GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Ne stvarno,gdje ti živiš kad jos uvijek ovako pises?
Dajmo im kredita,Mamić je napravio puno za Dinamo.Nema veze što se mole kazne po UEFA-i,nema veze što navijači zabrane dobivaju zbog najbanalnijih stvari,nema veze što članovi kluba nemaju nikakvih prava,nema veze što se uništava ugled kluba već godinama ispadima,nema veze što se pere lova na svakom koraku,nema veze što klubom upravlja osoba koja ne bi smjela biti na toj poziciji,nema veze što su u upravi raznorazni kriminalci,nema veze što što se troše novci građana Zagreba u rupu bez dna,nema veze što se rasprodaje sve što se može rasprodat,a rezultati su negdje tamo na 10.mjestu ljestvice prioriteta,nema veze što je prazan stadion,nema veze što imamo masu sukoba interesa u klubu,nema veze što klub pljuje i odbacuje legende,nema veze što se ne objavljuju financijska izvjesca,nema veze što se za uređenje jednog dijela stadiona izdvaja iznos kojim Rijeka gradi novi,nema veze što u zadnjih 16 utakmica u skupinama europskih natjecanja imamo samo jedan bod,nema veze što se maše policijskim dosjeima u nedjeljom u dva,nema veze što se tjeraju igrači samo zato što ne žele potpisat ugovor s vođinom agencijom (Tomečak,Kramarić...),nema veze što se policija prema direktivi velikog vođe koji slučajno ima veze u policiji privodi navijače zbog povika "cigane",nema veze što skinu gaće svakom iole jačem protivniku,nema veze što 99 posto navijača/simpatizera sada boli kuratz za ovaj klub,nema veze što se dovode kvazi trenercici bez kicme kako bi im veliki vođa mogao birat ekipu,nema veze što "imamo najbolju omladinsku školu u europi",a u prvom timu igra 10ak stranaca.Jbmu mtr dajmo im ljudi još malo kredita,pa zar nisu zaslužili?
Ti insect terminatore i tebi slični su glavni problem ove države jer vama je ovo sve ok..."ej ljudi pa ispred jajduka smo,8 naslova,puna blagajna".Zbog tebe i tebi sličnih su tribine prazne,a klub i država u ku*cu.
Dajmo im kredita,Mamić je napravio puno za Dinamo.Nema veze što se mole kazne po UEFA-i,nema veze što navijači zabrane dobivaju zbog najbanalnijih stvari,nema veze što članovi kluba nemaju nikakvih prava,nema veze što se uništava ugled kluba već godinama ispadima,nema veze što se pere lova na svakom koraku,nema veze što klubom upravlja osoba koja ne bi smjela biti na toj poziciji,nema veze što su u upravi raznorazni kriminalci,nema veze što što se troše novci građana Zagreba u rupu bez dna,nema veze što se rasprodaje sve što se može rasprodat,a rezultati su negdje tamo na 10.mjestu ljestvice prioriteta,nema veze što je prazan stadion,nema veze što imamo masu sukoba interesa u klubu,nema veze što klub pljuje i odbacuje legende,nema veze što se ne objavljuju financijska izvjesca,nema veze što se za uređenje jednog dijela stadiona izdvaja iznos kojim Rijeka gradi novi,nema veze što u zadnjih 16 utakmica u skupinama europskih natjecanja imamo samo jedan bod,nema veze što se maše policijskim dosjeima u nedjeljom u dva,nema veze što se tjeraju igrači samo zato što ne žele potpisat ugovor s vođinom agencijom (Tomečak,Kramarić...),nema veze što se policija prema direktivi velikog vođe koji slučajno ima veze u policiji privodi navijače zbog povika "cigane",nema veze što skinu gaće svakom iole jačem protivniku,nema veze što 99 posto navijača/simpatizera sada boli kuratz za ovaj klub,nema veze što se dovode kvazi trenercici bez kicme kako bi im veliki vođa mogao birat ekipu,nema veze što "imamo najbolju omladinsku školu u europi",a u prvom timu igra 10ak stranaca.Jbmu mtr dajmo im ljudi još malo kredita,pa zar nisu zaslužili?
