FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 04 okt 2013, 18:54

Malisani deru deru svaka cast.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 okt 2013, 19:16

Sedam igrača u kadetskoj i juniorskoj reprezentaciji

http://fkzeljeznicar.ba/sedam-igraca-u- ... ciji/6773/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 04 okt 2013, 19:17

Žao mi je Hodžića...

Kako taj momak nema mjesto u mladoj repki, nije mi jasno ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 04 okt 2013, 20:32

AsharaK je napisao/la:Žao mi je Hodžića...

mlada repka je postala privatna prčija par likova na celu sa trenerom(trenerima)

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 04 okt 2013, 20:33

AsharaK je napisao/la:Žao mi je Hodžića...

mozda zato sto je vec prodat pa nema niko hajra od njega...tuzno
Amare hvala ti...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 okt 2013, 22:02

Glas navijača: Hodžić najbolji za septembar

http://fkzeljeznicar.ba/glas-navijaca-h ... mbar/6777/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 okt 2013, 22:11

Molim vas u nedjelju 15 minuta ranije dođite na JUG i popunite sektor C !
DRUG NEBI TI PUNCA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 okt 2013, 23:44

invincible1921 je napisao/la:e pa jbmu ,sta je sad problem nek mi neko objasni ocigledno nisam upucen :? eto sigurno jedinstvo ima vise para od nas pa da dovodi igrace koje smo mi zacrtali.Nadarevic manje vise,ali ovog sharbinia nismo smjeli pustiti,jednostavno nismo taman i po cijenu kredita da samo ga digli da bi ga doveli.Siugrno ne trazi neka enormna primanja ,cim je pristo da igra u drugoj ligi.Ne znam sta bi reko ali nekako mi ovo nije sve udure :?
Protiv olimpika u kost od prve do zadnje minute,to sto ih deremo vazda ne mora nista da znaci za sve postoji prvi put ne treba se opustat,nego napadacki ,stalaozeno bez greske od prve do zadnje minute povest u prvom povecat do 60 i nek se slikaju onda.Nakon toga dolazi gostovanje u VO tamo bi ako nista na ime nase trebali uzeti 3 boda,ne mislim da nas sudije poguraju ko sto bi se sad naslo 10 pametnjakovica da mi to stavi u usta nego prije svega sto mislim da ce nas mladost previse respketovati,ockeujem 1-0 u teskoj rovovskoj bitci.Velez ce past ko i do sad sto je pado na grb bez ispaljenog metka,izuzev onih par puta kad je x bio ali sad su u ocajnoj situaciji,nakon toga derbi...sve je moguce.Uz ovih 9 bodova i et bod na derbiu ponov se vracamo u borbu za titulu ,jer mora i borac kiksat nekad ne mogu igrat u ovom tempu citavu polusezonu.Siroki ce ko i obicno gubit bodovoe tamo gdje je vec upiso sva 3(rudar 3-3) dok zrinski je vise u naletu nego da imaju neku kvalitetu.Sarajevo necu komentarisat :D
VIdi nesto, imas hiljadu razloga zasto ti navedeni igraci nisu od nas, a evo pocet cu ti od prvog a ujedno i glavnom, tj, manadera. Danas moras prvenstveno biti dobar sa menaderom koji zastupa igraca, pa moras njega izmiriti, pa igraca. Jbg, nije Zeljo, Jedinistvo, pa da trazi baksis samo, vec dapace suprotno, dode ti ovakav igrac i traze velike pare jer je Zeljo velik zalogaj opet, dok kada ode u druge timove, kada skonta koliko je sati, daj sta das.

Naravno, ne mora ovo biti razlog, vec ja samo iznosim svoje videnje, ali vjeruj mi da imas bruku ovakvih slucajeva.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 04 okt 2013, 23:56

DzoleZeljo je napisao/la: VIdi nesto, imas hiljadu razloga zasto ti navedeni igraci nisu od nas, a evo pocet cu ti od prvog a ujedno i glavnom, tj, manadera. Danas moras prvenstveno biti dobar sa menaderom koji zastupa igraca, pa moras njega izmiriti, pa igraca. Jbg, nije Zeljo, Jedinistvo, pa da trazi baksis samo, vec dapace suprotno, dode ti ovakav igrac i traze velike pare jer je Zeljo velik zalogaj opet, dok kada ode u druge timove, kada skonta koliko je sati, daj sta das.

