Ti stvarno pišeš kao da si Nurdo ili Fadil nije niko protiv njih neka su oni tu ne zeli niko da odu, ja lično ne zelim da odu... Al neka se probudi svijest, neka naprave skupštinu kad bih smjeli!!! Ponavljam... Samo treba riješiti problem naci kompromis, danas je Sarajevo igralo kao kod kuće sudija na njihovoj strani 300 Hordi zla, zar nije glupo bez navijača ???? samo kod nas se igra za Peštaliće fudbal a ne za raju !!! Al opet ces ti sad napisati nešto što nema nikakve logike...Tkanton je napisao/la:Onda je najbolje da postavimo peticiju na par mjesta u Gradu za odlazak Nurde i Fadila iz kluba i da se rijesimo ove price jednom za sva vremena, ja mislim kad bi potpisalo pola grada da bi oni odma otisli iz Zvijezde.... i da se vratimo vremenu kad se je privatnim autima islo na utakmicu, kad se je veselilo onom SOKICU na slamcicu posle treninga, onoj neizvjesnoti ko je trener i hoce li bit uopste treninga, onim danima kad necij babo dodje na utakmicu pa njegov sin zaigra a nikad ga nije bilo na treningu itd...........
Eto ciro ti prigovaras sto ti je neko nesto uradio ovako ili onako........ a recimo da ti uz sveto jos dao para ili naso nekog veliko sponzora za Zvijezdu i neko se ponasa ovako kako se mi sad ponasamo prema ljudima u klubu kako bi ti tek tad reagovo, i cudis se sto su oni tako reagovali
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Sve sam proso druze ciro i caj i hladnu vodu i gore povredu..eto Tkanton ti dao primjer za pohvalu. PETICIJA- Dovoljno je cuti CIRO-PISKA.. jasno sve, nema dalje.ciro_ciro je napisao/la:Ti stvarno pišeš kao da si Nurdo ili Fadil nije niko protiv njih neka su oni tu ne zeli niko da odu, ja lično ne zelim da odu... Al neka se probudi svijest, neka naprave skupštinu kad bih smjeli!!! Ponavljam... Samo treba riješiti problem naci kompromis, danas je Sarajevo igralo kao kod kuće sudija na njihovoj strani 300 Hordi zla, zar nije glupo bez navijača ???? samo kod nas se igra za Peštaliće fudbal a ne za raju !!! Al opet ces ti sad napisati nešto što nema nikakve logike...Tkanton je napisao/la:Onda je najbolje da postavimo peticiju na par mjesta u Gradu za odlazak Nurde i Fadila iz kluba i da se rijesimo ove price jednom za sva vremena, ja mislim kad bi potpisalo pola grada da bi oni odma otisli iz Zvijezde.... i da se vratimo vremenu kad se je privatnim autima islo na utakmicu, kad se je veselilo onom SOKICU na slamcicu posle treninga, onoj neizvjesnoti ko je trener i hoce li bit uopste treninga, onim danima kad necij babo dodje na utakmicu pa njegov sin zaigra a nikad ga nije bilo na treningu itd...........
Eto ciro ti prigovaras sto ti je neko nesto uradio ovako ili onako........ a recimo da ti uz sveto jos dao para ili naso nekog veliko sponzora za Zvijezdu i neko se ponasa ovako kako se mi sad ponasamo prema ljudima u klubu kako bi ti tek tad reagovo, i cudis se sto su oni tako reagovali
Ti stvarno pišeš kao da si Nurdo ili Fadil nije niko protiv njih neka su oni tu ne zeli niko da odu, ja lično ne zelim da odu... Al neka se probudi svijest, neka naprave skupštinu kad bih smjeli!!! Ponavljam... Samo treba riješiti problem naci kompromis, danas je Sarajevo igralo kao kod kuće sudija na njihovoj strani 300 Hordi zla, zar nije glupo bez navijača ???? samo kod nas se igra za Peštaliće fudbal a ne za raju !!! Al opet ces ti sad napisati nešto što nema nikakve logike...[/quote]
Sve sam proso druze ciro i caj i hladnu vodu i gore povredu..eto Tkanton ti dao primjer za pohvalu. PETICIJA- Dovoljno je cuti CIRO-PISKA.. jasno sve, nema dalje.[/quote]
Slušaj nijedan tvoj post koji si napisao nije se odnosio na neke novosti fine stvari u Zvijezdi ili info, samo pišeš protiv navijača i neke gluposti.
