NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NFL
Mozda i njih cekaju iza ugla neki Osi i Strahan 
Edine upravu si, lahko je otic 16-0 kad znas postavke odbrane I sta ce radit, samo Tomica zove audibles svaki play.
Werner out mjesec i po 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nadjite datum kada je otkriven Spy-gate i vidjecete da isti nije imao uticaja na tu pomenutu sezonu koju su uzeli Americki novinari porediti sa ovom sezonom Broncosa...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
da, i jeti, bigfoot i čudovište iz loch ness-a postoje, a djed mraz živi na sjevernom poluamerosm je napisao/la:Nadjite datum kada je otkriven Spy-gate i vidjecete da isti nije imao uticaja na tu pomenutu sezonu koju su uzeli Americki novinari porediti sa ovom sezonom Broncosa...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jesam li ja ikad rekao da mi mozemo preko packersa?. J njih uvjek smTram najacim dok im igra rogers..ali da mi ove godine imamo sansi to da jer smo jCi nego ranine a peckersi nszto losi...za wild card js realno nakon starta sezone 3-1.. uglavnom vidjet cemojestamaji je napisao/la:eno sad wild card ... a ja mislio haman divizija sigurna, radi se samo o bye ili bez byeSaltCityAttack je napisao/la:ebote pa Atlanta vec 3 poraza ima haahhaa..ma sta treba kudit Bearse i Cutlera kad vidim kako ostali za sada igraju ...odlicno je ovo po nas za wild card ako nista fino je pobjeci Atlanti i SF
..opet ce dvije ekipe iz NF NORTH napraviiti playoff po obicaju nista novo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma packersi su više postali dosadni, baš bi bilo cool da im bearsi uzmu diviziju, a meni i ta šuplja o community team-u ide na ganglijeSaltCityAttack je napisao/la:Jesam li ja ikad rekao da mi mozemo preko packersa?. J njih uvjek smTram najacim dok im igra rogers..ali da mi ove godine imamo sansi to da jer smo jCi nego ranine a peckersi nszto losi...za wild card js realno nakon starta sezone 3-1.. uglavnom vidjet cemojestamaji je napisao/la:eno sad wild card ... a ja mislio haman divizija sigurna, radi se samo o bye ili bez byeSaltCityAttack je napisao/la:ebote pa Atlanta vec 3 poraza ima haahhaa..ma sta treba kudit Bearse i Cutlera kad vidim kako ostali za sada igraju ...odlicno je ovo po nas za wild card ako nista fino je pobjeci Atlanti i SF
..opet ce dvije ekipe iz NF NORTH napraviiti playoff po obicaju nista novo
-
RiverPlate
- Kontakt:
Apsolutno podrzavam ovaj potez BB-a. Gronk bi vec naredne sedmice trebao biti na terenu tako da Sudfeld ne bi bio od nikakve nam koristi.Zach Sudfeld released...
Ovaj je zahebao i Amendolu kada su povrede u pitanju i samo dragi Bog zna sta BB misli sa ovim potezom. Samo se nadam da nije neka ozbiljna povreda sa nekim od WR-ova pa da je BB morao reagovati.The Patriots have signed veteran WR Austin Collie, according to a league ****.
Austin Collie je strasan WR, samo toliko potresa mozga je imao pravi peh.
Roger Federer the greatest of all time!
- randy_moss
- Kontakt:
Sto se Spygate-a tice, to me podsjeca na epizodu iz Nadrealista i famozni "hepek" kad Djuro "hepekira" onog seljaka, i kad on popusti sto krava pase po njegovom i kad kaze: "Ma nek' pase, gdje ces kravi objasniti."
Sto se Colliea tice, nagadjam da neki od rookie receivera nece igrati, a svakako je no risk-high reward tip igraca. Upali, upali, ne upali, nastavljamo k'o da nista nije ni bilo.
Sto se Colliea tice, nagadjam da neki od rookie receivera nece igrati, a svakako je no risk-high reward tip igraca. Upali, upali, ne upali, nastavljamo k'o da nista nije ni bilo.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bilo to ili ne prije Giantsa, 2 SB za Giantse 

Postoji mogucnost da i Collie zaigra u Nedjelju, no to ce BB odluciti tek sutra, a isto tako velike su sanse da zaigra i Amendola (ali se nadam da nece igrati ovu utakmicu i da ce biti potpuno spreman za Saintse), dok je Gronk definitivno van pogona i u Nedjeljnoj utakmici.
Koliko samo danas odlicnih utakmica,ali u prvom redu su Seahawksi 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Obrane dominiraju u Cincinnatiu, napadi zasad očajni. Ajmo sada Brady
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Dobar start Saintsa. Dobra odbrana Bearsa, mogu biti zadovoljni sa ovih 0-6.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- SheldonCooper
- Kontakt:
Kako brz i efikasan TD Giantsa, šta će ovo bit 
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- tuzlak1987
- Kontakt:
STL Ramse treba ukinut
kad pogledam rezultate, nesto skroz malo poena...
kad pogledam rezultate, nesto skroz malo poena...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.