FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kolko dobijamo od Sehica mislim da imamo procenat od ovog transfera
.

- corleone87
- Kontakt:
Nijesmo sigurno.pabizo je napisao/la: Spremio vam je g.Kolar iznenadjenje ,,,,,,,,ovakav OLIMPIC nijeste još videli BUM-BUM-BAM BAM I tri boda na konto OLIMPICA,,,,,,,

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
I kada se probudim IMAMO 4 BODA vise od giganta,,,,,MAŠALA BAŠ SAMchampions1921 je napisao/la:I sta je bilo kada si se probudiopabizo je napisao/la:Spremio vam je g.Kolar iznenadjenje ,,,,,,,,ovakav OLIMPIC nijeste još videli BUM-BUM-BAM BAM I tri boda na konto OLIMPICA,,,,,,,

i to bi bio najveći uspjeh u istoriji tvog tima 

http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
- corleone87
- Kontakt:
Najveci uspjeh u posljednjih 7 godina,imaju 4 boda vise u odnosu na GIGANTA.pabizo je napisao/la:I kada se probudim IMAMO 4 BODA vise od giganta,,,,,MAŠALA BAŠ SAMchampions1921 je napisao/la:I sta je bilo kada si se probudiopabizo je napisao/la:Spremio vam je g.Kolar iznenadjenje ,,,,,,,,ovakav OLIMPIC nijeste još videli BUM-BUM-BAM BAM I tri boda na konto OLIMPICA,,,,,,,

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- storm_raider
- Kontakt:
Placenice evo 10 KM, aj sad razguli s teme.pabizo je napisao/la:I kada se probudim IMAMO 4 BODA vise od giganta,,,,,MAŠALA BAŠ SAMchampions1921 je napisao/la:I sta je bilo kada si se probudiopabizo je napisao/la:Spremio vam je g.Kolar iznenadjenje ,,,,,,,,ovakav OLIMPIC nijeste još videli BUM-BUM-BAM BAM I tri boda na konto OLIMPICA,,,,,,,
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Jel ima prenos sutra Zeljo-Olimpik ????????

@storm raider Šta kažeš daješ 10 KM plaćeniku?Mi neidemo na tekme Olimpica ispod stoje,baš si cicija!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Samo da se zna, Amar je u Istanbulu zahvaljujući parama koje smo dobili da pustimo OlimpiKa 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- storm_raider
- Kontakt:
Evo ga, advokat se javlja. Ma i 10 km ti je puno.Mancini je napisao/la:@storm raider Šta kažeš daješ 10 KM plaćeniku?Mi neidemo na tekme Olimpica ispod stoje,baš si cicija!
A čiji si ti advokat pa si svakom loncu poklopac?storm_raider je napisao/la:Evo ga, advokat se javlja. Ma i 10 km ti je puno.Mancini je napisao/la:@storm raider Šta kažeš daješ 10 KM plaćeniku?Mi neidemo na tekme Olimpica ispod stoje,baš si cicija!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- storm_raider
- Kontakt:
Ti si se javio, niko te nije citirao. E'o cenera. Tisina sad.Mancini je napisao/la:A čiji si ti advokat pa si svakom loncu poklopac?storm_raider je napisao/la:Evo ga, advokat se javlja. Ma i 10 km ti je puno.Mancini je napisao/la:@storm raider Šta kažeš daješ 10 KM plaćeniku?Mi neidemo na tekme Olimpica ispod stoje,baš si cicija!
A čiji si ti advokat pa si svakom loncu poklopac?[/quote]
Ti si se javio, niko te nije citirao. E'o cenera. Tisina sad.[/quote]
Ja sam skup,ti ne bi skupio za godinu tolike pare olujo.
Ti si se javio, niko te nije citirao. E'o cenera. Tisina sad.[/quote]
Ja sam skup,ti ne bi skupio za godinu tolike pare olujo.

- storm_raider
- Kontakt:
Takvi su najjeftiniji, cijena 1, vrijednost 0.Mancini je napisao/la: Ja sam skup,ti ne bi skupio za godinu tolike pare olujo.
Komedijas ajmo razguli u skokovima, napravi koju pizzu i poklopi se po usima.pabizo je napisao/la:Nadam se pobjedi protiv giganta a vala I vrijeme je došlo da ih pregazimo ko plitak potok,,,,,,,,,rezultat 2-1 za OLIMPIC.hearts je napisao/la:Pa valjda zbog TV prenosa i dogovorene satnice na programskoj šemi
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
E ima mi ko reći!storm_raider je napisao/la:Takvi su najjeftiniji, cijena 1, vrijednost 0.Mancini je napisao/la: Ja sam skup,ti ne bi skupio za godinu tolike pare olujo.

Izgleda da se ove godine Borac gura, ipak moramo se borit do kraja!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Crni gavran
- Kontakt:
Moze li mi neko reci od vas, koliko je do sada Olimpic uspio sakupiti bodova protiv Zelje

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
nemoj Bgt pitarske priceexbabilon je napisao/la:Izgleda da se ove godine Borac gura, ipak moramo se borit do kraja!

Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: bvsic, pintol_TM87 i 19 gostiju.