Pa ima dalje zašto ti ne napišeš ko si kad si sve to prošao. Vi ste svi kukavice tu koje glumite nešto na ovom forumu! A kod kuce ste niko i ništa. I tim istim ljudima se uvlačite da nekazem gdje noge vam samo vire. Ti ljudi koliko su dobra donjeli u Zvijezdu donjeli su i zla. Kojeg ste igrača napravili poslije rata???? Roditelji klete članarine su platili, jedino što je dobro je što se ne opijam, ne pušim i ne drogiram se hvala bogu samo to mogu zahvaliti Zvijezdi.
Vi ste ubili u ljudima ljubav prema klubu, prema Gradu. A u meni nikada je necete ubiti, neznam šta da napišete.
I kad bih mi zabranili ulaz na stadion ja bih opet isao u goste gledao Zvijezdu... JER TO JE JAČE OD MENE...
Svi ste vi dole iz interesa, kada volite Zvijezdu eto kriza je što neko nije rekao ja cu volonteski obavljati neku funkciju??? Dosta vas je ba više, pišete tu kao djeca po forumu. Ako šta imate protiv nas navijača dodjite recite nam na otvorenom sastanku, evo ja cu ga zakazati kad god hocete. Neka dodje i Nurdo, Fadil, Igrači, UO dodjite svi.
Pa da vidimo... I šta se šepurite ovu Zvijezdu su kreirali Fadil Novalić na čelu i Muhamed Jakeškić sa upravom koja je dala pričati sa sobom, uprava koja je ispijala kafe sa igračima, navijačima, trener koji je uvjek imao vremena za RD navijače Ninković. Meni niti drobite, niti solite tako da mene nemozete kupiti.
Pošteni forumaši (UPRAVO) zašto ne riješite pitanje Haseljić Mirsada koji je izgubio nogu, koji više nije sposoban za rad, zašto čovjeku ne riješite pitanje ekzistencije (penziju ili neki drugi vid pomoc). Dobro mi znamo ko je Kiske, čovjek koji je bio HEROJ RATA. Tako ste mu zahvalili, svaka vam čast nebih bilo ni vas ni firmi da nije bilo ljudi kao što je kiske.
Sve sam proso druze ciro i caj i hladnu vodu i gore povredu..eto Tkanton ti dao primjer za pohvalu. PETICIJA- Dovoljno je cuti CIRO-PISKA.. jasno sve, nema dalje.[/quote]
Slušaj nijedan tvoj post koji si napisao nije se odnosio na neke novosti fine stvari u Zvijezdi ili info, samo pišeš protiv navijača i neke gluposti.
Pa ima dalje zašto ti ne napišeš ko si kad si sve to prošao. Vi ste svi kukavice tu koje glumite nešto na ovom forumu! A kod kuce ste niko i ništa. I tim istim ljudima se uvlačite da nekazem gdje noge vam samo vire. Ti ljudi koliko su dobra donjeli u Zvijezdu donjeli su i zla. Kojeg ste igrača napravili poslije rata???? Roditelji klete članarine su platili, jedino što je dobro je što se ne opijam, ne pušim i ne drogiram se hvala bogu samo to mogu zahvaliti Zvijezdi.
Vi ste ubili u ljudima ljubav prema klubu, prema Gradu. A u meni nikada je necete ubiti, neznam šta da napišete.
I kad bih mi zabranili ulaz na stadion ja bih opet isao u goste gledao Zvijezdu... JER TO JE JAČE OD MENE...
Svi ste vi dole iz interesa, kada volite Zvijezdu eto kriza je što neko nije rekao ja cu volonteski obavljati neku funkciju??? Dosta vas je ba više, pišete tu kao djeca po forumu. Ako šta imate protiv nas navijača dodjite recite nam na otvorenom sastanku, evo ja cu ga zakazati kad god hocete. Neka dodje i Nurdo, Fadil, Igrači, UO dodjite svi.
Pa da vidimo... I šta se šepurite ovu Zvijezdu su kreirali Fadil Novalić na čelu i Muhamed Jakeškić sa upravom koja je dala pričati sa sobom, uprava koja je ispijala kafe sa igračima, navijačima, trener koji je uvjek imao vremena za RD navijače Ninković. Meni niti drobite, niti solite tako da mene nemozete kupiti.
Pošteni forumaši (UPRAVO) zašto ne riješite pitanje Haseljić Mirsada koji je izgubio nogu, koji više nije sposoban za rad, zašto čovjeku ne riješite pitanje ekzistencije (penziju ili neki drugi vid pomoc). Dobro mi znamo ko je Kiske, čovjek koji je bio HEROJ RATA. Tako ste mu zahvalili, svaka vam čast nebih bilo ni vas ni firmi da nije bilo ljudi kao što je kiske.
