BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Neznam, nevidim Vollanda kao zamjenu za levata. Nekako mi je premalen, ubio se za krila i drugog spica ali nije taj strajker koji moze sam iznijet cijelu odbranu. Treba nam zivotinja poput pantera, ubica pred golom. Kontam da bi nam dobro sjeo onaj Martinez iz Porta ili cak Mitroglu iz Olimpjakosa. Zadnjeg sam upratio u grckoj repci a evo i u CL lik neispusta priliku, cim se ukaze bilo sta frajer trpa.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Lokos cini ti se da je premalen jer je decko misicav I ima siroka prsa I noge kao balvane..lewat nije puno visociji od njega mozda 3-4 cm ali je mrsav I koscat pa ti se cini da je visi... Po meni volland je veci potencijal od lewe I za neke 2 godine ce biti bolji ...vec sada je puno bolji nego li je lewa bio u njegovim godinama..ja se pak potajno nadam da ce on doci u schalke kao zamjena za huntu
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Primjeri Durma i Jonasa pokazuju da kod Kloppa nitko neće biti zakinut ako se pokaže i dokaže. Ako je Duksch "taj" šanse mu neće manjkati.gruezi je napisao/la:Po meni bi se dukschu trebala davaat sansa I nebi trebalo bacat pare ni na koga nego ovog momka forsirat..
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Izgleda da si u pravu. Nije bas tolika razlika kako se cini. Volland 1,79, Levat 1,85.gruezi je napisao/la:Lokos cini ti se da je premalen jer je decko misicav I ima siroka prsa I noge kao balvane..lewat nije puno visociji od njega mozda 3-4 cm ali je mrsav I koscat pa ti se cini da je visi...
Ali u sistemu sa jednim spicom preferiram napadace koji su blizi 1,90, jer ipak valja se nositi sa dva protivnika na ledjima. Levat to usjpeva jer je unbelivbl zilav i iztreniran, sto bi se kazlo "jak ko beton". Napr. Barrios i Mindja (buyern) su 1,87, Martinez 1,88, Mitgroglu 1,89, Benteke 1,91, Dzekan cak 1,92.
Odma da kazem navedeni napadaci uopste nisu neke letve poput Croucha nego uprkos visini itekako okretni i jaki na lopti.
Opet kad uporedim ove engleze sa Vollandom razlika je u 12,13 canti. A svi znamo sta znaci deset centimetara vise
Interesantan je ovaj Duksch. Nedjeluje kako neka superzvijezda ili zajeban igrac. Ali ima izgleda urodjen nos za sesnaesterac, poput pantera. Uvjek se pojavi "dje treba". U svakom slucaju treba ga ove godine vise forsirat nego Sibija.Blaszczykowski je napisao/la:Primjeri Durma i Jonasa pokazuju da kod Kloppa nitko neće biti zakinut ako se pokaže i dokaže. Ako je Duksch "taj" šanse mu neće manjkati.
Od igraca izvan Bundeslige jedino mi Mitroglou izgleda kao zanimljiva opcija...Dzeko i Martinez su bili zanimljivi proslo ljeto,sad vec mislim da su prestari s obzirom na ono sto se trazi u BvB-u.
Bilo bi dobro da se taj problem rijesi ranije,kao sa Reus-om...da ne moramo na ljeto prolaziti kroz raznorazne glupe spekulacije.
Klopp dobio 2 utakmice suspenzije...znaci i u Londonu na tribinama...glupost
Bilo bi dobro da se taj problem rijesi ranije,kao sa Reus-om...da ne moramo na ljeto prolaziti kroz raznorazne glupe spekulacije.
Klopp dobio 2 utakmice suspenzije...znaci i u Londonu na tribinama...glupost
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Na UEFA-inoj ljestvici klubova smo već 18.
Slj. godine u ovo doba nas očekujem u 10.
-
tornado2009
- Kontakt:
trener vam je suspendiran za mec protiv arsenala. štetaBlaszczykowski je napisao/la:Na UEFA-inoj ljestvici klubova smo već 18.Slj. godine u ovo doba nas očekujem u 10.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
No way Pedro...
Očekujem atraktivnu utakmicu, napadačku s obje strane, ali ipak BVB ima bolje individualce koji lako mogu odlučiti utakmicu u svoju korist. Znači, pobjeda BVB-a s dva gola razlike.
Može Volland i Benteke/J.Martinez!!! (+De Bruyne i Rode)

Očekujem atraktivnu utakmicu, napadačku s obje strane, ali ipak BVB ima bolje individualce koji lako mogu odlučiti utakmicu u svoju korist. Znači, pobjeda BVB-a s dva gola razlike.
