Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ja ga smatrao gay, kada sam saznao da ipak nije, postao mi je nešto drag. Neki se zezaju na njegov račun, a on pobijedi. Svaka mu čast.
Jeeee.. nedelja!..
@ljubav:
Prosle dvije sedmice i skidam ovog Songa s avatara.. Ne mogu ga vise ocima gledat'.
@ljubav:
Prosle dvije sedmice i skidam ovog Songa s avatara.. Ne mogu ga vise ocima gledat'.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Danas su izbori u Hrvatskoj za predsjednika šta mislite tko će pobijedit?
Mislim da se tiče i nase BIH-a tko dođe na vlast
Pozz.
Mislim da se tiče i nase BIH-a tko dođe na vlast
Pozz.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Cestitam,,sad u utorak navijaj da pobjedimo Villu pa da prestanem s bojkotomLily je napisao/la:Jeeee.. nedelja!..
@ljubav:
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
A ne znam nekako mi Bandić najdraži. Primorac mi najodvratniji, a Josip je favorit kako sam ja čuo. A nadam se da će biti neko cool kao što je bio Mesić.
Stid me priznatiloptica je napisao/la:Danas su izbori u Hrvatskoj za predsjednika šta mislite tko će pobijedit?
Mislim da se tiče i nase BIH-a tko dođe na vlast![]()
Pozz.
Sto se tice njihovog predsjednika.. od kadidata simpatican mi je Ivo Josipovic i naravno Vesna Pusic po meni bi bili idealni da vode tu drzavu..
Hehe.. al' bi bilo presmijesno kad bi Bandic bio predsjednik
Kerum u Splitu, Mamic je rekao da ako Bandic pobijedi on ce biti gradonacelnik Zagreba i Bandic na celu drzave.. hahaha..
Gdje bi im bio kraj..
@Phill: Valjda cemo ih pobjediti pa da nam se vratis na temu..
Vidjet cemo kako ce sse Arsenal danas snaci s Villom pa cemo predvidjati ishod nase utakmice
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
antipolitika2
- Kontakt:
ta će mesic biti cool ,isti kiwi!Neutral je napisao/la:A ne znam nekako mi Bandić najdraži. Primorac mi najodvratniji, a Josip je favorit kako sam ja čuo. A nadam se da će biti neko cool kao što je bio Mesić.
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
Evo, lagano prolaze blagdani, dubrava je opet u pogonu. Doduše, s kojom kilom viska (hvala Boze, prešao sam magicnu brojku od 70kila). Ova tri dana dorucak rucak i vecera nisu postojali, vec samo jedan veliki obrok od 8 do 23h
Zahvaljujem se svima koji su čestitali 
e, sad, imam jednu zamolbu za sve vas forumaše. Naime, svi vi forumasi koji imate hrvatsko drzavljanstvo a zivite u BiH, molio bih vas da ne izađete na izbore. Jednostavno, ne zivite u Hr, ne plaćate poreze i druge dadzbine a preko TV-a ne mozete biti toliko upućeni koliko i mi koji tu zivimo.
Ja se toplo nadam da onaj banditos nece pobjedit. Dvaput sam mu dao glas (na lokalnim izborima), al sad bi dao crnom vragu, samo ne njemu.
e, sad, imam jednu zamolbu za sve vas forumaše. Naime, svi vi forumasi koji imate hrvatsko drzavljanstvo a zivite u BiH, molio bih vas da ne izađete na izbore. Jednostavno, ne zivite u Hr, ne plaćate poreze i druge dadzbine a preko TV-a ne mozete biti toliko upućeni koliko i mi koji tu zivimo.
Ja se toplo nadam da onaj banditos nece pobjedit. Dvaput sam mu dao glas (na lokalnim izborima), al sad bi dao crnom vragu, samo ne njemu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
antipolitika2
- Kontakt:
aj dubrava ne kenjaj duse ti,evo nisam mislio al kad sam ovo procitao,odo odmahdubrava je napisao/la:Evo, lagano prolaze blagdani, dubrava je opet u pogonu. Doduše, s kojom kilom viska (hvala Boze, prešao sam magicnu brojku od 70kila). Ova tri dana dorucak rucak i vecera nisu postojali, vec samo jedan veliki obrok od 8 do 23hZahvaljujem se svima koji su čestitali
Šta ćeš DUBRAVA nažalost kad vam ova Herceg-Bosna uvijek presudi ,dijaspora močna 
...mislis "herceg bosna"bambina je napisao/la:Šta ćeš DUBRAVA nažalost kad vam ova Herceg-Bosna uvijek presudi ,dijaspora močna
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
ja inace kakimantipolitika2 je napisao/la:aj dubrava ne kenjaj duse ti,evo nisam mislio al kad sam ovo procitao,odo odmahdubrava je napisao/la:Evo, lagano prolaze blagdani, dubrava je opet u pogonu. Doduše, s kojom kilom viska (hvala Boze, prešao sam magicnu brojku od 70kila). Ova tri dana dorucak rucak i vecera nisu postojali, vec samo jedan veliki obrok od 8 do 23hZahvaljujem se svima koji su čestitali
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Stone Island
- Kontakt:
Hercegovci. 