Zadnja izmjena: ciro_ciro, dana/u 05 okt 2013, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Moderator
- Kontakt:
Sjajan teren u gradačcu, stadion ok. Utakmica dosta dobra, isfulali smo se, ali smo imali uslove za igru
Jel istina da se Zvijezdina skola fudbala skoro gasi jedna grupa presla kod Durguta u njegovu skolu,oni koji su prije izasli iz Zvijezde sad ih uspjesno vodi Esef Jasarevic,a jedni presli u navijace kao sto smo juce mogli vidit na utakmici.
Pa koliko je većini poznato ovo markirano se dešava trenutno u Klubu, još uvijek se radi oko dovođenja trenera, a bogami i bilo upitno za par treninga.....Tkanton je napisao/la:Onda je najbolje da postavimo peticiju na par mjesta u Gradu za odlazak Nurde i Fadila iz kluba i da se rijesimo ove price jednom za sva vremena, ja mislim kad bi potpisalo pola grada da bi oni odma otisli iz Zvijezde.... i da se vratimo vremenu kad se je privatnim autima islo na utakmicu, kad se je veselilo onom SOKICU na slamcicu posle treninga, onoj neizvjesnoti ko je trener i hoce li bit uopste treninga, onim danima kad necij babo dodje na utakmicu pa njegov sin zaigra a nikad ga nije bilo na treningu itd...........
Što je najgore i ti to vrlo dobro znaš......
I nije u redu da animiraš raju za kojekakve peticije i slično...... Niko ba nije protiv Fadila i Nurde u tolikoj mjeri da bi se pisale peticije.... Pustite te nebuloze......
I zašto prigovaraš Ćiri, zašto ti nisi našao sponzora ili dao svoje pare.... Trebaš svojim primjerom pokazati kako je i šta pravilno uraditi a ne samo pričati.....
Ja vise na tu temu necu komentarisat, vi sad ovako sad onako, neznate ni vi sta hocete......Zuk3E je napisao/la:Pa koliko je većini poznato ovo markirano se dešava trenutno u Klubu, još uvijek se radi oko dovođenja trenera, a bogami i bilo upitno za par treninga.....Tkanton je napisao/la:Onda je najbolje da postavimo peticiju na par mjesta u Gradu za odlazak Nurde i Fadila iz kluba i da se rijesimo ove price jednom za sva vremena, ja mislim kad bi potpisalo pola grada da bi oni odma otisli iz Zvijezde.... i da se vratimo vremenu kad se je privatnim autima islo na utakmicu, kad se je veselilo onom SOKICU na slamcicu posle treninga, onoj neizvjesnoti ko je trener i hoce li bit uopste treninga, onim danima kad necij babo dodje na utakmicu pa njegov sin zaigra a nikad ga nije bilo na treningu itd...........
Što je najgore i ti to vrlo dobro znaš......
I nije u redu da animiraš raju za kojekakve peticije i slično...... Niko ba nije protiv Fadila i Nurde u tolikoj mjeri da bi se pisale peticije.... Pustite te nebuloze......
I zašto prigovaraš Ćiri, zašto ti nisi našao sponzora ili dao svoje pare.... Trebaš svojim primjerom pokazati kako je i šta pravilno uraditi a ne samo pričati.....
Ekipa koja moze presing drzati 20 minuta , kao sto je jucer Sarajevo, nije bolja, ubi se ako to mislis, da ste malo s mudima odigrali, dobili koji karton vise, razbili bi ih 2 razlike, Sarajevo pojma nema, katastrofa klub. Njima je polovicu bodova donijelo pristrano sudjenje.astra1922 je napisao/la:bod je dobar nakon sto se sve sabere i oduzme.sarajevo je bilo bolje i pokazalo da su ekipa koja se bori za vodece pozicije dok smo mi isto tako pokazali da smo ekipa koja se bori za sredinu tabele.steta je sto nije igrao buba bilo bi sigurno bolje,bitno je da se nije izgubilo i da se nastavi ova dobra atmosfera u ekipi.next stop je prijedor ekipa kojoj gori pod nogama.uz povratak bube i nadam se povratka susica i novakovica od prve minute mozemo ostati neporazeni sto bi bio ogroman uspjeh.danas solidna posjeta oko 2500.
sudija je bio naklonjen gostima sto je izgledalo zalosno.pogotovo kod nedosudenog cistog penala za nas gdje su i glavni i pomocni a ionaj 6. sudija bili na 3 metra i opet nece da vide.sve u svemu nije lose
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
[quote="England"]
Boze pameti.
