Nemate vi nama sta pozeljeti nego gledaj ti da vas mi ne stignemo...mi barem jos nismo kUci kiksalitropic je napisao/la:Svrsavate li nakon ovog boda? Ne pisem puno vise jer iskreno mi se gadi sve sto citam na ovoj temi a i na ostalim. Najiskrenije... Bratstvo me je razocaralo danas. Mislio sam da ce biti kao i proslih godina kad ste nas naucili nogometu ali danas ispod moga ocekivanja. Napadac vam odlican. Prosla ekipa sa Mujkom i Efendicem puno vise pokazala nego danasnja. Dobra utakmica, zadovoljan sam i nije mi uopste krivo za gubitkom 2 boda. Poseban selam momcima sto pisu da je Bratstvo mocno, naprotiv nije, mocan je Pantic, Smajlovic i Prljaca. Iako su nam losi bekovi oni cine najbolju odbranu lige. Kazem... Nisam razocaran kao ni ostali navijaci Jedinstva. Sretno Bratstvu u nastavku, bolja ste ekipa od Slobode. Mozemo im zajednicki pozeljeti da nekad budu na nasem mjestu i gol u gostima
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- anonymous001
- Kontakt:
ja ti opet ponavljam da niste pobjedili nego uzeli bod pa se ti misli i dalje ...PlavoZuti je napisao/la:U 8 UTAKMICA IGRALI STE 5 KUCI ... 3 U GOSTIMA KOD IGMANA MLADOSTI I RADNICKOG...U PRVIH 8 U SLIJEDECOJ POLUSEZONI GOSTUJETE GRADINI TROGLAVU SLOBODI CAPLJINI BRATSTVU....A ONDA BUDUCNOSTI RUDARU I BRANITELJU....PROGNOZA...MOZDA PAR BODOVA U GOSTIMA....anonymous001 je napisao/la:pa nije Bratstvo pobjedilo covijece...ALBOX je napisao/la:Zemlja zove Bihac ... zemlja zove Bihac ...Bihac javi se![]()
jedva se izvukosmoko bi reko nakon onakvih najava buducih prmierligasa
![]()
Cestitke momcima BRAVO BRATSTVO SAMO NAPRIJED
jedva izvukli bod,Jedinstvo je bilo bolje cijelu utakmicu zato stvarno nema potrebe za ovolikim provociranjem. sad sam sa utakmice dosao! Jedinstvo je i dalje bez poraza i primljenog gola,boze moj sta fali 0:0 ... stvarno je smijesno ovo... ljudi jedva izvukli bod a vi se ponasate kao da su uzeli sva tri!
sljedece kolo imace pravo nastupa Sharbini i Nadarevic pa cemo da vidimo

- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
S tim da smo od 9 mogucih u gostima osvojili 7 bodova uz gol razliku 5:0. Jbg brkas stvari i govoris na svoju ruku. Moj ti je iskren savjet odustani od mastanja za premijer ligom.PlavoZuti je napisao/la:U 8 UTAKMICA IGRALI STE 5 KUCI ... 3 U GOSTIMA KOD IGMANA MLADOSTI I RADNICKOG...U PRVIH 8 U SLIJEDECOJ POLUSEZONI GOSTUJETE GRADINI TROGLAVU SLOBODI CAPLJINI BRATSTVU....A ONDA BUDUCNOSTI RUDARU I BRANITELJU....PROGNOZA...MOZDA PAR BODOVA U GOSTIMA....anonymous001 je napisao/la:pa nije Bratstvo pobjedilo covijece...ALBOX je napisao/la:Zemlja zove Bihac ... zemlja zove Bihac ...Bihac javi se![]()
jedva se izvukosmoko bi reko nakon onakvih najava buducih prmierligasa
![]()
Cestitke momcima BRAVO BRATSTVO SAMO NAPRIJED
jedva izvukli bod,Jedinstvo je bilo bolje cijelu utakmicu zato stvarno nema potrebe za ovolikim provociranjem. sad sam sa utakmice dosao! Jedinstvo je i dalje bez poraza i primljenog gola,boze moj sta fali 0:0 ... stvarno je smijesno ovo... ljudi jedva izvukli bod a vi se ponasate kao da su uzeli sva tri!
MENI MOJE, A VAMA VASE
ma zakačili se nešto na kraju igrači,msm Hamzabegović i neko njihov,smirili su ovi iz Bratstva,odveli ih odmah u svlačionice,ništa sad jako,jako ozbiljno,ali manji incident.NKJ je napisao/la:Kakva tuča?
Onaj broj 5 ja mislim je provocirao cijelu utakmicu . I naravno na kraju remi i frustracije su ucinile svoje . Dobra utakmica , steta zbog rezultata , al' ako je ovo najbolja ekipa koja ce doci pod Borice ove sezone onda mi imamo razloga biti optimisticni .
Idemo dalje , samo nek' narod dolazi kao i danas i pobjede nece izostati .
A navijacima Bratstva cestitam na osvojenom bodu , znam da je velik i vasa ekipa je igrala dobro . Dobro su se branili , golman je imao par dobrih odbrana i zelim vam svu srecu u nastavku. I naravno da zavrsite drugi na kraju
Idemo dalje , samo nek' narod dolazi kao i danas i pobjede nece izostati .
A navijacima Bratstva cestitam na osvojenom bodu , znam da je velik i vasa ekipa je igrala dobro . Dobro su se branili , golman je imao par dobrih odbrana i zelim vam svu srecu u nastavku. I naravno da zavrsite drugi na kraju

