NK Zvijezda Gradačac
- horde zla 87
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
e raja iz gradacca odgovrite mi a sta je bilo sa onim afrikancima koji su vam trebali biti pojacanja posto na ss.ba nema nikakvih vijesti osim da su bili kod vas i par slika
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ma bili samo na probi i vratili se u maticnu zemljuhorde zla 87 je napisao/la:e raja iz gradacca odgovrite mi a sta je bilo sa onim afrikancima koji su vam trebali biti pojacanja posto na ss.ba nema nikakvih vijesti osim da su bili kod vas i par slika

Dragon Town
Malo su prosetali kroz Gradacac, odradili nekoliko treninga i mahnuli na odlasku...horde zla 87 je napisao/la:e raja iz gradacca odgovrite mi a sta je bilo sa onim afrikancima koji su vam trebali biti pojacanja posto na ss.ba nema nikakvih vijesti osim da su bili kod vas i par slika

- horde zla 87
- Kontakt:
ma ja ista prica kao sto se nama desila sa ogbonom,nasiruom i jeromeom
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Oni su dosli vise turisticki nego zbog igranjaarger13 je napisao/la:Malo su prosetali kroz Gradacac, odradili nekoliko treninga i mahnuli na odlasku...horde zla 87 je napisao/la:e raja iz gradacca odgovrite mi a sta je bilo sa onim afrikancima koji su vam trebali biti pojacanja posto na ss.ba nema nikakvih vijesti osim da su bili kod vas i par slika

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Odlicnofanatique 1899 je napisao/la:Kako teku pripreme i pojacanja Zmajeva!?

Dragon Town
- zvijezdica
- Kontakt:
Jesil siguran??borac_sampion je napisao/la:najvjerovatnije bojic dolazi u boracMinistaR je napisao/la:Bojić je sigurno jedan od boljih centafora u ligi, možda i najbolji igrač glavom u protivničkom šesnaestercu. Povreda ga je cijeli prvi dio sezone odvojila od terena, ali sada će u proljeće, ako Bod da, biti pravi.

- zvijezdica
- Kontakt:
Đeste majstori evo ja znam sve o Zvijezdi. Samo pitajte!!
ocam'

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Kako se zove pomocno igraliste u Zvijezde? Ajd da vidim da li znas svezvijezdica je napisao/la:Đeste majstori evo ja znam sve o Zvijezdi. Samo pitajte!!![]()
ocam'
![]()

Dragon Town
- horde zla 87
- Kontakt:
- edo_malesak
sigurno je vise minuta proveo na PES-u nego na terenu..vazda neke povredeedotm87 je napisao/la:kako je igrao Haris Beslija ovu polusezonu...
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- horde zla 87
- Kontakt:
e ljudi a sta je vama sa onim crnjom sto je iz zelje stigao musa diabang pise da je zvijezdin clan ali ga nisam nikako vidio

▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
kako samo tebe privlače te crnjehorde zla 87 je napisao/la:e ljudi a sta je vama sa onim crnjom sto je iz zelje stigao musa diabang pise da je zvijezdin clan ali ga nisam nikako vidio![]()

Dragon Town
-
- Kontakt:
Kakav je Krajisnik,,lafo bi nam mogo doc 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- horde zla 87
- Kontakt:
a nekako mocnije klub izglewda sa strancima ja bih voli da svaki klub ima bar po 3 stranca juzne amere i afrikance
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
Koji je vama i sa tim crnjama daj napišite nešto ako ima te tačno a ne ko se kome sviđa....
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Nije loš, ali pored Moranjkića nema mjesta u prvoj postavi Zvijezde. Što je najbitnije da je borben tip i da ne odustaje lahko.Phill Jackson je napisao/la:Kakav je Krajisnik,,lafo bi nam mogo doc
Dragon Town
-
- Kontakt:
Hvala drugzmaj_Bosne je napisao/la:Nije loš, ali pored Moranjkića nema mjesta u prvoj postavi Zvijezde. Što je najbitnije da je borben tip i da ne odustaje lahko.Phill Jackson je napisao/la:Kakav je Krajisnik,,lafo bi nam mogo doc
http://liverpool.bosnianforum.com/
Nije dorastao Zvijezdi, to je sve što ću ti reći. Doveo ga je Ninković iz Velike Kladuše, hvala Bogu pa sada znaju da nije potreban takav tip igrača našem klubu.Phill Jackson je napisao/la:Kakav je Krajisnik,,lafo bi nam mogo doc
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.