Ekipa koja moze presing drzati 20 minuta , kao sto je jucer Sarajevo, nije bolja, ubi se ako to mislis, da ste malo s mudima odigrali, dobili koji karton vise, razbili bi ih 2 razlike, Sarajevo pojma nema, katastrofa klub. Njima je polovicu bodova donijelo pristrano sudjenje.[/quote]astra1922 je napisao/la:bod je dobar nakon sto se sve sabere i oduzme.sarajevo je bilo bolje i pokazalo da su ekipa koja se bori za vodece pozicije dok smo mi isto tako pokazali da smo ekipa koja se bori za sredinu tabele.steta je sto nije igrao buba bilo bi sigurno bolje,bitno je da se nije izgubilo i da se nastavi ova dobra atmosfera u ekipi.next stop je prijedor ekipa kojoj gori pod nogama.uz povratak bube i nadam se povratka susica i novakovica od prve minute mozemo ostati neporazeni sto bi bio ogroman uspjeh.danas solidna posjeta oko 2500.
sudija je bio naklonjen gostima sto je izgledalo zalosno.pogotovo kod nedosudenog cistog penala za nas gdje su i glavni i pomocni a ionaj 6. sudija bili na 3 metra i opet nece da vide.sve u svemu nije lose
Boze pameti.

Zuk3 upotpunosti si upravu, ljudi neznaju stvarnu sliku Zvijezde, pa izvaljuju tu neke budalaštine. Zvijezda sa Nurdom i Fadilom jedva kraj s krajem spaja još da oni odu onda bih zbilja bilo svega. A neznam zašto dalje se trazi trener našli su Doru igrao, poznaje ekipu dobro, ligu još bolje ima solidan fond igrača sredina tabele negine a usput Doro je jeftino trenersko rješenje ne opterećuje mnogo budzet, mada i tu sicu mu ne isplacuju. Jović je imao oko 7000 KM a Doro radi za smješnu paru a ima bolje rezultate, nekada nisam s njim isto mišljenik al ovo što je uraido u par kola treba mu kapu skinuti. Uzeo je potopljen brod i doveo ga na površinu svaka čast. Ne mješajte se Dori u posao moja je poruka pustite ga neka radi. Ako bude loše nek snosi posljedice... al ovako neka ga !!!
-
- Kontakt:
koji smo mi glupani na forumu,govorim opcenito,kad u prva 4 kola nismo imali boda hebavali smo trenere,ekipu itd,sad kad nam je kreulo niko nista dobro ne pise sad jebu nurdu i fadila,majko mila,puste ljude nek rade svoj poso,previse smo sebi toga umislili,hocemo da pravimo red ljudima koji ulazu pare u klub.boze dragi,popuste malo,neki kazu zvijezda je gadjanski klub imamo mi prava,pa brate unesi 10 000 km godisnje pa ces imati pravo,zasad imamo pravo dati 5 km i gledati utakmicu i navijati...a malo je takvih pravih navijaca...vjerujte!
aleksandar_veliki je napisao/la:Do proslog kola trener Zvijezde je bio Gacinovic, kako je on pronasao angazman u Crnoj Gori, Zvijezda je trenutno bez trenera. Ovaj sadašnji nema ni B licencu i Zvijezda je primorana ili dovesti skolovanog trenera ili kupiti licencu od nekog trenera i predstavljati ga kao svog, a i to moze biti kaznjivo. Dakle, Zvijezda nema trenera, nazalost.ciro_ciro je napisao/la:Zuk3 upotpunosti si upravu, ljudi neznaju stvarnu sliku Zvijezde, pa izvaljuju tu neke budalaštine. Zvijezda sa Nurdom i Fadilom jedva kraj s krajem spaja još da oni odu onda bih zbilja bilo svega. A neznam zašto dalje se trazi trener našli su Doru igrao, poznaje ekipu dobro, ligu još bolje ima solidan fond igrača sredina tabele negine a usput Doro je jeftino trenersko rješenje ne opterećuje mnogo budzet, mada i tu sicu mu ne isplacuju. Jović je imao oko 7000 KM a Doro radi za smješnu paru a ima bolje rezultate, nekada nisam s njim isto mišljenik al ovo što je uraido u par kola treba mu kapu skinuti. Uzeo je potopljen brod i doveo ga na površinu svaka čast. Ne mješajte se Dori u posao moja je poruka pustite ga neka radi. Ako bude loše nek snosi posljedice... al ovako neka ga !!!
Sve ja to znam! Al vidjet cemo šta ce se desiti, za sada trebamo uzivati u ovim rezultatima. Sada ide pauza, idemo ja mislim Rudaru gdje ocekujem bodove. Zatim nam dolazi Borac to ce biti veliki derbi.
