U jednu ruku mi drago a u drugu krivo.. Drago mi je jer nam to odgovara jer znam da vi gajite pas igru a mi smo jaki iz prekida pa postoji sansa da nam Dragi Bog pomogne... a opet krivo mi jer se po vasim najavama ocekivo spektakl i na tribinama i na terenu , ali sta je tu jeNeRi_K je napisao/la:Nažalost u Bihaću preloše vrijeme za igranje utakmice, mislio sam da ce derbi biti okupan suncem, ali nazalost čeka nas gledanje rovovske borbe na terenu.
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
www.nkbratstvogracanica.com
Slažem se stobom da ovakvo vrijeme i natopljen teren ide vama u korist, jer jednostavno ekipa ste koja igra na prekide, ali kako god neka bolji pobjedi.cesc4 je napisao/la:U jednu ruku mi drago a u drugu krivo.. Drago mi je jer nam to odgovara jer znam da vi gajite pas igru a mi smo jaki iz prekida pa postoji sansa da nam Dragi Bog pomogne... a opet krivo mi jer se po vasim najavama ocekivo spektakl i na tribinama i na terenu , ali sta je tu jeNeRi_K je napisao/la:Nažalost u Bihaću preloše vrijeme za igranje utakmice, mislio sam da ce derbi biti okupan suncem, ali nazalost čeka nas gledanje rovovske borbe na terenu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Tako je samo neka bude sve fer i korektno i bez incidenata pa neka pobjedi boljiNeRi_K je napisao/la:Slažem se stobom da ovakvo vrijeme i natopljen teren ide vama u korist, jer jednostavno ekipa ste koja igra na prekide, ali kako god neka bolji pobjedi.cesc4 je napisao/la:U jednu ruku mi drago a u drugu krivo.. Drago mi je jer nam to odgovara jer znam da vi gajite pas igru a mi smo jaki iz prekida pa postoji sansa da nam Dragi Bog pomogne... a opet krivo mi jer se po vasim najavama ocekivo spektakl i na tribinama i na terenu , ali sta je tu jeNeRi_K je napisao/la:Nažalost u Bihaću preloše vrijeme za igranje utakmice, mislio sam da ce derbi biti okupan suncem, ali nazalost čeka nas gledanje rovovske borbe na terenu.
Komsije cestitam , otkinuli ste bodove strasnoj Barceloni iz Bihaca 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Hvala komsija i vama cestitke na pobjedi i nek je Mujka daofukara87 je napisao/la:Komsije cestitam , otkinuli ste bodove strasnoj Barceloni iz Bihaca
Hahaha hvala komsija , cestitke i vama na pobjedi.... Cekamo sad malo da vidimo sta se desilo na sta ce se izvlacit....Il su nam pustili bod il je sudija srao il sta ja znam hahafukara87 je napisao/la:Komsije cestitam , otkinuli ste bodove strasnoj Barceloni iz Bihaca
Sudija srao 100 % ahahah sad ce oni doci na temu 
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 05 okt 2013, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pogotovo kad dode onaj anonymous , molio bih da moderatori budu spremnifukara87 je napisao/la:Sudija srao 100 % ahahah sad ce ono doci na temu
Čestitke komšije ,nije mala stvar uzeti bod na Kamp Nou u Bihaću.Svaka čast. 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Hvala hvala i cestitke i vama na pobjedi...Jedinstvo je pushiona slijedece polusezone...fukara87 je napisao/la:Komsije cestitam , otkinuli ste bodove strasnoj Barceloni iz Bihaca
Gostuju Gradini, Troglavu, Slobodi, Capljini, i Bratstvu....
Borba izmedju tk timova za prvaka...
Druže ništa nije još gotovo,ali počeli su gubiti bodove u svojoj avliji,tako da.. ..
Vjerovatno Pep Guardiola(Ivan Katalinic) nije dobro spremio taktiku, pa je Levante( Bratstvo) otkinulo bodove. 
Inace ko da gledam da nismo centra presi nego smo imali tacno 11 golmana koji su branili i rukama i nogama a domacin je imao 100 % posjed lopte i 35 suteva od cega 34 u okvir golafukara87 je napisao/la:Vjerovatno Pep Guardiola(Ivan Katalinic) nije dobro spremio taktiku, pa je Levante( Bratstvo) otkinulo bodove.
Neka smo mi Slobodu pobijedili, pa nek sve do kraja gubimo. Ustvari nismo vas pobijedili, već razbili 
Bratstvu svaka čast, ekipa je strašna. Vidjelo se od početka da ste išli na bod i niste dali. Igrali smo fino, ali golman vaš, ono nije normalno nikako. Njegov dan definitivno. Fina utakmica, sudija je srao čas nama, čas vama. Nikad dosuditi kako treba. Malo i kvario utakmicu, ali u redu. Idemo dalje, sve čestitke.
I imali ste jednu prečku, nisam vidio koji igrač je šutao, al jes zazujala, stresla je kapnice one na golu. To vam je i najbolja prilika bila.
Bratstvu svaka čast, ekipa je strašna. Vidjelo se od početka da ste išli na bod i niste dali. Igrali smo fino, ali golman vaš, ono nije normalno nikako. Njegov dan definitivno. Fina utakmica, sudija je srao čas nama, čas vama. Nikad dosuditi kako treba. Malo i kvario utakmicu, ali u redu. Idemo dalje, sve čestitke.
I imali ste jednu prečku, nisam vidio koji igrač je šutao, al jes zazujala, stresla je kapnice one na golu. To vam je i najbolja prilika bila.
NKJ je napisao/la:Neka smo mi Slobodu pobijedili, pa nek sve do kraja gubimo. Ustvari nismo vas pobijedili, već razbili
hahahahaha poceli su se javljati, ajmo sad objavljujte slavlje poslije utakmice kako je bilo xD
Dobit cete i vi 3 komada na Tusnju ne brini se tiNKJ je napisao/la:Neka smo mi Slobodu pobijedili, pa nek sve do kraja gubimo. Ustvari nismo vas pobijedili, već razbili
Ti si jedan od realnijih , mi cekamo Llorisa i tako te a pogotovo AnonymusaNKJ je napisao/la:Neka smo mi Slobodu pobijedili, pa nek sve do kraja gubimo. Ustvari nismo vas pobijedili, već razbili
fukara87 je napisao/la:Komsije cestitam , otkinuli ste bodove strasnoj Barceloni iz Bihaca
ispravka netačnog navoda .. oni su Real Madrid iz BihaćaGorki je napisao/la:Čestitke komšije ,nije mala stvar uzeti bod na Kamp Nou u Bihaću.Svaka čast.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
JTS je napisao/la:
ispravka netačnog navoda .. oni su Real Madrid iz Bihaća
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Plus sto ce dobit 3 komada na Tusnju, nego ce dobit i u Gracanicifukara87 je napisao/la:Dobit cete i vi 3 komada na Tusnju ne brini se tiNKJ je napisao/la:Neka smo mi Slobodu pobijedili, pa nek sve do kraja gubimo. Ustvari nismo vas pobijedili, već razbili
ne bas 3 komada makar 2
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, InatSilniBosanski i 12 gostiju.