Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
11 poena za sada Andrije 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ipak poraz. Ima li su dva napada da smanje na -2 ali su lako prodali lopte.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pravili greske u kljucnim momentima. Dobar Andrija, stvarno energican u reketu ..
Ethel, ne rece mi ko je bolji od Perse...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sta je sa Buzom i Vrapcem znam da su bili na probi a sad evo ponovo su u Sparsima.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Za 2 godine ćemo znati ko je u kakvoj formi, možda to bude i Peršić, možda ipak Mitrović (ako proigra) ili opet neko treći ko zna... Mada Peršić radi dobar posao u reprezentaciji, samo šteta što ne bi igrao ABA ligu (ako bi potpisao za Šibenik)neno#4 je napisao/la:Ethel, ne rece mi ko je bolji od Perse...
Trenutno vjerovatno nema igrača koji je posebno kvalitetniji od Perse, ali za 2 godine možda bude.
Na Eurobasket stranici piše da su u Feneru odnosno BanvituLloriS je napisao/la:Sta je sa Buzom i Vrapcem znam da su bili na probi a sad evo ponovo su u Sparsima.
Emir Sulejmanović (CB Clavijo 74-66 Barcelona B) - 7 poena (sinoć)
Mozda, mozda, sve je to mozda. Treba prvo proci kvalifikacije, pa onda razmisljati o Ukrajini. Polako...Ethel je napisao/la:Za 2 godine ćemo znati ko je u kakvoj formi, možda to bude i Peršić, možda ipak Mitrović (ako proigra) ili opet neko treći ko zna... Mada Peršić radi dobar posao u reprezentaciji, samo šteta što ne bi igrao ABA ligu (ako bi potpisao za Šibenik)neno#4 je napisao/la:Ethel, ne rece mi ko je bolji od Perse...
Trenutno vjerovatno nema igrača koji je posebno kvalitetniji od Perse, ali za 2 godine možda bude.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Upravo tako.neno#4 je napisao/la:Mozda, mozda, sve je to mozda. Treba prvo proci kvalifikacije, pa onda razmisljati o Ukrajini. Polako...Ethel je napisao/la:Za 2 godine ćemo znati ko je u kakvoj formi, možda to bude i Peršić, možda ipak Mitrović (ako proigra) ili opet neko treći ko zna... Mada Peršić radi dobar posao u reprezentaciji, samo šteta što ne bi igrao ABA ligu (ako bi potpisao za Šibenik)neno#4 je napisao/la:Ethel, ne rece mi ko je bolji od Perse...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra od 17:00h Bayern vs Brose Basket ili Djedovic vs Wright 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Gledam veceras ovog malog Bosnjaka i ne mogu da vjerujem da su on i Buza isto godiste,a da je Vrabac jos godinu dana stariji od njega.Bosnjak je space shuttle za njih dvojicu koje sam inace uzivo gled'o.Vidim danas da je Spars pobjedio prejaku Vardu i hajd da pogledam statistiku kad ono Vrabac 4 poena,Buza 3.A momak protiv Zvezde dao 17 poena i 5 asitencija,aI sad su kao oni najveci talenti i najbolji mladi igraci BIH,pa de vise...jos u Sparsu kad pocnu pricu najbolji kolektiv ovako onako...Za mene je jedini nas pravi talenat Nurkic i jedini za kojeg se moze reci da je na dobrom putu da bude odlican igrac.Ove ostale Gacic,Lazic necu ni da spominjem.Uvijek sam vjerov'o da imamo to nesto i da cemo imati neke top igrace u buducnosti,al vise ne vjerujem...Eto,to je to i mislim da je ovo realno misljenje.
Imat cemo mi top igraca u buducnosti, ne sikiraj se. Tek najbolji dani dolaze..Nije Vrabac najbolji nas, on je vise formiran igrac. To sam ja i ovdje objasnjavao i na vise mjesta kad se digla hajka zasto Buza i Vrabac ne mogu igrati na Eurobasketu. Zato sto su igrali A1 ligu prosle godine. Eto zato. Polutak, Djedovic, Hadzic, Gacic su sve puno talentovani igraci i bice od svih njih dva ekstra klase. Samo treba raditi i hvatati nasu djecu sirom Europe.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
samo mene nedim buza zabrinjava nesto mi je previse staoneno#4 je napisao/la:Imat cemo mi top igraca u buducnosti, ne sikiraj se. Tek najbolji dani dolaze..Nije Vrabac najbolji nas, on je vise formiran igrac. To sam ja i ovdje objasnjavao i na vise mjesta kad se digla hajka zasto Buza i Vrabac ne mogu igrati na Eurobasketu. Zato sto su igrali A1 ligu prosle godine. Eto zato. Polutak, Djedovic, Hadzic, Gacic su sve puno talentovani igraci i bice od svih njih dva ekstra klase. Samo treba raditi i hvatati nasu djecu sirom Europe.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- storm_raider
- Kontakt:
Aktuelni selektor bh. košarkaške reprezentacije, Aleksandar Aco Petrović, i generalni sekretar KSBiH, Harun Mahmutović, gostovali su na BHT1. U razgovoru sa selektorom Petrovićem i Mahmutovićem, indirektno je najavljen ostanak Ace Petrovića na klupi naše selekcije.
Više informacija, za sada, nije poznato, ali će se mnogo toga više znati sutra kada se zakazana press konferencija KSBiH. Pretpostavlja se da je pronađen način da Aleksandar Petrović ostane na klupi bh. reprezentacije.
Više informacija, za sada, nije poznato, ali će se mnogo toga više znati sutra kada se zakazana press konferencija KSBiH. Pretpostavlja se da je pronađen način da Aleksandar Petrović ostane na klupi bh. reprezentacije.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ja bila neka emisija, al nisam gledo, tek pred kraj nešto, šteta....
šta su još pričali znal se
šta su još pričali znal se
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Odlicna utakmica izmedu Bayerna - Brose Basketa 84-74
Djedovic zadnje dvije minute donio pobjedu Bayernu sa dvije trojke i kos faulom
24 minute 14 poena 2 asistencije i 2 skoka
Na drugoj strani Zeko isto odlican
22 minute 12 poena 5 asistencija 4 skoka 2 minute prije kraja dobio 5 licnu nazalost
Djedovic zadnje dvije minute donio pobjedu Bayernu sa dvije trojke i kos faulom
24 minute 14 poena 2 asistencije i 2 skoka
Na drugoj strani Zeko isto odlican
22 minute 12 poena 5 asistencija 4 skoka 2 minute prije kraja dobio 5 licnu nazalost
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moze li neko postaviti link Mega vizura Cedevita?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A sta je sa ovim pilepicem iz bilbao-a ? Mislim da nije bas u prvim planovima hrvatske, jesul nasi probali ista s njim? Mozda nas je vec odbio il ? 
Edit: vidim sad da je rodjen u hrv, al dok je igrao za siroki, mislim da se ovdje spominjao kao potencijalni reprezentativac..
Edit: vidim sad da je rodjen u hrv, al dok je igrao za siroki, mislim da se ovdje spominjao kao potencijalni reprezentativac..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Igrao je za Hrvatsku.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.