RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sutra oko 14 iz Sarajeva za Travnik...Ako ima zainteresovan neko,poruka u inbox.....
Odakle si ovo iscupao?RA. je napisao/la:Za Pirekta

Vjerovatno 2003 godine kada je Olimpija igrala pretkolo za UEFA Kup.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Kada mjesto Tane
Da, sezona 2003-04 Liverpool vs Olimpija [tadasnji KUP UEFA].
Nedim igrao 180 minuta u 2 tekme
Nedim igrao 180 minuta u 2 tekme

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Hajmo Rodjeni uzet danas 3 boda yebem mu mater u picku vise. Samo hrabro i 200%. Forza Velez
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Sto se tice uprave treba da ostanu ali mi se cini da su i oni spremni na neke negativne rezultate pa lagano da se izvuku. U svakome slucaju treba otici na skupstinu i da se okupi sto vise ljudi i da i m se da podrska. Drugo ovo sa Tanom mi je smijesno pravo. Oni ako se misle baviti bilo kakvim poslom u Velezu trebaju znati da ce biti izlozeni medijima i kritikama. To je takav posao i toga moraju biti svijesni. Krajnje je neozbiljno da zbog jednog clana uprave ( Tana) oni dizu sidro i kao napustaju onda sve. To za mene nije ozbiljnost. Ako smo pravi i ako ima ljubavi i svega jedan Tana nece niti moze biti razlog da se sve raspadne, uprotivnom onda nismo nikada ni bili na stabilnim nogama.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Po njima znaci ako se NN povuce povlace se i oni jer nece biti gengela puuuu stoko eto koliko vole Velez. Sto se mene tice mogu svi u paketu. Sta smo sve predeverali predeverat cemo i to. RAja nemojte molim vas padati na njihove price. Necemo biti niciji talac. Nas ponos je veci od njihovog i nikakvi novci nas nemogu kupiti. Bila je dobra zamisao ali su je sami razjebali,mi nismo nista tu mogli. Glavu gore i najvaznije je da danas mlatnemo Travnik. Forza Velez ljubavi moja. IDEMOOOOO RODJENIIIIIIAdma je napisao/la:Sto se tice uprave treba da ostanu ali mi se cini da su i oni spremni na neke negativne rezultate pa lagano da se izvuku. U svakome slucaju treba otici na skupstinu i da se okupi sto vise ljudi i da i m se da podrska. Drugo ovo sa Tanom mi je smijesno pravo. Oni ako se misle baviti bilo kakvim poslom u Velezu trebaju znati da ce biti izlozeni medijima i kritikama. To je takav posao i toga moraju biti svijesni. Krajnje je neozbiljno da zbog jednog clana uprave ( Tana) oni dizu sidro i kao napustaju onda sve. To za mene nije ozbiljnost. Ako smo pravi i ako ima ljubavi i svega jedan Tana nece niti moze biti razlog da se sve raspadne, uprotivnom onda nismo nikada ni bili na stabilnim nogama.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Maletić promašio šansu 1 na 1. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
HT' 0:0...proletilo prvo poluvrijeme...u dugom očekujem napad domaćina, a ovi naši će valjda ubosti iz neke kontre...
EDIT: Ma neće ova uprava nigdje, zašto bi? Pa sam je NN jednom izjavio da mu je velež velika ljubav i da će se učiniti da pomogne klubu koliko može.
EDIT: Ma neće ova uprava nigdje, zašto bi? Pa sam je NN jednom izjavio da mu je velež velika ljubav i da će se učiniti da pomogne klubu koliko može.
Majkić pogodio stativu sa 20-ak metara.
Imali smo još 2-3 poluprilike u ovih 10-ak minuta drugog poluvremena.
Imali smo još 2-3 poluprilike u ovih 10-ak minuta drugog poluvremena.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Maletic i Okic jedan na jedan oba promasili zicere. Imamo za cime da zalimo.
Idemo dalje ovo jezadovoljavajuce a sada se mora dobiti utakmica kuci.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A u pm i bod vise 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Sve u svemu, imamo cime da zalimo, ali opet bolje bod nego poraz. Drago mi je da Nedim nije krenuo porazom i da sada slijedi pauza koja bi MORALA posluziti da se ekipa odmori, a onda pripremi i uigra na nacin koji je Nedim rekao da zeli, a to je napadcka igra u svakoj utakmici.
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
tako je Rodjeni,bod po bod i opstanak nece doci u pitanje
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kraljevi mirnih rjesenja, nezuzimanja stava, srednjeg puta , puta kompromisa ..kaljevi jednog poena. Sa jednm bodom do borbe za opstanak. Treneri se mijenjaju , direktori, vemenska doba al nas je konstantan jedan bod 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Imate itekako za čime da žalite danas poslije utakmice na Pirot.Imali ste 3 odlične situacije.Prvo je Maletić u prvom pol.samo trebao ubaciti loptu u mrežu sa 5 metara a onda je prebacio gol.Zatim ste imali stativu u drugom nakon odličnog udarca sa 20 ak metara.I onda Okić sam sa 6-7 metara iz sve snage punim po golu ,ali možda i odbrana kola fenomenalnog u tom trenutku Bukvića .Travnik imao samo jednu šansu kada je Isaković sredinom prvog pol. izašao sam pred vaš gol ali mu vaš golman zatvara ugao i brani.Mnogo ste blizu pobjede bili...Imate najbolju odbranu koju sam vidio na Piroti ove sezone...