-
- Kontakt:
ma ljudi ne brinite se vi
sad uzivajmo u ovim rezultatima ma bice licenci 

Trener Vam je pravo osvjezenje na BiH sceni, treba mladima dati priliku, izvrstan posao.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
najpametnije je sada kada je klub krenuo dobro igrati unositi nemire tuzbama
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:najpametnije je sada kada je klub krenuo dobro igrati unositi nemire tuzbama
Druze nikome nije do tuzbe, a po najmanje je navijačima. Mi jasno zelimo samo da se ukine zabrana o prisustvu i sastanak sa upravnim odborom. Ništa više. Mislim da bih igrači i Doro trebali da daju podršku navijačima jer su ti isti navijači davali njima podrsku godinama. Šta fali igračima da dodju do gola i da pozdrave ih! Mozda bih i pozdravili da Mustafa Peštalić nije zabranio!
ciro_ciro je napisao/la:LenBias je napisao/la:najpametnije je sada kada je klub krenuo dobro igrati unositi nemire tuzbama
Druze nikome nije do tuzbe, a po najmanje je navijačima. Mi jasno zelimo samo da se ukine zabrana o prisustvu i sastanak sa upravnim odborom. Ništa više. Mislim da bih igrači i Doro trebali da daju podršku navijačima jer su ti isti navijači davali njima podrsku godinama. Šta fali igračima da dodju do gola i da pozdrave ih! Mozda bih i pozdravili da Mustafa Peštalić nije zabranio![/quote
Sta su to HZ doprinijeli Sarajevu u subotu, osim par baklji , sto ce FKS kostati par hiljada maraka i za nas obicnu raju malo bolji ambijent na utakmici.nisu navijaci ti koji donose bodove , nego igraci na terenu.
DA SE JA PITAM , UKINUO BI SVE NAVIJACKE GRUPE NA BALKANU, I TEK BI ONDA STADIONI BILI PUNIJI
mmmirza je napisao/la:ciro_ciro je napisao/la:LenBias je napisao/la:najpametnije je sada kada je klub krenuo dobro igrati unositi nemire tuzbama
Druze nikome nije do tuzbe, a po najmanje je navijačima. Mi jasno zelimo samo da se ukine zabrana o prisustvu i sastanak sa upravnim odborom. Ništa više. Mislim da bih igrači i Doro trebali da daju podršku navijačima jer su ti isti navijači davali njima podrsku godinama. Šta fali igračima da dodju do gola i da pozdrave ih! Mozda bih i pozdravili da Mustafa Peštalić nije zabranio![/quote
U subotu je bolje bilo slusati onu nasu djecu kako lijepo navijaju dok na vas niko nije ni obracao pazznju, i zato u sumu gdje vam je i mjesto i ne mozete zvijezdi nanijeti nikakvu stetu.
sta su to HZ doprinijeli Sarajevu u subotu, osim par baklji , sto ce FKS kostati par hiljada maraka i za nas obicnu raju malo bolji ambijent na utakmici.nisu navijaci ti koji donose bodove , nego igraci na terenu.
DA SE JA PITAM , UKINUO BI SVE NAVIJACKE GRUPE NA BALKANU, I TEK BI ONDA STADIONI BILI PUNIJI
Nema govora ti da se pitas, pa ti se nemozes pitati ni kod svoje kuce! A kamoli negdje drugo. Nemoj toliko protiv navijača nisi ovdje anoniman koliko mislis vrlo je lahko otkriti ko si. Tako nemoj se previše brinuti oko navijača i još više nabrijavati atmosferu to ti govorim za tvoje dobro! Svaka čast onoj dječici što su se sabrali. Al ipak Sarajevo je u subotu igralo "KOD KUCE" ne u Gradačcu. Kad smo već kod Hordi kad je policija toliko naša zajebana zna doci nas kaznjavati što nisu otišli u Kavez nesmiju, nebih nikakvih bilo problema relacija KLUB-NAVIJAČI da je RED DRAGONSA onoliko kao HORDI... Prema tome Niti klub moze bez navijača niti navijači bez kluba!! UPAMTI TO fudbal se igra za navijače... Ne za publiku već za navijače..
PS. i još jednom negativno spomeni RD, dobro se drzi.
cisto sumnjam u ovo sto si napisaozmajevac je napisao/la:Jel istina da se Zvijezdina skola fudbala skoro gasi jedna grupa presla kod Durguta u njegovu skolu,oni koji su prije izasli iz Zvijezde sad ih uspjesno vodi Esef Jasarevic,a jedni presli u navijace kao sto smo juce mogli vidit na utakmici.
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.