Može Volland i Benteke/J.Martinez!!! (+De Bruyne i Rode)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Kakve su šanse da vratite Kagawu u Dortmund, lik je odličan igrač i žalosno je gledati da jedan takav igrač sjedi na klupi 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Evo pitao sam Buvatscha, kaže da ima.Ethel je napisao/la:Kakve su šanse da vratite Kagawu u Dortmund, lik je odličan igrač i žalosno je gledati da jedan takav igrač sjedi na klupi
Manchester zainteresovan za Subotića, i kao neki vid dogovora je da im prodamo Subotića a oni nama Kagawu i još para, tako nešto..
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako se ne dogovorimo oko zamjene Subotic - Kagawa, oni bi nam ga u januaru dali na posudbu. Ako nema otkupne klauzule na kraju sezone, ne znam sta ce nam...raaymoon je napisao/la:Manchester zainteresovan za Subotića, i kao neki vid dogovora je da im prodamo Subotića a oni nama Kagawu i još para, tako nešto..
Ima li negdje skraceni snimak BVB - OM, od nekih 10-ak minuta, nemam vremena da gledam cijelu tekmu?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sastavi za sutra..kuba na klupi, auba dobio prednost jer je u boljoj formi, a i gladbach se nece zatvoriti tako da cemo imati dosta prostora, gdje bi auba mogao iskorstiti svoju brzinu takodje i ostali ofanzivci. Nadam se da ce durm i grosonja slicno odigrati kao protiv marseillle-a
Sokratis je zadobio laksu povredu na treningu, tako da ce faliti sutra.

Ovo sigurno?
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Idemo danas po pobjedu. Bit' će teško, ali moramo pobijedit' i nadati se mogućem kiksu Bauerna kod Apotekara.
Gladbach je uvijek nezgodan na svom terenu protiv bilo koga da igra, ali vjerujem da ćemo na krilima pobjede protiv OM-a doći do pobjede.
U utorak me najviše bilo strah to što nam bekove igraju napadač i krilni napadač. Nakon te utakmice KG i Durm su potpuno razbili moje sumnje u njih. Nadam se da će danas nastaviti u dobrom ritmu iako će morati čuvati igrače poput Aranga i Herrmana.
NUR DER BVB!
Gladbach je uvijek nezgodan na svom terenu protiv bilo koga da igra, ali vjerujem da ćemo na krilima pobjede protiv OM-a doći do pobjede.
U utorak me najviše bilo strah to što nam bekove igraju napadač i krilni napadač. Nakon te utakmice KG i Durm su potpuno razbili moje sumnje u njih. Nadam se da će danas nastaviti u dobrom ritmu iako će morati čuvati igrače poput Aranga i Herrmana.
NUR DER BVB!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
I Raffaela, dodao bih. Taj itekako zna biti opasan, a to znamo iz vremena dok je igrao za Herthu.Semir bvb je napisao/la:Idemo danas po pobjedu. Bit' će teško, ali moramo pobijedit' i nadati se mogućem kiksu Bauerna kod Apotekara.![]()
Gladbach je uvijek nezgodan na svom terenu protiv bilo koga da igra, ali vjerujem da ćemo na krilima pobjede protiv OM-a doći do pobjede.![]()
NUR DER BVB!
Opet Kuba na klupi...to mi se uopste ne svidja.
Sve osim poraza je OK rezultat u Gladbachu...3 boda bi bila nastavak perfektne sezone.
EDIT:
Totalna dominacija u prvom poluvremenu...ne sjecam se kad smo nekog ovako izdominirali na gostovanju.
S druge strane s obzirom da je i u takvoj igri izostao gol,ne bi me cudilo da nam se to vrati u nastavku
Udarci prema gol 1-17...u okvir gola 0-9
Sve osim poraza je OK rezultat u Gladbachu...3 boda bi bila nastavak perfektne sezone.
EDIT:
Totalna dominacija u prvom poluvremenu...ne sjecam se kad smo nekog ovako izdominirali na gostovanju.
S druge strane s obzirom da je i u takvoj igri izostao gol,ne bi me cudilo da nam se to vrati u nastavku
Udarci prema gol 1-17...u okvir gola 0-9
- francobaresi
- Kontakt:
Dosad je trebalo da bude već 0:3/4 ako ne i više. Ali ne može to tako lako kad ja imam na tiketu ovaj par. 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.