Ti insect terminatore i tebi slični su glavni problem ove države jer vama je ovo sve ok..."ej ljudi pa ispred jajduka smo,8 naslova,puna blagajna".Zbog tebe i tebi sličnih su tribine prazne,a klub i država u ku*cu.
"Ako treba kupit cu novi Dinamo i svih 25 igraca..."
Kupi i idi stoko
Kupi i idi stoko
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
smećar najavio atomski dinamo,kaj ono jado atomski dinamo,napravio od kluba sprdačina,a ne najuspješnije poduzeće u državi kako se voli hvaliti.Kao poduzeće,a ono registrirano kao udruga građana koja ne plaća poreze.Igrači šeču po terenu kao krepane mačke,J**+ se njima glavno da lova sjeda na račun.Srao je da domaći treneri nevaljaju i onda dovede domaćeg,jer nije htio dat najmanje milju eura za stranca.Valjda bi i budala vidjela da mu je obrana i golman šuplji.Migliore je bio odličan golman,ali tko zna koji su pravi razlogi zbog kojih je on otišao.Zelenika odlično počeo ali nakon toga pravi seriju smiješnih grešaka,lopte u njegovih 5 metara on se ukopa na crtu.Ni onaj poljak nije puno bolji na ubačajima.Stoperi isto smiješni.Onaj Addy panjina,Šimunović zelen za Europu ali za njega radi vrijeme.I Šimunić isto ništa puno bolji od njih.Da je koji **** vrijedio nebi došao u Dinamo.Biščan i Tonel za ovu trojicu doktori.U vezi onog Sarea, najavljivalo se ga kao kopiju Patricka Viere,a ono teški panj koji zauzima mjesto nekog našeg junioru koji nemre biti gori od ovoga.Sudani i Fernandes znaju igrat nogomet,ali kad spušimo loptu umjesto da se povuku u obranu oni drkaju **** u napadu,nisu bas s ti niti s realizacijom.Treba nam jedan pravi golgeter a ne padobranac Čop kojeg se gura jer ga treba očito prodat.Previše u stranaca u ekipi i teško je stvoriti pravu kemiju.Pripreme su očito bile fulane jer smiješno je da već u 10 mjesecu ekipa pada s snagom.Glavonja se rješio nekoliko igrača koji bi više ginuli za dres nego ovi stranci.Tu mislim na Tomečaka koji nikad nije dobio pravu prigodu.Moglo se iz Lokomotive uzet par igrača ali isto bolje strance uzet.Chago i Maleš bi bolji bili od sranja Sarrea.Mogo bi pisat do sutra ali kakve korist kad je klub taoc jednog majmuna koji sve kontrolira i svakim danom ruši ugleda onog pravog hrvatskog i purgerskog Dinama.Ako ima muda nek dovede Pamića na klupu,da ga razbije ko **** kad mu bude srao kao ovim ostalim **** od trenera.Od Vahe nije bilo pravog trenera,ovo sve dupelisci.Ništa čudno ako nakon negativnog rezultat s Rijekom na klubu sjedne brko Čačić. 
- Insect_terminator
- Kontakt:
Napisao sam ja bi mu dao kredit jos malo buduci da je puno toga po meni dobrog napravio, nisam tu mislio na tebe jer ti imas ovaj stav od kada sam se registrirao na forum, a vjerojatno i duzi. Inace kao i do sada se osvrcem na rezultat kao sto mozes procitati, statut, unutrasnja struktura kluba, clanstva i kome je zabranio dolazak na utakmice me ne zanimaju. Sada si napokon dosao na svoje ali svaki klub ima svoje uspone i padove. Kada udjes nakon 12 god u LP onda je to uspjeh pa makar prosao prije toga Sheriff i Malmo u kojem igraju konobari, prostitutke, ribari i retardirani igraci kako ljudi vole opisati protivnika kojeg Dinamo izbaci.SiamoNoi je napisao/la:Ne stvarno,gdje ti živiš kad jos uvijek ovako pises?
