Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

nerkolfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la nerkolfc » 05 okt 2013, 18:32

Nisam zbog Jedinstva gledao utakmicu , al' citam da nam izostanak Lucasa i nije donio neke probleme :) Tri boda protiv ovih ekipa koje se dolaze braniti su dobra i drago mi je da smo opet prvi na tabeli :D

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 okt 2013, 18:33

Važna tri boda jer kada se vidi koga smo do sada pobjeđivali CP,Sunderland,Stoke,United kod Swansea bod dakle sve ekipe iz donjeg dijela tabele,sada idu nešto teže utakmice i dobro će doći oporavak Glena i Coutinha,nadam se da će uskoro na teren.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 okt 2013, 18:37

Bitna su 3 boda a ostalo manje vise... 8-) 8-)
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 05 okt 2013, 18:48

Enrique je u strasno losoj formi zadnjih par tekmi :? Kako je samo danas izbacio igraca Palace-a u kontru, to je bruka..Taman se Cissokho oporavio, pa cemo vidjet' sta on moze tu napravit'.

Sterling neprepoznatljiv ove sezone, sve sto je odigr'o je za zaborav. Kad u januaru dovedemo tog' jos jednog ofanzivca, onda komotno mozemo i Sterlinga "bacit" negdje na posudbu kao Susa. Recimo u Palace ga posaljemo, vjerovatno bi bio standardan i onda sljedece sezone on i Suso dar mar da prave :D

Ova promjena formacija, osim sto savrseno odgovara SAS-u, je odlicna za naseg celicnog covjeka - Skrtela. Sve pohvale za njega, jer je bio bukvalno otpisan od strane BR-a i silom prilika je protiv Man Utd-a bacen u vatru i odtad je nezamjenjiv.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 okt 2013, 21:32

Joj mrtve teme kad pobijedimo :lol: Ako ovako nastavi Sefova masinerija tema ce se ugasiti.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 okt 2013, 21:37

OTNYS_YNWA je napisao/la:Joj mrtve teme kad pobijedimo :lol: Ako ovako nastavi Sefova masinerija tema ce se ugasiti.
@henderson se preselio sa planete Zemlje nakon ovakvog starta :lol: :lol:

Prizeljkivao je da smo u rangu sa Sunderlandom :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 okt 2013, 21:39

Ko je taj? :mrgreen:

Ima li neko .gif-ove golova?

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 05 okt 2013, 21:40

Hendo po meni najveci dobitak ove sezone,djelovao mi danas puno bolje od Lukasa.Inace gdje god je igrao odlican je bio u svakoj utakmici,desi se i greska,ali trkom on to nadoknadi sve.Staridz i Suarez djeluju fantasticno sto mi je drago jer sam mislio,da ce sebicnost doci do izrazaja i onda belaj :mrgreen: Stiven kapitenski 8-)

Sve u svemu dobar start prvenstva samo ovako nastaviti.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 okt 2013, 21:45

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ko je taj? :mrgreen:

Ima li neko .gif-ove golova?
Prapovijesni forumas :mrgreen:

Inace:
Proklinjali ga mi,sad ga proklinju navijaci Reala:

slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 okt 2013, 21:58

Otelo je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Joj mrtve teme kad pobijedimo :lol: Ako ovako nastavi Sefova masinerija tema ce se ugasiti.
@henderson se preselio sa planete Zemlje nakon ovakvog starta :lol: :lol:

Prizeljkivao je da smo u rangu sa Sunderlandom :lol:
Definitivno sinko sa tobom nešto nije uredu.
Postao/la Henderson dana 24 jul 2013, 23:49
Ovo je moje mišljenje za ovu sezonu:

1. Liverpool-Stoke 2-0;
2. Aston Villa-Liverpool 1-2;
3. Liverpool-United 1-1;
4. Swansea-Liverpool 1-2;
5. Liverpool-Southampton 0-0;
6. Sunderland-Liverpool 2-1;
7. Liverpool-Palace 3-0;
8. Newcastle-Liverpool 1-3;
9. Liverpool-WBA 0-0;
10. Arsenal-Liverpool 2-0;
11. Liverpool-Fulham 4-0;
12. Everton-Liverpool 2-2;
13. Hull-liverpool 0-0;
14. Liverpool-Norwich 3-1;
15. Liverpool-West Ham 1-1;
16. Tottenham-Liverpool 2-1;
17. Liverpool-Cardif 4-0;
18. City-Liverpool 3-1;
19. Chelsea-Liverpool 1-0;
20. Liverpool-Hull 3-0;
21. Stoke-Liverpool 1-2;
22. Liverpool-Villa 3-1;
23. Liverpool-Everton 3-1;
24. WBA-Liverpool 1-2;
25. Liverpool-Arsenal 2-2;
26. Fulham-Liverpool 1-2;
27. Liverpool-Swansea 3-1;
28. Southampton-Liverpool 2-1;
29. Liverpool-Sunderland 3-1;
30. United-Liverpool 2-1;
31. Cardif-Liverpool 1-0;
32. Liverpool-Tottenham 1-1;
33. West Ham-Liverpool 1-2;
34. Liverpool-City 1-1;
35. Norwich-Liverpool 1-3;
36. Liverpool-Chelsea 1-1;
37. Palace-Liverpool 1-1;
38. Liverpool-Newcastle 2-1.