Nek' glasaju ljudi.Kad fino možete nama u svemu uzeti talente(najviše na sportskom planu) onda mogu i naši dragi sugrađani da glasaju za vašeg predsjednika.Treba i dati i uzeti,a ne samo uzeti.
Nek' glasaju ljudi.Kad fino možete nama u svemu uzeti talente(najviše na sportskom planu) onda mogu i naši dragi sugrađani da glasaju za vašeg predsjednika.Treba i dati i uzeti,a ne samo uzeti.
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 27 dec 2009, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
antipolitika2
- Kontakt:
Ma hrvati kao narod su najvece budale,to su izdajice i udbasi,eto vas tamo,sto se mene tice moze vam predsjednik biti i onaj slavonac tajkun,prodali ste svoj narod za saku dukata,vjeruj mi nije ti neka bas navala za te vase izbore,mi svog Komsica imamo ! 
evo, pokusat cu se uozbiljit. Hrvatsko drzavljanstvo u BiH imaju, ne samo Hrvati BiH, vec i velik broj Bošnjaka, i vrlo malo Srba (vecinom oni iz mijesanih brakova). Samo na podrucju Sarajevskog konzulata ima 95 tisuca drzavljana Rh, a Mostarskog 104 tisuce, a zna se vise manje kakva je narodna struktura u tim gradovima i njihovoj okilici i opcinama..kontas sad ?!Podrinje je napisao/la:e jaro uozbilji se ba kad se treba dat putovnica svima se daje samo da vas ima vise mislim nema smisla kad treba hrvatske firme ugurat u hercegovinu svi se potrude sad ne treba glasat neka glasaju za svog cojeka Milana Bandica on je naas sugrađanin Hajmooooooo Milanadubrava je napisao/la:Evo, lagano prolaze blagdani, dubrava je opet u pogonu. Doduše, s kojom kilom viska (hvala Boze, prešao sam magicnu brojku od 70kila). Ova tri dana dorucak rucak i vecera nisu postojali, vec samo jedan veliki obrok od 8 do 23hZahvaljujem se svima koji su čestitali
koja je to tragedija Bosanci ce pocet vladat hrvatskom ako vec ne vladaju
A Bandic je jedan obicni demagog, populist koji obecava brda i doline, a sam ne zna predsjednicke ovlasti. i Usput je je arogantan, bahat i umisljen, te misli da je uhvatio Boga za bradu...
-
antipolitika2
- Kontakt:
Sta se ti Dubrava zalis kad hrvatima u BiH moze drugi narod izabrat predstavnika u presjednistvu BiH e nek i vama se malo dijaspora petlja sve je to LIJEPA VASA zasluzila!
- Stone Island
- Kontakt:
antipolitika2 je napisao/la:Sta se ti Dubrava zalis kad hrvatima u BiH moze drugi narod izabrat predstavnika u presjednistvu BiH e nek i vama se malo dijaspora petlja sve je to LIJEPA VASA zasluzila!
-
antipolitika2
- Kontakt:
Šta si ti zino?Stone Island je napisao/la:antipolitika2 je napisao/la:Sta se ti Dubrava zalis kad hrvatima u BiH moze drugi narod izabrat predstavnika u presjednistvu BiH e nek i vama se malo dijaspora petlja sve je to LIJEPA VASA zasluzila!![]()
![]()
antipolitika2 je napisao/la:Sta se ti Dubrava zalis kad hrvatima u BiH moze drugi narod izabrat predstavnika u presjednistvu BiH e nek i vama se malo dijaspora petlja sve je to LIJEPA VASA zasluzila!
ne zalim se ja, sve je to demokracija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.