FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Drzite se teme!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jesmo li to dobili opet po usima, pa niko ne spominje kolko smo igrali 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

evo malo ultra fazon

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
To novi? sta bi sa "the maniacs"
da ovi su novi ultra fazon i kolko znam bice jos dvije garniture bar salova 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
-
- Kontakt:
i bice kacketi kolko znam i neke kape i cini mi se jos neke stvarcice tipa naljepnice i to mada nisam siguran jos...19TM87 je napisao/la:da ovi su novi ultra fazon i kolko znam bice jos dvije garniture bar salova
Bice toga prica se o tomevjeran1987 je napisao/la:i bice kacketi kolko znam i neke kape i cini mi se jos neke stvarcice tipa naljepnice i to mada nisam siguran jos...19TM87 je napisao/la:da ovi su novi ultra fazon i kolko znam bice jos dvije garniture bar salova

Ovaj sal bash i nije nesh po mom ukusu,al morat cu ga zbaviti radi furke i kurcha

Ko nije clan .org nema sala hehee
osim ako je dobar sa Ivanom

Zadnja izmjena: AnnesTM87, dana/u 27 dec 2009, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
Sto onda nisu stavili "the maniacs.org"...steta, moglo se prodati puno toga...
-
- Kontakt:
mislim da nije to ko nije clan ali eto vidjecemo jos...ne moras govoriti odakle je covjek jos,znamo...AnnesTM87 je napisao/la:Bice toga prica se o tomevjeran1987 je napisao/la:i bice kacketi kolko znam i neke kape i cini mi se jos neke stvarcice tipa naljepnice i to mada nisam siguran jos...19TM87 je napisao/la:da ovi su novi ultra fazon i kolko znam bice jos dvije garniture bar salova
Ovaj sal bash i nije nesh po mom ukusu,al morat cu ga zbaviti radi furke i kurcha
osim ako je dobar sa Ivanom iz APG![]()

-
- Kontakt:
annese neseri heehhh kupis od mene info i ovdje ljudima pises hehehehehhe joj najludzi si ocam heheeehAnnesTM87 je napisao/la:Bice toga prica se o tomevjeran1987 je napisao/la:i bice kacketi kolko znam i neke kape i cini mi se jos neke stvarcice tipa naljepnice i to mada nisam siguran jos...19TM87 je napisao/la:da ovi su novi ultra fazon i kolko znam bice jos dvije garniture bar salova
osim ako je dobar sa Ivanom![]()
bas su ultra

-
- Kontakt:
1.Nema potrebe spominjati imena na javnim forumimaAnnesTM87 je napisao/la:Bice toga prica se o tomevjeran1987 je napisao/la:i bice kacketi kolko znam i neke kape i cini mi se jos neke stvarcice tipa naljepnice i to mada nisam siguran jos...19TM87 je napisao/la:da ovi su novi ultra fazon i kolko znam bice jos dvije garniture bar salova
Ovaj sal bash i nije nesh po mom ukusu,al morat cu ga zbaviti radi furke i kurcha :D
osim ako je dobar sa Ivanom![]()
2.Svako ce moci kupiti salove i ostale stvari,ne budali bezveze
3.Jel i na tekme ides radi furke

-
- Kontakt:
Bice toga prica se o tome 
osim ako je dobar sa Ivanom iz APG
[/quote]
mislim da nije to ko nije clan ali eto vidjecemo jos...ne moras govoriti odakle je covjek jos,znamo...
i vidis ima tu jedna greska nas radi izgleda tribine trebali bi postaknuti one koji nemaju bar sal ili ove novije da kupe,a ne svaki put znam nekoliko momaka cim izade kupi ima 10 bar salova dok neko ko ima stari sal a htio bi uzeti nemoze doci do njega...sve u svemu mora se poraditi na nekim stvarima
[/quote]
Ne moze se nikome zabraniti da kupi sal,a ovi sto ga zele,samo nek pozure cim dodju salovi i nece biti problema.

osim ako je dobar sa Ivanom iz APG

mislim da nije to ko nije clan ali eto vidjecemo jos...ne moras govoriti odakle je covjek jos,znamo...

Ne moze se nikome zabraniti da kupi sal,a ovi sto ga zele,samo nek pozure cim dodju salovi i nece biti problema.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ova kolekcija se napravila u malom broju zbog toga i nece biti bas pristupacna,al' ce se ponovo izdati u vecem broju,uskoro,bar salovi nakon nove!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- eliminator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koliko je završio Željo s Amaterskom selekcijom Srbije?
- samir_tm87
- Kontakt:
sal ce moc bit za svakoga zato ne budali 
koliko je zeljo jucer igrao utakmice??

koliko je zeljo jucer igrao utakmice??
Nije problem ni sal iz ove prve ture nabaviti...ali ja necu i milion drugih da ganjaju nekog da kupimo sal kapu itdbistrikboy je napisao/la:Ova kolekcija se napravila u malom broju zbog toga i nece biti bas pristupacna,al' ce se ponovo izdati u vecem broju,uskoro,bar salovi nakon nove!
Isto tako i za salaove i dresove u plavom salonu, tri puta poljubio vrata i sad necu nista kupit od njih...al to sam ti pricao vec

- TheManiacs
- Kontakt:
Ti cesto ljubis vrataSeyo_TM je napisao/la:Nije problem ni sal iz ove prve ture nabaviti...ali ja necu i milion drugih da ganjaju nekog da kupimo sal kapu itdbistrikboy je napisao/la:Ova kolekcija se napravila u malom broju zbog toga i nece biti bas pristupacna,al' ce se ponovo izdati u vecem broju,uskoro,bar salovi nakon nove!
Isto tako i za salaove i dresove u plavom salonu, tri puta poljubio vrata i sad necu nista kupit od njih...al to sam ti pricao vec

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
bezbeli sam zagorio