Šta sam vam ja rekao prije 2 dana, kad ja skinem igru doći će i crack. Ev skinuo je sinoć, znači odmah je i crack blizuragazzidelsud1987 je napisao/la:I meni brate ako mi vjeruješ hahahaha ludilobazeni je napisao/la:popraviše mi dan sa ovim 'crack coming up',ne mora ni izaći danas,ali veliki je znak da će u naredna 2-3 dana
FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To sam samo jednom uradio i to protiv bajerna u polufinalu.U 90oj minuti uzvratne utakmice moj golman jedno 2 metra prije igraca stigne i ufati loptu igrac podapne pod golmana i sudija mi svira penal , **** sam mu od do...Otelo je napisao/la:Ja bih poludio i u finalu puknuo alt+F4HZ_ilidzaa je napisao/la:A ja tuge... Dobijem bajern u polufinalu LP , izgubim u kupu od schalkea na penale i od celzija primim 4 komada u finalu LP. Sa danskom ne prodjem grupnu fazu na svjetskom u brazilu.
A inace prestao sam da praktikujem alt+F4 ,jedva cekam da ove godine se sastanem sa celzijem da im sve vratim.
Inace dokle ste vi na 13 najvise dogurali , ja sam sa Celta Vigom dosao do 2019 i onda me crash zaustavio
Dobar si ako si samo jednom popustio pod pritiskom.HZ_ilidzaa je napisao/la:To sam samo jednom uradio i to protiv bajerna u polufinalu.U 90oj minuti uzvratne utakmice moj golman jedno 2 metra prije igraca stigne i ufati loptu igrac podapne pod golmana i sudija mi svira penal , **** sam mu od do...Otelo je napisao/la:Ja bih poludio i u finalu puknuo alt+F4HZ_ilidzaa je napisao/la:A ja tuge... Dobijem bajern u polufinalu LP , izgubim u kupu od schalkea na penale i od celzija primim 4 komada u finalu LP. Sa danskom ne prodjem grupnu fazu na svjetskom u brazilu.
A inace prestao sam da praktikujem alt+F4 ,jedva cekam da ove godine se sastanem sa celzijem da im sve vratim.
Ja sam dosta puta izneviran porazima nakon vodstva od 2:0 znao izaci
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pa jeste li vi već skinuli fifu 14 i samo čekate crack pa da igrate ili ???
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vedo upravo tako. Imas igru a ne mozes je igrat 
Nije se samo alt+f4 praktikovalo sa fifom vec sa svim igrama, bolje i to nego da monitor,mis il tastaturu razbijem. Koliko sam puta znao rukom od tastaturu udarit, ods ve snage i onda gledam da se nije prepolovila, neki cvrst materijal
hajde skidrow ljubi te majka
Nije se samo alt+f4 praktikovalo sa fifom vec sa svim igrama, bolje i to nego da monitor,mis il tastaturu razbijem. Koliko sam puta znao rukom od tastaturu udarit, ods ve snage i onda gledam da se nije prepolovila, neki cvrst materijal
hajde skidrow ljubi te majka
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
pa dajte i meni taj link da skinem igru i da čekam crack zajedno s vama 
takodjerPIKE je napisao/la:pa dajte i meni taj link da skinem igru i da čekam crack zajedno s vama
Ev link
http://skidrowcrack.com/fifa-14-ultimat ... ull-multi/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://skidrowcrack.com/fifa-14-ultimat ... ull-multi/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.skidrowgames.net/fifa-14-ult ... ocked.html" onclick="window.open(this.href);return false; Full unlocked !
www.nkbratstvogracanica.com
Imal gdje jeftino kupit ovo igru?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne kontam sad ovo vise ne pise nista za crack sad je onaj link full unlocked... Jel to znaci da je moramo ponovo skinut il sta vec xD
Pa skines igru i kad je raspakiras vec je instalirana,samo moras crack jos dodati.cesc4 je napisao/la:Ne kontam sad ovo vise ne pise nista za crack sad je onaj link full unlocked... Jel to znaci da je moramo ponovo skinut il sta vec xD
Ne govorim to care nego onde gdje je pisalo crack soon sad toga vise nema sad pise FULL UNLOCKED ali nema crack only razumijes ? Udi na skidrow stranicu i vidicesOtelo je napisao/la:Pa skines igru i kad je raspakiras vec je instalirana,samo moras crack jos dodati.cesc4 je napisao/la:Ne kontam sad ovo vise ne pise nista za crack sad je onaj link full unlocked... Jel to znaci da je moramo ponovo skinut il sta vec xD
jel svejedno koji god da skinem od ova dva, il ovaj ultimate edition il ovaj full unlocked ?
Na sc pise coming up a na sg nije ni pisalo nistacesc4 je napisao/la:Ne govorim to care nego onde gdje je pisalo crack soon sad toga vise nema sad pise FULL UNLOCKED ali nema crack only razumijes ? Udi na skidrow stranicu i vidicesOtelo je napisao/la:Pa skines igru i kad je raspakiras vec je instalirana,samo moras crack jos dodati.cesc4 je napisao/la:Ne kontam sad ovo vise ne pise nista za crack sad je onaj link full unlocked... Jel to znaci da je moramo ponovo skinut il sta vec xDpise ovako FIFA 14 – ULTIMATE EDITION – MULTI 14 – FULL UNLOCKED – TORRENT
I da pise Coming up,opet ne garantuje da ce biti skoro,samo znaci da ce nekada biti 
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Joj jesi ti nekakav pesimistdarker10 je napisao/la:I da pise Coming up,opet ne garantuje da ce biti skoro,samo znaci da ce nekada biti
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Da pitam je li se samo čeka crack?To jest, da li se može instalirati igra ako sad skinem pa samo to da čekam ili to nije samo crack ?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.