To sto su ispred glavnog rivala, sto je klub u kriznim vremenima financijski stabilan koliko god ti sada bio cinican je dobra stvar vjeruj mi.
I da tebe smaram nekim navijacem...
Zanimaju ga rezultati, a ono sto se dogadja u klubu, krsenju zakona nista. Koga briga za to..
I Dinamo nije financijski stabilan kao sto pises. Zdravko je to i sam nedavno govorio...
Zanimaju ga rezultati, a ono sto se dogadja u klubu, krsenju zakona nista. Koga briga za to..
I Dinamo nije financijski stabilan kao sto pises. Zdravko je to i sam nedavno govorio...
Nisam sad dosao na svoje nego je od pocetka tako.Sada su se tu jos samo ti losi rezultati nadovezali,a to je najmanje bitno u cijeloj ovoj situaciji.A ti i dalje ne shvacas.Eto Lillard ti je objasnio.Ako te samo to zanima u klubu mozes biti jedino nekakav neutralni promatrac (kao što ja recimo Feyenoord pratim...pojma nemam šta im se u upravi događa,samo rezultate vidim...iako nije da me ne zanima ovo prvo nego se baš nemam gdje informirat),a nikako sebe smatrat navijačim ili nekim tko voli i živi za taj klub.Insect_terminator je napisao/la:Napisao sam ja bi mu dao kredit jos malo buduci da je puno toga po meni dobrog napravio, nisam tu mislio na tebe jer ti imas ovaj stav od kada sam se registrirao na forum, a vjerojatno i duzi. Inace kao i do sada se osvrcem na rezultat kao sto mozes procitati, statut, unutrasnja struktura kluba, clanstva i kome je zabranio dolazak na utakmice me ne zanimaju. Sada si napokon dosao na svoje ali svaki klub ima svoje uspone i padove. Kada udjes nakon 12 god u LP onda je to uspjeh pa makar prosao prije toga Sheriff i Malmo u kojem igraju konobari, prostitutke, ribari i retardirani igraci kako ljudi vole opisati protivnika kojeg Dinamo izbaci.
To sto su ispred glavnog rivala, sto je klub u kriznim vremenima financijski stabilan koliko god ti sada bio cinican je dobra stvar vjeruj mi.
I nitko ne zna jesu li financijski stabilni ili nisu.Više vuče na ovo drugo.Financijskih izvješća nema,nijednom većem transferu nije sa 100 postotnom sigurnošću potvrđen iznos (iako je ovo klub poreznih obveznika koji pojma nemaju gdje im novci idu...pojma nemam odakle si,ali ako nisi iz Zg-a jasno da te zaboli,e pa meni nije svejedno).Tako da te ja pitam kako ti to znaš da je klub financijski stabilan,a nigdje dokaza nema?
Jasno da klub ima uspone i padove što se tiče rezultate,ali ako je tebi normalno i ne vidiš da se već godinama igra bez žara,u Europi se skidaju gaće svakom iole jačem protivniku jer eto oni su bogatiji i jednostavno se ne moze protiv njih...svi mogu...APOEL,Anorthosis,Austria...da ne nabrajam...svi mogu samo Dinamo eto ne može.Dinamo je i prije gubio,al je imao srce.Gubili su,al su imali ponos.A sad već godinama ništa od toga nemaju i igraju preko ku*ca.I zato nema navijača jer se ljudi ne mogu identificirat s ovime.Bio je "ponos mog Zagreba grada",a sad je sramota Zagreba grada,al eto ti očito nisi iz Zagreba pa pojma nemaš o čemu se tu radi i šta je ovaj klub nekad značio gradu.
Tritolone je napisao/la:Ovaj klub je davno izgubio dusu, ako ja kao Dalmos to osjetim i boli me mogu mislit kako se osjecaju oni rođeni Zagrebcani...
A najgori argument što nema navijača je ovaj s huliganima.Zanemarimo to što huliganskih ispada u zadnje vrijeme praktički nema jer su ovi Boysi ko bubice za razliku od prijašnjih.Bilo je bakljade na utakmici koliko hoces i nereda po gostovanjima,ali nitko nije bježao zbog Boysa jer nije niti bilo nikakvog razloga za to.A sada se masa huška protiv njih i plješće se na zapadu kad se ljudi privode zbog povika "cigane".To što su se na tom istom zapadu godinama mogli čudi deset puta gori povici to nikom ništa.