6. Liverpool 19 11 8 66:39 68
Da utvrdimo gradivo, napisao sam da ćemo imati 13 bodova iz 7 kola i gol razliku 11:5. Sada imamo 16 bodova, 3 više od prognoze ali istu gol razliku. Da će Aspas i Alberto biti flopovi, da je Suso bolji od Alberta, da je Sakho bolji od nekakvog grka što ste ga htjeli, da nam je potreban Eriksen, da će Bony dati više golova od Alberta i Aspasa zajedno uključujući i asistencije, da sa bibliotekrom nećemo opet osvojiti nijedan trofej i da se nećemo plasirati u LP, da je Hypia bolji meadžer od njega...
I balavče mali, gdje je Henderson pogriješio?
To što ja ne pišem na ovoj temi nije znak da sam otišao sa foruma, nego da nema puno forumaša na ovoj temi sa kojim bi se mogla razmjenjivati pametna mišljenja. Recimo momak napiše nakon poluvremena sa Southamptonom da nam je igra kriminalna a ti mu kažeš balavče jedan GTFO, da bi nakon utkmice ti sam napisao da nam je igra loša. Iako me nema više od mjesec dana na temi više vremena provodiš pisajući o meni nego o Liverpoolu.
Probaj se izliječiti, Hendersomanija je jako opasn bolest.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 05 okt 2013, 22:03

Kakav stručnjak čovječe :lol:

Kolko je bolja tema bez njega, za nepovjerovat :mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 05 okt 2013, 22:07

Ne znam šta se i dalje smijete, frajer vas argumentovano zakucava, a vama još smiješno.
Svašta u božijoj bašti, pogotovo poslije rata.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 okt 2013, 22:11

Da utvrdimo gradivo, napisao sam da ćemo imati 13 bodova iz 7 kola i gol razliku 11:5. Sada imamo 16 bodova, 3 više od prognoze ali istu gol razliku. Da će Aspas i Alberto biti flopovi, da je Suso bolji od Alberta, da je Sakho bolji od nekakvog grka što ste ga htjeli, da nam je potreban Eriksen, da će Bony dati više golova od Alberta i Aspasa zajedno uključujući i asistencije, da sa bibliotekrom nećemo opet osvojiti nijedan trofej i da se nećemo plasirati u LP, da je Hypia bolji meadžer od njega...
To što ja ne pišem na ovoj temi nije znak da sam otišao sa foruma, nego da nema puno forumaša na ovoj temi sa kojim bi se mogla razmjenjivati pametna mišljenja. Recimo momak napiše nakon poluvremena sa Southamptonom da nam je igra kriminalna a ti mu kažeš balavče jedan GTFO, da bi nakon utkmice ti sam napisao da nam je igra loša. Iako me nema više od mjesec dana na temi više vremena provodiš pisajući o meni nego o Liverpoolu.
Pogodio si gol razliku i nista vise.
Ajmo dalje.Da slusas sta Sef govori cuo bi da je rekao da je Alberto preslab za ovo ligu jos a Aspas uopce nije trebao postizati golove,bio je back up dok se Suarez ne vrati i to je uradio odlicno.
Taj Grk bi bio iste kvalitete kao Sakho da je dosao,mozda manje fizicke snage al iste igracke kvalitete.Eriksen nam nije potreban i paralizirano-slijepom-gluhom covjeku sa Dawnovim sindromom i tumorom od 20cm na mozgu je to jasno.Zasto je tako?Jer pobjedjujemo bez njega?
Porediti napadaca sa igracima kojima NIJE U OPISU IGRE DA DAJU GOLOVE samo mozes ti.
Naravno da sam mu napisao jer smo u tom poluvremenu igrali dobro a i taj isti lik se ne pojavi kad odigramo dobro i da se bilo ko pojavi a govori za sebe da je navijac Liverpoola nakon poraza i samo poraza ja cu mu to isto reci.
Kao moze doci kad igramo lose a kad je dobro onda se nema vremena,ma daj :lol: :lol:
Zapravo ne sjecam se da sam te spomenuo vise od 2-3x al eto ti to kvadriras sa 300 pa dobijes to.
Inace je i priznavanje vlastitih pogresaka isto tesko izlijecivom il barem probaj biti realan.
Uzet cu za primjer @Carla (nek se ne uvrijedi) koji je znao dosta kritizirat Rodgersa al je rekao da ce se i on "Popravit" kad se i ovaj "popravi" a sada i jest tako,te cu u buducnosti svaki put uvaziti njegovo misljenje i misljenje drugih ljudi koji su kao on(slicni njemu) i znaju priznat greske i sl.

