FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakvi su nasi bili, jel bilo kakve igre,borbe.. bilo sta s obzirom kako citam na ss. u sastavu nije bilo Mujica,Salihovica,Kovacevica i Colica te kapitena Cergica ?
1947!
-
- Kontakt:
Nikakvi ko i nasiLjumani_Banovici je napisao/la:Kakvi su nasi bili, jel bilo kakve igre,borbe.. bilo sta s obzirom kako citam na ss. u sastavu nije bilo Mujica,Salihovica,Kovacevica i Colica te kapitena Cergica ?

Koja je ono patnja ljudi dragi

www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma bolji su od nas tehnicki, fizicki je to tanko, ali imate 10x vise smisljenih akcija i ideja sa loptom...danas kazem uzet Zoletica pred zimu u Slobodu, trenirat ga 3 mjeseca sa nasim uslovima i nacinima treninga i uigrat na onaj nivo starog Zoletica-rijesili bi dosta nasih problema..
ovakav sad kakav jeste on je Cavi za nas vezni red.
ovakav sad kakav jeste on je Cavi za nas vezni red.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nisam imao snage za oba poluvremena (prvi put otkako dolazim na Tusanj, znaci preko 40 godina ovo nisam uradio)! Odgledao prvo i zaputio se u nepoznatom pravcu.
Jel ko ostao da gleda drugo poluvrijeme. Majko moja sta je ono?
Jel ko ostao da gleda drugo poluvrijeme. Majko moja sta je ono?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ma raspad sistema je ovo. Sloboda i Buducnost su u 5 deka, rezultat je onakav kako se dogovore(znate i Vi kako to hoda).DrzavaTuzla je napisao/la:Nikakvi ko i nasiLjumani_Banovici je napisao/la:Kakvi su nasi bili, jel bilo kakve igre,borbe.. bilo sta s obzirom kako citam na ss. u sastavu nije bilo Mujica,Salihovica,Kovacevica i Colica te kapitena Cergica ?![]()
1947!
Poznat mi je sindrom prica o namjestanju kako bi se donekle opravdao poraz nekog tima.Sloboda i ovakva kakva je u mogucnosti je dobiti Buducnost jer ni Buducnost nije nista specijalno a igra i u gostima.Ok je kad neki kazu da je igra Slobode bila sranje ali i takva je dobila Buducnost i ne vidim razlog da se steti ugledu Slobode pricama kako je eto kao Buducnost dogovorilo rezultat sa Slobodom na Tusnju kao da njih Sloboda ne moze dobiti.I na taj nacin se baca mrlja na citav ionako los susret.Nije Buducnost Barcelona pa da mora pustati,to je i onako hrpa prosjecnih igraca kao i u Slobodi s tim da ovi igraju na domacem terenu.Ljumani_Banovici je napisao/la:Ma raspad sistema je ovo. Sloboda i Buducnost su u 5 deka, rezultat je onakav kako se dogovore(znate i Vi kako to hoda).DrzavaTuzla je napisao/la:Nikakvi ko i nasiLjumani_Banovici je napisao/la:Kakvi su nasi bili, jel bilo kakve igre,borbe.. bilo sta s obzirom kako citam na ss. u sastavu nije bilo Mujica,Salihovica,Kovacevica i Colica te kapitena Cergica ?![]()
Da ne bude zabune,nemam nista protiv Buducnosti,zelim im sve najbolje ali cisto radi istine neka pojedinci ne pokusavaju opravdati ovaj poraz pricama kako je vec bilo dogovoreno.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
Raspored sistema danas:Ljumani_Banovici je napisao/la:Ma raspad sistema je ovo. Sloboda i Buducnost su u 5 deka, rezultat je onakav kako se dogovore(znate i Vi kako to hoda).DrzavaTuzla je napisao/la:Nikakvi ko i nasiLjumani_Banovici je napisao/la:Kakvi su nasi bili, jel bilo kakve igre,borbe.. bilo sta s obzirom kako citam na ss. u sastavu nije bilo Mujica,Salihovica,Kovacevica i Colica te kapitena Cergica ?![]()
Sloboda puno bolje fizicki spremnija ekipa, takticki i tehnicki jako losa, ne kontam koja je ovo taktika
Buducnost: fizicki nespremna ekipa, igraci imaju visak kilograma (vecina), tehnicki jaca ekipa, takticki malo bolji od Slobode
🔴⚫️
Offtopic: Zna li neko ovog ko je snimao izjavu? Treba mi samo tačan model objektiva.
Casp3r je napisao/la:Offtopic: Zna li neko ovog ko je snimao izjavu? Treba mi samo tačan model objektiva.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Sloboda uopste ne koristi svoju fizicku nadmoc, trebaju pojacati tempo, igraci se moraju oslabadjati brze lopti ma koliko grijesili (trebaju se osloboditi grca kojeg imaju), i sigurno ce imati bolji ucinak
🔴⚫️
Vidilo se u drugom poluvremenu da znaju odigrat par tacnih kratkih pasova, al to se mora radit na treninzima i citava ekipa se moram kretat i pravit prostor a i nudit se za takvu igru, iskreno mislim da strucni stab Karic-Kunosic to ne moze izorganizovat.Skver je napisao/la:Sloboda uopste ne koristi svoju fizicku nadmoc, trebaju pojacati tempo, igraci se moraju oslabadjati brze lopti ma koliko grijesili (trebaju se osloboditi grca kojeg imaju), i sigurno ce imati bolji ucinak

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
zašto nisu igrali Mehanović, Efendić i Brčkalić???
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Mirhad i Efe su povrijedjeni a za Brckalica ne znam, mozda kartoni ako je dobio u Gabeli zuti onda je to to.JTS je napisao/la:zašto nisu igrali Mehanović, Efendić i Brčkalić???
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Mehanovic prepone, al trebo bi igrat sljedecu, Efendic ruptura lista cini mi se, al i on ce bit spreman sljedecu utakmicu, a Brckalic je bio na klupi ja mislim.JTS je napisao/la:zašto nisu igrali Mehanović, Efendić i Brčkalić???
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
hvala momci
falio je Brčkalić, ne mogu ba gledat' onog Pršeša
a o Mehanoviću i Efendiću da ne pričam 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo ću kratko...ONO JE SMIJESNO...koji odron od igre i tekme
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mi realno do karaj imamo dobar raspored i realno mozemo ostvariti sve pobijede .... kod kuce sam siguran ali cemo vidjeti sta ce napraviti u gostima
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.