Mislim da jeste gigant,ali eto mislim da OLIMPIC dobiva tekmu ------ne želim da odgovaram pojedincima koji jako lose pišu o OLIMPICU.AsharaK je napisao/la:Haj bar ako ništa priznao je da smo GIGANTI
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prestani vrijeđati i gotova stvar,storm_raider je napisao/la:Da sam Bogdo, odavno se nisam osjetio momkom.Mancini je napisao/la:@storm raider Neka si ti priznao da si dijete koje ovdje piskara a o nekulturi drugi put.Izvinjavam se zbog off-topic.![]()
Evo 10 KM, budi dobar sad i u cosak. Izvinjavam na offtopicu, ali ovaj indijanac je prvi mene citirao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- storm_raider
- Kontakt:
Ne vrijedjam, niti sam se tebi obratio. Ti si mene citirao. Advokat.Mancini je napisao/la:Prestani vrijeđati i gotova stvar,storm_raider je napisao/la:