New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Woody je izjavio da su "sigurni" starteri Chandler, Anthony i Felton. Dvije startne pozicije su otvorene. Kandidati za te dvije pozicije su Prigioni, Bargnani, JR i Shump.
Mada ja mislim da će starteri biti: Chandler-Bargnani-Anthony-Shumpert-Felton.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SheldonCooper
- Kontakt:
I ja mislim i nadam se da će takva petorka biti, druga bi bila Prigi-JR-Artest-Amare-MartinCarlo je napisao/la:Woody je izjavio da su "sigurni" starteri Chandler, Anthony i Felton. Dvije startne pozicije su otvorene. Kandidati za te dvije pozicije su Prigioni, Bargnani, JR i Shump.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Misliš Metta World Peace
Koja smijurija majko mila
Totalno sam skeptičan po pitanju Bargnanija, mislim da je to bio loš trade. Ali vidjećemo.
Totalno sam skeptičan po pitanju Bargnanija, mislim da je to bio loš trade. Ali vidjećemo.
ako su pametni JR ne smije viditi prvu petorku
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zašto misliš tako? Bargnani je igrač koji je puno bolji od Novaka u svakom smislu, dakle u svakom osim možda šut za tri poena gdje je Novak najbolji u ligi, ali Bargnani je taj koji može sam kreirati šut. Camby je igrač koji bi nam bio od pomoći, ali nažalost povrede su ga sredile prošle sezone, a i Woody ga nije koristio kad je mogao.DukeOfWellington je napisao/la:Misliš Metta World Peace![]()
![]()
Koja smijurija majko mila
![]()
[youtube][/youtube]
Carlo je napisao/la: šut za tri poena gdje je Novak najbolji u ligi

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

kada se on povuce onda mozete pricati o nekom drugom najboljem
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Woodson je izjavio da bi JR mogao biti starter, nije loša ideja.
Chris Herring @HerringWSJ 11m
Chandler again on the side court shooting jumpers. Knicks appear to be trying to make this a thing now.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Steve Novak nije najbolji tricaš u NBA ligi već "tako se kaže" a razloga za to ima.
Pretprošle sezone je bio najbolji strijelac, prošle sezone treći čini mi se iza Korvera i Curry-a, obje godine ima bolji procenat od Allena.
Petorka sa JR-om , Melom i Bargnaniem ne bi igala uopće odbranu, to je po mom mišljenju veoma loš izbor, ovako raspodjeliti snage onako kako sam napisao u prošlom svom postu
Pretprošle sezone je bio najbolji strijelac, prošle sezone treći čini mi se iza Korvera i Curry-a, obje godine ima bolji procenat od Allena.
Petorka sa JR-om , Melom i Bargnaniem ne bi igala uopće odbranu, to je po mom mišljenju veoma loš izbor, ovako raspodjeliti snage onako kako sam napisao u prošlom svom postu
Ne znam kakav je Bargnani u odbrani, možda ga ovaj trening kamp Woody šta i nauči. Smith je tako-tako, a Melo je prošle godine igrao odbranu, u playoffu West nije mogao meda pored njegaSheldonCooper je napisao/la:Steve Novak nije najbolji tricaš u NBA ligi već "tako se kaže" a razloga za to ima.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da ti kažem, meni se Novak ipak više sviđao, iskreno. Kad ga krene trojka to je uvijek otvaralo vrata da se odlijepimo u nekoj utakmici. A uz to smo dali još dva (istina ne pretjerano spektakularna) igrača. Mislim da se za taj trio mogao dobiti neko bolji od Bargnanija. Ali dobro, vidjećemo koliko smo dobro poslovali, ja se nadam da griješim.Carlo je napisao/la: Zašto misliš tako? Bargnani je igrač koji je puno bolji od Novaka u svakom smislu, dakle u svakom osim možda šut za tri poena gdje je Novak najbolji u ligi, ali Bargnani je taj koji može sam kreirati šut. Camby je igrač koji bi nam bio od pomoći, ali nažalost povrede su ga sredile prošle sezone, a i Woody ga nije koristio kad je mogao.