-
Ma sta napisati, bod je dobar, jer je sa strane, ali bi pobjeda sigurno bila bolja, na tabeli mozda ne, ali u glavama sigurno. Evo imaju pauzu nek' se posloze i to je to, nemaju vise izgovora, dobit Viteza, a ne samo njega nego sve do susjeda (kazem sve do ove utakmice jer je ta tekma posebna i svasta se moze desiti), a onda slijede jos 4 teske utakmice, sreca je pa 2 igramo kuci i onda pauza, dovest jos koje ime i borba za Evropu. Sta vam je ljudi kakav opstanak, pa ovo je samo mala kriza - u zadnjih 5 utakmica samo jedan poraz, nije ni lose, a tu je i kup, polahko malo, zbog vasih reakcija nam se smiju, a mi bi se mogli i trebali svima ostalima smijati i to u lice, jer svi propadaju, a mi smo barem poceli izronjavati.
Sve u svemu, igracima se ne treba nista zamjeriti. Svaki put kad je stadion barem licio da je popunjen ili kad se davala gromoglasna podrska, igraci su ginuli i razvalili ko god je bio na protivnickoj strani. Toliko pricamo da volimo Velež i da navijamo za njega, a za svaku utakmicu se trazi stream, da dodjemo da napunimo stadion (7000) igraci bi dobili i Barcelonu. Evo ako ne vjerujete, sad protiv Viteza napunimo stadion i garantujem 4:0. Vec sam ovo jednom pisao, ali eto, tek kad su dobili Borca, na stadion je doslo oko 3000 (protiv Sarajeva), sto je SMIJESNO. Ne trebam navoditi primjere drugih, bitni smo samo mi, evo klub je stabilizovan, otisao je onaj 'zbog kojeg niste dolazili', hajde sad da vas vidimo, na RA tribinu moze 2500 - 3000, centralna 3000 (moze se jos nagurati) i nova ima 300 sjedista, to je oko 25000 maraka, pet utakmica i eto nam jedno veoma dobro pojacanje, a ostalo je jos 9 domacih utakmica to je oko 200000, skupimo to i eto radova na stadionu ili omladinskom pogonu, pa vi mislite da pare rastu na drvecu, evo uprava se pokrenula da radi ... ima 3 godine, a publika otisla u 'penziju' taman kad su oni poceli raditi kako treba, ne znam vise sta hocete....
FORZA VELEŽ
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Sve u svemu, igracima se ne treba nista zamjeriti. Svaki put kad je stadion barem licio da je popunjen ili kad se davala gromoglasna podrska, igraci su ginuli i razvalili ko god je bio na protivnickoj strani. Toliko pricamo da volimo Velež i da navijamo za njega, a za svaku utakmicu se trazi stream, da dodjemo da napunimo stadion (7000) igraci bi dobili i Barcelonu. Evo ako ne vjerujete, sad protiv Viteza napunimo stadion i garantujem 4:0. Vec sam ovo jednom pisao, ali eto, tek kad su dobili Borca, na stadion je doslo oko 3000 (protiv Sarajeva), sto je SMIJESNO. Ne trebam navoditi primjere drugih, bitni smo samo mi, evo klub je stabilizovan, otisao je onaj 'zbog kojeg niste dolazili', hajde sad da vas vidimo, na RA tribinu moze 2500 - 3000, centralna 3000 (moze se jos nagurati) i nova ima 300 sjedista, to je oko 25000 maraka, pet utakmica i eto nam jedno veoma dobro pojacanje, a ostalo je jos 9 domacih utakmica to je oko 200000, skupimo to i eto radova na stadionu ili omladinskom pogonu, pa vi mislite da pare rastu na drvecu, evo uprava se pokrenula da radi ... ima 3 godine, a publika otisla u 'penziju' taman kad su oni poceli raditi kako treba, ne znam vise sta hocete....
FORZA VELEŽ
-
http://www.****/sport/fudbal/velezu- ... u-travniku" onclick="window.open(this.href);return false;
SLIKE
SLIKE
Ja sad iz Travnika...šta reći. Imali 3 šanse,ali ništa više. Igra ista Ibrina. Jusufbašiću opet nekih 20 ak minuta....
U povratku slijedi odmor kod Bajre ( restoran na ulazu u Travnik ). 10 minuta iza nas dolaze u isti restoran Tana u pratnji sina premijera Nikšića i još 2 lika. 20 minuta iza ulazi kompletna ekipa Veleža,na po meni nezasluženi ručak.... Svi raspoloženi kao da su dali tricu danas.
Svi ćevape pucajku,jedino Avdo šniclu...
Toliko o uzaludnom nadanju bodovima iz Travnika....
U povratku slijedi odmor kod Bajre ( restoran na ulazu u Travnik ). 10 minuta iza nas dolaze u isti restoran Tana u pratnji sina premijera Nikšića i još 2 lika. 20 minuta iza ulazi kompletna ekipa Veleža,na po meni nezasluženi ručak.... Svi raspoloženi kao da su dali tricu danas.
Svi ćevape pucajku,jedino Avdo šniclu...
Toliko o uzaludnom nadanju bodovima iz Travnika....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.