Edit:Preskocio sam ovaj dio sa trofejom i Hypiom.
Posluzit cu se rijecima drugih forumasa sa druge teme koji cesto pisu da je tek 7.kolo a jedan kup nije ni poceo.Oni se ne zalecu al se ti zalaces dosta.
Sto se tice Hypie i njegovo trenerske sposobnosti (dobar posao radi u Bayeru) al porediti BLL i Bundesligu je smijesno.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 okt 2013, 22:27

Da slusas sta Sef govori cuo bi da je rekao da je Alberto preslab za ovo ligu
a Aspas uopce nije trebao postizati golove,
Porediti napadaca sa igracima kojima NIJE U OPISU IGRE DA DAJU GOLOVE samo mozes ti.
Fino pročitaj šta si napisao. Prvo uzdahni, polahko diši i još jednom pročitaj samo ove 3 rečenice. Da ne idemo dalje kakve si sve gluposti navaljao.
1. Alberto preslab za ovu ligu. :?
Iz ovoga se postavljaju dva kontrapitanja ko ga je doveo u Premiership ako je preslab? Drugo, je li to možda Raheem ili još gore Coutinho fizički jači od njega?

2. Aspas ne treba da postiže golove? :?
Dovesti napadača iz Celte i hvaliti ga da je postigao 51% golova a zatim reći da njegov zadatak nije da postiže golove? Dude. wtf. :roll:

3. Opet se vraćamao na staro, jedino bibliotekar dovodi prednjeg veznog i napadača čiji OPSI IGRE NIJE DA POSTIŽU GOLOVE. :roll:
Taj Grk bi bio iste kvalitete kao Sakho da je dosao,mozda manje fizicke snage al iste igracke kvalitete.
Grk Senaide se još nije vratio na zelene terene.
Eriksen nam nije potreban i paralizirano-slijepom-gluhom covjeku sa Dawnovim sindromom i tumorom od 20cm na mozgu je to jasno.Zasto je tako?Jer pobjedjujemo bez njega?
Ono što Cou može sa loptom, to Eriksen može sa kivijem, iako je njegova sezona prošla. A ako nam nije bio Eriksen potreban, zbog čega je bibliotekar požurio pa doveo Mosesa. Usput, ne postoji klauzula o otkupu. Dupla greška.
Kao moze doci kad igramo lose a kad je dobro onda se nema vremena,ma daj :lol: :lol:

Ja imam vremena, nego se nema sa kim postati na ovoj temi. Najbolji primjer je jedan mladi forumaš koji je pisao kako trebmo igrati 3-5-2 formaciju a forumaši ga napadaju kako to ne bi išlo, kako to ne valja a tek sada kada je bibliotekar i zvanično prešo na 3-5-2 hvali se ekipa i taktike trenera.
Sto se tice Hypie i njegovo trenerske sposobnosti (dobar posao radi u Bayeru) al porediti BLL i Bundesligu je smijesno.
Nažalost, kada se sastavi ekipa Premiershipa ne može uzeti bod Bayernu. Premiership je toliko jak, da je bibliotekar vodio kapitena ekipe da gleda Bayern i onda mu rekao ovako želim da mi igramo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 okt 2013, 22:30

Otelo je napisao/la: Ajmo dalje.Da slusas sta Sef govori cuo bi da je rekao da je Alberto preslab za ovo ligu jos a Aspas uopce nije trebao postizati golove,bio je back up dok se Suarez ne vrati i to je uradio odlicno.
Pa što ih je dovodio onda? :mrgreen:
Opet rasprava, opet :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 okt 2013, 22:37

dobra partija u prvom poluvremenu, drugo poluvrijeme izgleda nema potrebe gledati ako ste navijac liverpoola. al bitno je da tim pobjeđuje. danas bi bili jos uvjerljiviji da se moses nije ispromasivao.
izgleda da je na ovoj temi rizo vazniji od liverpoola. ne kontam sta vam je svima ovi jedva cekaju da liverpool izgubi da prigovaraju, ovi drugi umjesto da se raduju i budu sretni oni se sjete rize pa opet useru atmosferu, u svakom slucaju il liverpool gubio il pobjeđivao na ovoj temi uvijek isto sranje.
You are someone else I am still right here