Drug, ja mislim da se za Quentina Richardsona, Novaka i povrijeđenog Cambyja nije moglo više dobitiDukeOfWellington je napisao/la:Da ti kažem, meni se Novak ipak više sviđao, iskreno. Kad ga krene trojka to je uvijek otvaralo vrata da se odlijepimo u nekoj utakmici. A uz to smo dali još dva (istina ne pretjerano spektakularna) igrača. Mislim da se za taj trio mogao dobiti neko bolji od Bargnanija. Ali dobro, vidjećemo koliko smo dobro poslovali, ja se nadam da griješim.Carlo je napisao/la: Zašto misliš tako? Bargnani je igrač koji je puno bolji od Novaka u svakom smislu, dakle u svakom osim možda šut za tri poena gdje je Novak najbolji u ligi, ali Bargnani je taj koji može sam kreirati šut. Camby je igrač koji bi nam bio od pomoći, ali nažalost povrede su ga sredile prošle sezone, a i Woody ga nije koristio kad je mogao.
Vjerovatno da će biti Bargnani starter.Al Iannazzone @Al_Iannazzone 25m
Knicks starting frontline is looking like Melo, Bargnani and Chandler, although Woodson isn't commiting to anything yet with media.
JR počeo s šutiranjem i laganim treninzima (od danas).Ian Begley @IanBegley 54m
J.R. Smith is shooting jump shots on a side court with two #Knicks staffers.
Metta's World: Episode 1
http://knicksnow.com/videos/3977/metta- ... vorite-toe" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedva čekam epizodu 2
http://knicksnow.com/videos/3977/metta- ... vorite-toe" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedva čekam epizodu 2
Josh Powell, Ike Diogu and Cole Aldrich are competing for one of the final spots on the New York Knicks' regular season roster.
All three big men were signed to non-guaranteed contracts.
"One of them has a good chance to make it," Mike Woodson said.
Novak je kriva kur*ina, a ne igrac.
Nesumljivo da je Bargnani veliki dobitak za nas, posebno za ono za sta smo ga dobili, moze pogoditi izvana, razvuci odbranu, moze unutra odigrati, u odbrani ne moze biti gori od Novaka nikako, tako da.
Nesumljivo da je Bargnani veliki dobitak za nas, posebno za ono za sta smo ga dobili, moze pogoditi izvana, razvuci odbranu, moze unutra odigrati, u odbrani ne moze biti gori od Novaka nikako, tako da.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- SheldonCooper
- Kontakt:
Plus oslobađanje SC, Novak je bio odličan predprošle sezone, ove prošle je bio "tanak" u igriDejaNMG je napisao/la:Novak je kriva kur*ina, a ne igrac.
Slažem se, jednostavno njegova ofanzivna igra završava kada primi loptu. Ili će je dodati ili šutati.SheldonCooper je napisao/la:Plus oslobađanje SC, Novak je bio odličan predprošle sezone, ove prošle je bio "tanak" u igriDejaNMG je napisao/la:Novak je kriva kur*ina, a ne igrac.
STAT, Jeremy Tyler i JR neće putovati na prve tri predsezonske utakmice zbog povreda.
Al Iannazzone @Al_Iannazzone 5m
Amar'e said it's possible he will play in the season opener Oct. 30 and he believes he can dominate again.
Ian Begley @IanBegley 6m
Amar'e says no one in the organization is pressuring him to play in the season opener, but his goal is to be on the floor at that point.
Carlo je napisao/la:Metta's World: Episode 1
Jedva čekam epizodu 2
koji kralj s bananom
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Kralj 
Večeras prva predsezonska utakmica protiv Bostona. Jedva čekam
http://www.msg.com/videos/index.html?vid=2410466968" onclick="window.open(this.href);return false;
Večeras prva predsezonska utakmica protiv Bostona. Jedva čekam
http://www.msg.com/videos/index.html?vid=2410466968" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.