Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Jao kolko smo dugo cekali ovo ljud moji.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
http://firstrownow.eu/watch/212618/1/wa ... bulls.html" onclick="window.open(this.href);return false; Evo link za tekmu, pocinje za nekoliko trenutaka 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Dočekali smo.
Ako treba nekome link: http://firstrownow.eu/watch/212618/1/wa ... bulls.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Stacey kralj.
Ako treba nekome link: http://firstrownow.eu/watch/212618/1/wa ... bulls.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Stacey kralj.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Koji sam ja baksuz da nisam uspio gledat prve minute radi **** wlana, puce mi konekcija.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jimmy je igracina, nije mi dzaba na avataru 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Joj sad kad se Rose okliznu mali srcani me strefi. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ja utrnuo mame mi, valja ovako kroz čitavu sezonu 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakav poen Ruže, to sam poželio 
Rose je ljudi moji sad jos brzi nego sto je ikad bio.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- frankqqqqq
- Kontakt:
Joj Rosea mudonje, što na Hibberta skoči odma 
Ma najbitnije je da on još uvijek ima tu brzinu i eksplozivnost u sebi.
Imao je nekoliko izgubljenih lopti u napadu. Vidi se da nije igrao jako dugo i da je hrđa prisutna kod njega.
Imao je nekoliko izgubljenih lopti u napadu. Vidi se da nije igrao jako dugo i da je hrđa prisutna kod njega.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Komentar sa realGM foruma.Derrick playing his 1st game since tearing his acl and it's the pre-season and he's going right at Hibbert.
Lebron, before the match up with the Pacers in the ECF was practicing floaters.
#derrickisapus.........................
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Previse greski u napadu. Ali prva je tekma tako da je to i ocekivano. Ruza napada kos kao stari. Ne vidim ni malo hesitation. Vidi se da je zagrdjao, ali doce sve na svoje.
Postovanje treba zaraditi.
SOLOMON HILL hahahahahhahahahah sta ovo cojk uradi u pm, kakav promasaj.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Neka je ubacio i Teaguea da odigra nekoliko minuta, izgleda pobjeda na kraju. Fin pocetak sezone 
Taj povecao svoj domet šuta i dosta je konstantniji, ako uspije to zadrzat tokom sezone, onda MORA pocinjat tekme ispred Boozera.
Rose je dovoljno pokazao veceras
Taj povecao svoj domet šuta i dosta je konstantniji, ako uspije to zadrzat tokom sezone, onda MORA pocinjat tekme ispred Boozera.
Rose je dovoljno pokazao veceras
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 06 okt 2013, 03:23, ukupno mijenjano 1 put.
Taj dominira, sut je uveliko popravio. Mogao bi ove sezone igrat u skladu sa parama koje dobija. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Po postovima vidim da je Rose-a bio dobar
Toliko o njegovoj brzini, eksplozivnosti itd
Toliko o njegovoj brzini, eksplozivnosti itd
Jos je najbrzi u NBA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma na pola sezone on ce biti beton..ali nakin 15 20 tekmi ocekujem napredak ..ono sinoc je dosta dobro nije promjenio nacin igranja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sve je tu, sinoc je pokazao da oni sto su pricali da nece biti isti igrac mogu lagano u rupe. Covjek je ludio po parketu protivnike svojom brzinom atletizmom. Jos htjede budala da zakuca preko Hibberta. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.