Jel se moze ocekivat neki video iz Bihaca ili tek u srijedu na onom pregledu kola ? 

www.nkbratstvogracanica.com
- anonymous001
- Kontakt:
pa ja sam mislio da si ti bio na utakmici ovoj u Bihacu i da si se onda teleportirao kuci u roku 5minuta da provociras po forumima jer ste uzeli bod pa zato ti ne treba video?cesc4 je napisao/la:Jel se moze ocekivat neki video iz Bihaca ili tek u srijedu na onom pregledu kola ?
Kad imas tako razvijen mozak..de procitaj moj post ponovo..pa skontaj da sam reko da ste igrali 3 utakmice od koje su dvije bila sa najslabijim ekipama u ligi...navedi mi koji imalo jaci tim nije odnijeo bodove iz Konjica i Doboja...F.G.R. HARMANI je napisao/la:S tim da smo od 9 mogucih u gostima osvojili 7 bodova uz gol razliku 5:0. Jbg brkas stvari i govoris na svoju ruku. Moj ti je iskren savjet odustani od mastanja za premijer ligom.PlavoZuti je napisao/la: U 8 UTAKMICA IGRALI STE 5 KUCI ... 3 U GOSTIMA KOD IGMANA MLADOSTI I RADNICKOG...U PRVIH 8 U SLIJEDECOJ POLUSEZONI GOSTUJETE GRADINI TROGLAVU SLOBODI CAPLJINI BRATSTVU....A ONDA BUDUCNOSTI RUDARU I BRANITELJU....PROGNOZA...MOZDA PAR BODOVA U GOSTIMA....
Pogledaj utakmice u drugom djelu u gostima...mozes samo reci da ces pobjedit Troglav...ostalo ako izvucete gdje bod vici masallah
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nije tvoje da misliš.anonymous001 je napisao/la:pa ja sam mislio da si ti bio na utakmici ovoj u Bihacu i da si se onda teleportirao kuci u roku 5minuta da provociras po forumima jer ste uzeli bod pa zato ti ne treba video?cesc4 je napisao/la:Jel se moze ocekivat neki video iz Bihaca ili tek u srijedu na onom pregledu kola ?
075
- anonymous001
- Kontakt:
evo jos jednog internet huligana iz Tuzle haha..TzBulevar87 je napisao/la:Nije tvoje da misliš.anonymous001 je napisao/la:pa ja sam mislio da si ti bio na utakmici ovoj u Bihacu i da si se onda teleportirao kuci u roku 5minuta da provociras po forumima jer ste uzeli bod pa zato ti ne treba video?cesc4 je napisao/la:Jel se moze ocekivat neki video iz Bihaca ili tek u srijedu na onom pregledu kola ?
haj sa Darminom trazi po forumima kako je igrala Sloboda hahahaha
- TzBulevar87
- Kontakt:
Oko 3000 ljudi mozda cak i vise, Jedinstvo puno bolje 2 precke, i jos jedno 3 velike sanse ali golman je danas Bratstvo cupao, imali su i oni samo jednu priliku kad su pogodili precku, i nemojte biti seljaci i pricati "precka se jos trese u Bihacu" i vasa se je tresla i to vise puta. Incident na kraju samo cu reci da su igraci Bratstva provocirali pogotovo igraci sa brojem 5, 8 i cini mi se 17. Na kraju ipak 0-0 i kao sto neko kaze ako je ovo najbolja ekipa koja ce gostovati kod nas onda se nemamo cega plasiti, jer danas je kod nas samo realizacija bila slaba a igra na solidnom nivou, ali vec iduce kolo bi to moglo biti bolje kad se nadam se prikljuci Nadar i Sharbini. Ima jos dosta igrati i sve je jos otvoreno, ja garantujem pojedincima da cemo mi u drugom dijelu sigurno uzeti 6-7 bodova u gostima.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Ne razumijem u čemu je problem? Jedno kolo smo bliže cilju, a to je Premijer liga.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da bez potrebe provocirate anonimuna.TzBulevar87 je napisao/la:Nije tvoje da misliš.anonymous001 je napisao/la:pa ja sam mislio da si ti bio na utakmici ovoj u Bihacu i da si se onda teleportirao kuci u roku 5minuta da provociras po forumima jer ste uzeli bod pa zato ti ne treba video?cesc4 je napisao/la:Jel se moze ocekivat neki video iz Bihaca ili tek u srijedu na onom pregledu kola ?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
http://www.krajina.ba/120614/jedinstvo- ... li-bodove/" onclick="window.open(this.href);return false;
Slika pokazuje zasto mi nije zao ovog "kiksa". Bihac je ponovo ziv i svi disu za Jedinstvo.
Ma raje bilo prvise preko 3 hiljade to nema 80% premierligasatropic je napisao/la:Slika pokazuje zasto mi nije zao ovog "kiksa". Bihac je ponovo ziv i svi disu za Jedinstvo.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- anonymous001
- Kontakt:

Sila Nebeska danas ...
taman neki lik objavi tu sliku,krenuo staviti i ti me preduhitri
SN,joj nema boljeg osjećaja nego kad danas ideš ulicama grada,zatvaraš promet,ori se sve...naježiš se

SN,joj nema boljeg osjećaja nego kad danas ideš ulicama grada,zatvaraš promet,ori se sve...naježiš se