Eto.Išlo se ovcama odvratit misli s poraza.A i ima i ovaj tekst gdje će nam zapravo svima postati jasno da ovi porazi u Europi nisu bitni bitno je da se Halilovića što skuplje proda u siječnju i tada ćemo svi lijepo zaboravit ove poraze jer je gazda napravio još jedan sjajan posao.Eduardo da Silva demantirao je bilo kakvu povezanost s napisima u kojima je glavna tema njegov povratak u Dinamo već u zimskom prijelaznom roku. Razgovarali smo telefonski u petak i Dudu je rekao:
– Vidio sam da je na nekim portalima objavljeno da se vraćam na zimu u Dinamo. Ne znam otkud takva ideja, ništa se novo nije dogodilo, nikakve razgovore nisam vodio ni s kim iz Dinama niti sam bilo kome rekao da ozbiljno razmišljam o povratku u Dinamo! Zadnji sam put o toj temi govorio u Međugorju, tijekom priprema za reprezentativnu utakmicu protiv Škotske i nadam se da sam onda bio jasan – rekao je Eduardo i podsjetio:
– Rekao sam tada da bih želio na kraju karijere još jednu sezonu odigrati u Dinamu i bilo bi sjajno kad bih to mogao s kumom Ognjenom Vukojevićem. Ali to u ovom trenutku ne dolazi u obzir. Ugovor sa Šahtarom veže me do ljeta sljedeće godine, želim još igrati na najvišoj razini i povratak u Zagreb zasad nije u mojim planovima. K tome, zna se da sam na sudu sa Zdravkom Mamićem i, dok se taj slučaj ne riješi, nema nikakvih razgovora o povratku – kaže Dudu.
Jeste li gledali Dinamov komični poraz u Sofiji? Hajduk, Černomorec, Ludogorec – tri poraza po istim načelima, nakon vlastitih neoprostivih pogrešaka.
– Gledao sam utakmicu, doista je nevjerojatno kako su plavi izgubili, grozno... Ali nije na meni da to analiziram, ja sam igrač drugog kluba i teško mi je komentirati Dinamovu igru. No reći ću da je pomalo čudno da svi klubovi koji igraju u europskim natjecanjima napreduju, a Dinamo nazaduje! Neshvatljivo, pa pogledajte samo Rijeku kako se digla...
Eduardo je dodao i ovo:
– A tko zna, možda je netko gurnuo informaciju o mom povratku baš zbog tog poraza u Sofiji. Naime, da bi se što prije zaboravio poraz, treba razgovarati i pisati o nečem drugom, pa je tako opet postao aktualan moj povratak u Maksimir. A od toga u bližoj budućnosti sigurno nema ništa – kaže Eduardo.
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/pr ... nak-623627
ZZD:
Preuzeto sa stranice Barca BiH...čisto zbog prijevoda...pa za informaciju, za naučiti se. Ne treba objašnjavati kakve rezultate ima aktualni predsjednik? Ali mehanizmi postoje i sasvim su normalni, iako su rezultati malo bolji od sedam naslova prvaka Hrvatske. Ma idiotski je zapravo više i objašnjavati...