Naravno, ne mora ovo biti razlog, vec ja samo iznosim svoje videnje, ali vjeruj mi da imas bruku ovakvih slucajeva.
Ja ipak mislim suprotno, da mu je Jedinstvo ponudilo velike pare na ruke, uz to jos neku 'pristojnu' platu i naravno tu je novi trener koji je dobar sa Sharbinijem.A naravno nas klub trazi igraca koji bi potpisao tu na 2-3 godine, a ne onaj koji je tu samo da bi odrzao kondiciju i na kraju otisao u neki drugi klub.Jedinstvo ima te pare koje su prolazne, npr imas ove sezone, sledece vec malo manje.Svi su se nabrijali da udju u PL nacelnik, jaci ljudi u upravi itd..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 05 okt 2013, 00:39

Ljubomorni su na ono šta Željo može stvoriti od djece ;)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 05 okt 2013, 10:15

Ma ja se još jednom moram osvrnuti na termine odigravanja domaćih utakmica. Onaj ko u klubu određuje u koliko sati će početi neka utakmica ili nema sluha za svoj posao (što je najvjerovatnije) ili nije dobronamjeran. Zašto utakmica protiv Olimpica u nedjelju u 19h? I prije sam pisao o razlozima zašto je termin odigravanja utakmica u noćnom terminu, u hladnijem periodu, loš izbor, pogotovo nedjeljom pa se ne bih ponavljao. Neka u klubu budu sigurni da su sutrašnjim terminom odigravanja utakmice odbili barem 1.000 posjetilaca. Neki će mi sada palamuditi da to i nisu pravi navijači, te da će oni koji su "pravi" sigrno doći. I među ovima koji bi došli ogroman broj je onih pravih, ali što zbog male djece sa kojom ne žele ostati na utakmici do 22h po hladnom vremenu, što zbog drugih razloga jednostavno neće biti u prilici da gledaju tekmu uživo jer im je neko "pametan" to onemogučio. Uostalom oni "pravi" navijači kako kažu svakako će doći, pa zašto onda i onim "manje" pravim navijačima to ne omogučiti. Mnogi moji prijatelji su za ovu sezonu kupili godišnju kartu i člansku i za sebe i za djete, ali kako kažu više neće jer im se to ne isplati pošto često ne mogu prisustvovati utakmicama zbog termina odigravanja istih.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 05 okt 2013, 10:20

Pa valjda zbog TV prenosa i dogovorene satnice na programskoj šemi
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 okt 2013, 11:28

Šeha potpisao za Qarabag.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 okt 2013, 11:30

hearts je napisao/la:Pa valjda zbog TV prenosa i dogovorene satnice na programskoj šemi
Nadam se pobjedi protiv giganta a vala I vrijeme je došlo da ih pregazimo ko plitak potok,,,,,,,,,rezultat 2-1 za OLIMPIC.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 05 okt 2013, 11:38

pabizo je napisao/la:
hearts je napisao/la:Pa valjda zbog TV prenosa i dogovorene satnice na programskoj šemi
Nadam se pobjedi protiv giganta a vala I vrijeme je došlo da ih pregazimo ko plitak potok,,,,,,,,,rezultat 2-1 za OLIMPIC.
Nista...nadaj se i dalje ("plitak potok")
Amare hvala ti...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 okt 2013, 11:48

Jel ovo Sir Amar Osim u Istanbulu sa Zubanom? Sta li sredjuje? :)

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 05 okt 2013, 11:50

slika

u Istambulu, valjda sad
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 okt 2013, 11:54

zeljo4life je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Nista...nadaj se i dalje ("plitak potok")
Spremio vam je g.Kolar iznenadjenje ,,,,,,,,ovakav OLIMPIC nijeste još videli BUM-BUM-BAM BAM I tri boda na konto OLIMPICA,,,,,,,

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 okt 2013, 12:10

pabizo je napisao/la:Spremio vam je g.Kolar iznenadjenje ,,,,,,,,ovakav OLIMPIC nijeste još videli BUM-BUM-BAM BAM I tri boda na konto OLIMPICA,,,,,,,
I sta je bilo kada si se probudio :lol:
BUDI ŽELJO !!!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 05 okt 2013, 12:12

jel Zuban i dalje Viscin menadzer?
Amare hvala ti...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Laudrup, Levin, ubipara i 51 gost.