Cavani
Kontakt:

Post Postao/la Cavani » 05 okt 2013, 22:37

Otelo je napisao/la:
Pogodio si gol razliku i nista vise.
Ajmo dalje.Da slusas sta Sef govori cuo bi da je rekao da je Alberto preslab za ovo ligu jos a Aspas uopce nije trebao postizati golove,bio je back up dok se Suarez ne vrati i to je uradio odlicno.
Taj Grk bi bio iste kvalitete kao Sakho da je dosao,mozda manje fizicke snage al iste igracke kvalitete.Eriksen nam nije potreban i paralizirano-slijepom-gluhom covjeku sa Dawnovim sindromom i tumorom od 20cm na mozgu je to jasno.Zasto je tako?Jer pobjedjujemo bez njega?
Naravno da sam mu napisao jer smo u tom poluvremenu igrali dobro a i taj isti lik se ne pojavi kad odigramo dobro i da se bilo ko pojavi a govori za sebe da je navijac Liverpoola nakon poraza i samo poraza ja cu mu to isto reci.
Zapravo ne sjecam se da sam te spomenuo vise od 2-3x al eto ti to kvadriras sa 300 pa dobijes to.
Inace je i priznavanje vlastitih pogresaka isto tesko izlijecivom il barem probaj biti realan.
Uzet cu za primjer @Carla (nek se ne uvrijedi) koji je znao dosta kritizirat Rodgersa al je rekao da ce se i on "Popravit" kad se i ovaj "popravi" a sada i jest tako,te cu u buducnosti svaki put uvaziti njegovo misljenje i misljenje drugih ljudi koji su kao on(slicni njemu) i znaju priznat greske i sl.

Edit:Preskocio sam ovaj dio sa trofejom i Hypiom.
Posluzit cu se rijecima drugih forumasa sa druge teme koji cesto pisu da je tek 7.kolo a jedan kup nije ni poceo.Oni se ne zalecu al se ti zalaces dosta.
Sto se tice Hypie i njegovo trenerske sposobnosti (dobar posao radi u Bayeru) al porediti BLL i Bundesligu je smijesno.[/quotePratim forum vec dugo vremena , i nakon ovog posta mogu utvrditi da si ti bez ikakve konkurencije najograniceniji forumas koji pristupa ovoj temi. Ne mogu da shvatim da neko moze pricati kako je Aspas kvalitetno obavljao posao , mislim da mu je zadnja dobra utakmica bila negdje u maju mjesecu , a u Liverpoolu je samo pokazao da ne moze igrati ni kod svje mame , takodjer mi je neshvatljivo da neko kaze da Eriksen nije potreban ekipi Liverpoola , Eriksen je izmislio nogomet za sve nase vezne igrace (cast Gerrardu) i za nekih 90 % veznih igraca Engleske lige.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 05 okt 2013, 22:41

Hendersone , dominiraš , a Otelo , stvarno ti da odrasteš malo sa godinama , ti tako , rečenice su ti prva liga nema šta :D
Shvatam ja @Rizu nije BR njegov tip trenera za L'pool , ali šta ćeš bitno je da Henderson igra dobro na terenu , i da je danas pokazao neke stvari ''Lavu iz Brazila'' :D
Tako blizu, a tako daleko.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 okt 2013, 22:42

Carlo je napisao/la:
Otelo je napisao/la: Ajmo dalje.Da slusas sta Sef govori cuo bi da je rekao da je Alberto preslab za ovo ligu jos a Aspas uopce nije trebao postizati golove,bio je back up dok se Suarez ne vrati i to je uradio odlicno.
Backup.Suarez i Sturidge sami postizu golove a ovi se brane :mrgreen:

@henderson dovoljno si rekao kada si uporio prvo Eriksena sa Coutinhom pa onda tog Eriksena sa Mosesom.
Organizatora igre sa krilom :lol:
Ovdje moja rasprava sa tobom zavrsava za sva vremena.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 okt 2013, 22:44

Otelo je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Backup.Suarez i Sturidge sami postizu golove a ovi se brane :mrgreen:

@henderson dovoljno si rekao kada si uporio prvo Eriksena sa Coutinhom pa onda tog Eriksena sa Mosesom.
Organizatora igre sa krilom :lol:
Ovdje moja rasprava sa tobom zavrsava za sva vremena.
Mi ne trebamo amatere nego kvalitet, kontaš? Kada se kupuje igrač ne očekuje se od njega da bude backup jer smo već takvog imali u Boriniju.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.