http://bar*abih.com/barca-news/fcb-news/1127-zapocet-proces-smjene-sandra-rosella" onclick="window.open(this.href);return false;
(c umjesto zvijezdice kod bar*a)
A pazi slike

- Insect_terminator
- Kontakt:
Rezultati su po meni najbitniji oni su ogledalo rada ljudi u klubu. Gledajuci okruzenje Dinamo je stabilan, redovito isplacuje obaveze koje ima pa je to neki znak, isto tako tebe mogu pitat kako znas da se u klubu ne radi po zakonu kada inspekcije nisu nasle nista protuzakonito ? Ako znas da rade mimo zakona i ne placaju porez onda to vise nije problem kluba i njegovih ljudi nego drzave. Kazem kola su krenula nizbrdo ne treba bjezati od te cinjenice, klub je spao na niske grane sto se tice i kako ti kazes duse, posjete i ostalih stvari ali kazem dusa, posjeta ce doci na svoje ukoliko se vrati klub na pravi put. Kada kazem na pravi put onda mislim na bodove u EL, malo zara i borbenosti ne bi isto lose bilo vidjet na terenu jer realno takve rezultate kakve su ove sezone ostvarili za sada mogu i bez pola trenutnog kadra i to je problem. Ukoliko nastave ovako sve ono sto su dobroga napravili prijasnjih sezona nece nista znaciti (tu mislim na koeficijent koji omogucuje igranje protiv konobara, prostitutki, ribara i retardiranih nogometasa)SiamoNoi je napisao/la: Nisam sad dosao na svoje nego je od pocetka tako.Sada su se tu jos samo ti losi rezultati nadovezali,a to je najmanje bitno u cijeloj ovoj situaciji.A ti i dalje ne shvacas.Eto Lillard ti je objasnio.Ako te samo to zanima u klubu mozes biti jedino nekakav neutralni promatrac (kao što ja recimo Feyenoord pratim...pojma nemam šta im se u upravi događa,samo rezultate vidim...iako nije da me ne zanima ovo prvo nego se baš nemam gdje informirat),a nikako sebe smatrat navijačim ili nekim tko voli i živi za taj klub.
I nitko ne zna jesu li financijski stabilni ili nisu.Više vuče na ovo drugo.Financijskih izvješća nema,nijednom većem transferu nije sa 100 postotnom sigurnošću potvrđen iznos (iako je ovo klub poreznih obveznika koji pojma nemaju gdje im novci idu...pojma nemam odakle si,ali ako nisi iz Zg-a jasno da te zaboli,e pa meni nije svejedno).Tako da te ja pitam kako ti to znaš da je klub financijski stabilan,a nigdje dokaza nema?
Jasno da klub ima uspone i padove što se tiče rezultate,ali ako je tebi normalno i ne vidiš da se već godinama igra bez žara,u Europi se skidaju gaće svakom iole jačem protivniku jer eto oni su bogatiji i jednostavno se ne moze protiv njih...svi mogu...APOEL,Anorthosis,Austria...da ne nabrajam...svi mogu samo Dinamo eto ne može.Dinamo je i prije gubio,al je imao srce.Gubili su,al su imali ponos.A sad već godinama ništa od toga nemaju i igraju preko ku*ca.I zato nema navijača jer se ljudi ne mogu identificirat s ovime.Bio je "ponos mog Zagreba grada",a sad je sramota Zagreba grada,al eto ti očito nisi iz Zagreba pa pojma nemaš o čemu se tu radi i šta je ovaj klub nekad značio gradu.
Inace ona slika je u Mamicevoj eri
Trosite dragocjene minute i sate svog zivota na objasnjavanje onog sto ne mozete objasniti. Onaj drugi ce i dalje imati svoj stav, pa ova rasprava moze trajati dok sudionici iste budu na zivotu. Radije se sastanite i napijte zajedno, dzabe zivce gubite 
Ne pijem.
http://www.24sata.hr/nogomet/zdravko-ni ... ebe-335229
http://www.24sata.hr/nogomet/zdravko-ni ... ebe-335229
Objasnio.Gledati Dinamo na konopcima, da nakon aperkata i krošea u izranjavano tijelo stigne i direkt, za mene je previše. Boli, iako bol ne osjećamo. Jer, ako nema emocija, nema ni boli. A emocije su odavno napustile ovaj izmučeni i izranjavani klub.
Ostala je samo patnja. Za nekim prošlim vremenima, kada je Dinamo bio ponos grada, kada je ulaznica za Maksimir bila najljepši poklon, a pobjeda ispunjavala srce srećom. To je moj klub.
