Tromso-Sheriff T. oba gol 1.65
Trabzonspor-Lazio oba gol 1.65
S.Liberec-Estoril 3+ 1.75
AZ Alkmaar-PAOK 3+ 1.90
9,05
heh dvoumim se između rapida 3+ i alkmara 3+ i odigram alkmaar, opet statistika zeznula stvar

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pratio sam! Sretnozgmiky je napisao/la:i jedan tiket na golove
Tromso-Sheriff T. oba gol 1.65
Trabzonspor-Lazio oba gol 1.65
S.Liberec-Estoril 3+ 1.75
AZ Alkmaar-PAOK 3+ 1.90
9,05
Simke934 je napisao/la:Pokušajte:
14:00 / Fat.Karagumruk - Kasimpasa 5+ @ 3,30
TIKET (fudbal i hokej):
21:05 / APOEL Nic. - Frankfurt 2 @ 1,90
19:00 / Tromso - Sheriff 0-2 @ 1,85
17:30 / Torpedo NN - Atlant 1 @ 1,75
15:00 / Magnitogorsk - Traktor 1 @ 1,75
18:00 / Anzhi - Tottenham 2 @ 1,40
19:00 / Rijeka - Betis(st) 2 @ 2,05
Kvota: 32,00
Moguće da je greška, jer njihova statistiak pokazuje 8:3, dok statistika uefa.com stranice i **** stranice pokazuje 7:3. Međutim, jednom se isto ovo desilo, pa su uzeli, pregledali čitavu snimku utakmice i izbrojali kornere. U slučaju da je stvarno bilo 10 kornera, isplatit će ti pare.dimitrijevic je napisao/la:Ljudi jedno pitanje,dobio sam na kladionici medjutim u premieru ,kada provjerim listic na web stranici izadje mi da sam pao na kornerima Vigan-Maribor.Ja sam igrao manje od 11,a bilo je 10 kako stoji na svim mogucim portalima osim na portalu Premier Kladionice(gdje stoji,da je bilo 11 kornera),pa da pitam jel iko imao slicnih slucajeva i da li novac isplacuju???
I ja sad brojim kornere na tekstualnom prenosu i vidim bilo 10GazijaKalesija je napisao/la:Moguće da je greška, jer njihova statistiak pokazuje 8:3, dok statistika uefa.com stranice i **** stranice pokazuje 7:3. Međutim, jednom se isto ovo desilo, pa su uzeli, pregledali čitavu snimku utakmice i izbrojali kornere. U slučaju da je stvarno bilo 10 kornera, isplatit će ti pare.dimitrijevic je napisao/la:Ljudi jedno pitanje,dobio sam na kladionici medjutim u premieru ,kada provjerim listic na web stranici izadje mi da sam pao na kornerima Vigan-Maribor.Ja sam igrao manje od 11,a bilo je 10 kako stoji na svim mogucim portalima osim na portalu Premier Kladionice(gdje stoji,da je bilo 11 kornera),pa da pitam jel iko imao slicnih slucajeva i da li novac isplacuju???
Ma ne brini isplatit ce, posalji mail ako sami ne isprave ujutro.dimitrijevic je napisao/la:I ja sad brojim kornere na tekstualnom prenosu i vidim bilo 10GazijaKalesija je napisao/la:Moguće da je greška, jer njihova statistiak pokazuje 8:3, dok statistika uefa.com stranice i **** stranice pokazuje 7:3. Međutim, jednom se isto ovo desilo, pa su uzeli, pregledali čitavu snimku utakmice i izbrojali kornere. U slučaju da je stvarno bilo 10 kornera, isplatit će ti pare.dimitrijevic je napisao/la:Ljudi jedno pitanje,dobio sam na kladionici medjutim u premieru ,kada provjerim listic na web stranici izadje mi da sam pao na kornerima Vigan-Maribor.Ja sam igrao manje od 11,a bilo je 10 kako stoji na svim mogucim portalima osim na portalu Premier Kladionice(gdje stoji,da je bilo 11 kornera),pa da pitam jel iko imao slicnih slucajeva i da li novac isplacuju???
Ovo stvarno vise nema smisla,po koji put me obori jedan par,ne mogu da vjerujem...robijasize je napisao/la:Evo moj danasnji,dobro ide sad za sada..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.