincible1921
- Kontakt:
e pa jbmu ,sta je sad problem nek mi neko objasni ocigledno nisam upucen
eto sigurno jedinstvo ima vise para od nas pa da dovodi igrace koje smo mi zacrtali.Nadarevic manje vise,ali ovog sharbinia nismo smjeli pustiti,jednostavno nismo taman i po cijenu kredita da samo ga digli da bi ga doveli.Siugrno ne trazi neka enormna primanja ,cim je pristo da igra u drugoj ligi.Ne znam sta bi reko ali nekako mi ovo nije sve udure
Protiv olimpika u kost od prve do zadnje minute,to sto ih deremo vazda ne mora nista da znaci za sve postoji prvi put ne treba se opustat,nego napadacki ,stalaozeno bez greske od prve do zadnje minute povest u prvom povecat do 60 i nek se slikaju onda.Nakon toga dolazi gostovanje u VO tamo bi ako nista na ime nase trebali uzeti 3 boda,ne mislim da nas sudije poguraju ko sto bi se sad naslo 10 pametnjakovica da mi to stavi u usta nego prije svega sto mislim da ce nas mladost previse respketovati,ockeujem 1-0 u teskoj rovovskoj bitci.Velez ce past ko i do sad sto je pado na grb bez ispaljenog metka,izuzev onih par puta kad je x bio ali sad su u ocajnoj situaciji,nakon toga derbi...sve je moguce.Uz ovih 9 bodova i et bod na derbiu ponov se vracamo u borbu za titulu ,jer mora i borac kiksat nekad ne mogu igrat u ovom tempu citavu polusezonu.Siroki ce ko i obicno gubit bodovoe tamo gdje je vec upiso sva 3(rudar 3-3) dok zrinski je vise u naletu nego da imaju neku kvalitetu.Sarajevo necu komentarisat

Protiv olimpika u kost od prve do zadnje minute,to sto ih deremo vazda ne mora nista da znaci za sve postoji prvi put ne treba se opustat,nego napadacki ,stalaozeno bez greske od prve do zadnje minute povest u prvom povecat do 60 i nek se slikaju onda.Nakon toga dolazi gostovanje u VO tamo bi ako nista na ime nase trebali uzeti 3 boda,ne mislim da nas sudije poguraju ko sto bi se sad naslo 10 pametnjakovica da mi to stavi u usta nego prije svega sto mislim da ce nas mladost previse respketovati,ockeujem 1-0 u teskoj rovovskoj bitci.Velez ce past ko i do sad sto je pado na grb bez ispaljenog metka,izuzev onih par puta kad je x bio ali sad su u ocajnoj situaciji,nakon toga derbi...sve je moguce.Uz ovih 9 bodova i et bod na derbiu ponov se vracamo u borbu za titulu ,jer mora i borac kiksat nekad ne mogu igrat u ovom tempu citavu polusezonu.Siroki ce ko i obicno gubit bodovoe tamo gdje je vec upiso sva 3(rudar 3-3) dok zrinski je vise u naletu nego da imaju neku kvalitetu.Sarajevo necu komentarisat

=\_1921_/=