Moze li neko od vas da mi objasni zasto je Mamic kriv za lose rezultate, zar nisu glavni krivic igraci i trener ? Dinamo ima extra tim, igraci Imaju extra plate, odlicne uslove za rad, zasto je Mamic kriv kad je on zaluzan za to finansijsko stanje tima, i dovođenje jako dobrih igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- gerdmuller
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Moze li neko od vas da mi objasni zasto je Mamic kriv za lose rezultate, zar nisu glavni krivic igraci i trener ? Dinamo ima extra tim, igraci Imaju extra plate, odlicne uslove za rad, zasto je Mamic kriv kad je on zaluzan za to finansijsko stanje tima, i dovođenje jako dobrih igraca.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Dinamo ima ekstra igraci, ali nema tim i za to je odgovoran trener.
http://www.24sata.hr/nogomet/mamicev-bi ... om=preview
Zanimljivo. Ako ne uspije u Dinamu jedino sto ce mi bit zao je to da je u Puli napravio tim koji respektiraju svio protivnici, tim koji namuci i Dinama i Hajduka. Svakako mislim da je on bio rjesenje i onda kad je Kljuno doveden, a ne tek sad nakon Ivankovica. Ovo je ono sto treba igracima Dinama, netko tko ce im je*at majku i natjerat ih da igraju. Nece vise bit ismijavanja trenera iza ledja istog.
http://www.24sata.hr/nogomet/mamicev-bi ... om=preview
Zanimljivo. Ako ne uspije u Dinamu jedino sto ce mi bit zao je to da je u Puli napravio tim koji respektiraju svio protivnici, tim koji namuci i Dinama i Hajduka. Svakako mislim da je on bio rjesenje i onda kad je Kljuno doveden, a ne tek sad nakon Ivankovica. Ovo je ono sto treba igracima Dinama, netko tko ce im je*at majku i natjerat ih da igraju. Nece vise bit ismijavanja trenera iza ledja istog.
Netko je i doveo tog trenera ukratko da ti kazem...Svake godine prodaju se domaci potencijali od 17, 18 godina, a dovode se u vecini slucajeva polovni stranci. Nabacana momcad i onda jos za trenera dovede po TRECI put Jurcica. Kad ga sutne po TRECI put dovede Ivankovica. Da, Mamic je kriv za sve!Elegant je napisao/la:Moze li neko od vas da mi objasni zasto je Mamic kriv za lose rezultate, zar nisu glavni krivic igraci i trener ? Dinamo ima extra tim, igraci Imaju extra plate, odlicne uslove za rad, zasto je Mamic kriv kad je on zaluzan za to finansijsko stanje tima, i dovođenje jako dobrih igraca.
Ne zelim ni pomislit sta ce se sve otkrit kad odleprsa iz Dinama. Bit cemo u dugovima do grla...
Kad ga se makne bit će priča "gle Mamić otišao i sad ste u dugovima,tako vam i treba kad ste otjerali najuspješnijeg menadzera na ovim prostorima".
Preko 10 godina čovjek drma klubom i trebat će barem upola toliko da se sva go*na speru i sve vrati u normalu.
Preko 10 godina čovjek drma klubom i trebat će barem upola toliko da se sva go*na speru i sve vrati u normalu.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Soudani u 93.min zabija za pobjedu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Vitoria i Plzen imaju triput manji proračun od Dinama, a ide im odlično u Ligi prvaka odnosno Europskoj ligi
Ako je Dinamov proračun za ovu godinu trebao biti 12 milijuna eura (podatak s kraja prošle godine, nedugo prije prodaje Kovačića za 11 milijuna eura), onda će neki vrlo egzaktni podaci posvjedočiti o Mamićevoj vrlo upitnoj poslovnoj strategiji.
O sportskoj ne treba trošiti prostor, dovoljno je podsjetiti se kako je Dinamo izgledao u prve dvije utakmice Europske lige. A kako se s malo novca ipak može biti uspješan i konkurentan u Europi?
Imaju malo stranaca
Da, opet ćemo im nos natrljati Viktorijom Plzenj, klubom koji od 2011. godine drugi put igra Ligu prvaka. Prema podacima objavljenim u Češkoj, Viktoria ima proračun (bez prihoda od Lige prvaka) od samo 80 milijuna čeških kruna ili 3,1 milijun eura.
