Carlo je 'talijan, šta si to ti spektakularno očekiv'o ?emir18 je napisao/la:Razocaran sam u Carla ,obecavao nekakva spektrakularan fudbal,a sve sto ja vidim je ocaj.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 05 okt 2013, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
mou je bio dosta bolji izbor za nastavak price, nadam se da su sada svi toga svjesni
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Iskren da budem, ovo je najlošiji Madrid koji sam ja ikad gledao. Sezona je počela a mi nemamo nijedan spektakularan nastup. Ono protiv Galate je najbolje opisao jedan od onih debila u Pelotinoj emisiji - Real je zabio 6 komada, a uspio je primiti čak jedan od ekipe koje uopće nije bilo na terenu.
Jose Mourinho!
Jose Mourinho!
LenBias je napisao/la:mou je bio dosta bolji izbor za nastavak price, nadam se da su sada svi toga svjesni
Highlight poluvremena.Coentrao petom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
bekovi se usidrili u protivnickih 16 
Kad je mogao sa Celziem uzeti EPL sa 100 postignuti golova,nadao sam se da cemo igrati slican fudbal jer je znao tada Celzi zabiti 7-8 golova na utakmici ali on je ovdje potpuno izgubljen cas mijenja formacije,rotira igrace svaku tekmu...Centre forward je napisao/la:Carlo je 'talijan, šta si to ti spektakularno očekiv'o ?emir18 je napisao/la:Razocaran sam u Carla ,obecavao nekakva spektrakularan fudbal,a sve sto ja vidim je ocaj.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Tačno ono, nogometaši ne mogu meda, okreneš na košarkaše oni +2 i strepe da ne izgube u zadnjoj četvrtini. Ja k'o da navijam za neku sarajevsku muku od ekipe.
ti onda najbolje da krenes stopama maloljetnog kamiondzijeArbeloa17 je napisao/la:Tačno ono, nogometaši ne mogu meda, okreneš na košarkaše oni +2 i strepe da ne izgube u zadnjoj četvrtini. Ja k'o da navijam za neku sarajevsku muku od ekipe.
Xabi motherfucking Alonso.
pozuri ..
pozuri ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Odoh gledati Box,necu da muci oci na ovaj ocaj
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
sigurno je goriek0 je napisao/la:Doduse ostavljam mogucnost da je ovo sto gledamo ove sezone cak i gore od toga.
Džaba.Da su nam Redondo i Zidane opet bi falio sistem.Raul_64 je napisao/la:Xabi motherfucking Alonso.
pozuri ..
Velika.Anderson8 je napisao/la:Znaci Madrid truba?
Tu su negdje.Protiv Carla malo manje šansi imaju ove kvaziekipe,al zato ih ni mi nemamo.ek0 je napisao/la:Nadam se da su ovi koji se prisjecaju Mourinha svjesni da je tokom cijele prosle sezone igra bila ovakva i to nakon cak 3 godine uigravanja.
Doduse ostavljam mogucnost da je ovo sto gledamo ove sezone cak i gore od toga.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
E moj ti iDone, ni prošle sezone nisi imao pojma, ostavljam mogućnost da je ovo što pišeš ove sezone čak i gore od onoga.ek0 je napisao/la:Nadam se da su ovi koji se prisjecaju Mourinha svjesni da je tokom cijele prosle sezone igra bila ovakva i to nakon cak 3 godine uigravanja.
Doduse ostavljam mogucnost da je ovo sto gledamo ove sezone cak i gore od toga.
Gore od ovog ne moze.
mozelı lınk :ugeek: :ugeek:
Nosaju vas vile
Da nema Diega Lopeza,Real ne bi imao ni ovih 17 bodova.
Da nema Diega Lopeza,Real ne bi imao ni ovih 17 bodova.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Košarkaši dobili. 
Kosarkasi osvojili 
To je bre bitno ..Košarkaši dobili.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 05 okt 2013, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.