Dakle, četiri puta manji od Dinamova, ali manji i od Hajdukova (6,5 mil. eura) i Rijekina (4 mil. eura)!
Usto, Viktoria Plzenj u svome rosteru ima samo dva stranca, obojica su Slovaci, a i trener joj je domaći – Pavel Vrba. I uz taj novac, i te igrače, oni se u Ligi prvaka ne sramote, dapače, u prvoj sezoni osvojili su pet bodova.
Idemo dalje. Češki Slovan Liberec u prva dva kola Europske lige ima četiri boda; u 1. kolu remizirao je u Freiburgu, u drugom pobijedio portugalski Estoril. Prethodno je u pretkolima izbacio Zürich i Udinese.
Dinamovu vodstvu na znanje: i taj klub ima proračun od samo 3,1 milijun eura.
Ima i na drugoj strani Europe sličnih primjera uspješnosti. Francuski L'Equipe uoči utakmice Lyon – Vitoria uspoređivao je proračune klubova i otkrio: Lyon ima 121 milijun, a Vitoria samo osam milijuna eura!
Inače, utakmica je završena 1:1, mala, siromašna Vitoria prva je u skupini s četiri boda.
Ta Vitoria, koja je Dinamu prodala Soudanija, na prvu momčad troši samo polovicu svoga budžeta. L'Equipe piše kako na početku prošle sezone Vitorijini igrači nisu primili plaću čak pet mjeseci. Novi predsjednik kluba Julio Mendes, koji vodi klub od travnja 2012., tada je drastično srezao troškove.
– Kad sam preuzeo Vitoriju, imala je nagomilani dug od 23 milijuna eura. Inače, mi imamo ukupne godišnje prihode od oko osam milijuna eura, što znači da smo imali dug za čije bi pokriće trebala zarada od tri godine. Okupio sam sve igrače i objasnio im da je teška situacija. Nakon toga u klubu su ostali samo oni igrači koji su vjerovali u naš projekt – kazao je Julio Mendes, predsjednik Vitorije.
Pet puta manje plaće
Prije nego što je preuzeo klub prosječna mjesečna plaća igrača Vitorije bila je 10.000 eura mjesečno, a sada zbog velike krize, igrač Vitorije dobiva prosječno pet puta manje nego kod bivše uprave. Ipak, klub im je isplatio dobre premije zbog ulaska u Europsku ligu. Kad vidite ove podatke, ne treba se čuditi što je Soudani pohrlio u Zagreb. Ovdje igra za 400.000 eura godišnje...
Pola jeseni, a Kekova Rijeka vec presusila. Ovo sto sam ja vidio veceras je bilo u najmanju ruku smijesno. Dinamo je pokusavao, stvarao prilike, a Rijeka nista. Ne mogu rec ni da mi lici na momcad koja se bori za opstanak, prije bi rekao da je to licilo na neku Kup utakmicu protiv treceligasa. Nije ni Dinamo bio nesto pretjerano bajan, ali je Rijeci pokazao tko je gazda u ligi i da trebaju jos puno pure jest da bi uzeli naslov prvaka o kojem nemaju pravo ni sanjati ukoliko ce protiv Dinama uvijek igrati ovakvu igru. Cak i prvu utakmicu na Kantridi su igrali ovako zatvoreno. Ne znam cega se Kek toliko plasi, pa nece da napadaju.
Sad reprezentativna stanka pa tesko gostovanje na Parku mladezi nakon kojeg slijedi jos tezi ispit protiv PSV-a. Rekao bi da su Dinamo prijeko potrebne obe pobjede.
Sad reprezentativna stanka pa tesko gostovanje na Parku mladezi nakon kojeg slijedi jos tezi ispit protiv PSV-a. Rekao bi da su Dinamo prijeko potrebne obe pobjede.
Rijeka niti jednu jaču utakmicu nije dobila.
Eto i ovdje ako nekog zanima:
Eto i ovdje ako nekog zanima:
Stvarno je Zagreb pun grafita,na svakom koraku su.Valjda ih svaki kvart barem 3,4 ima.SiamoNoi je napisao/la:Može i ovako:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.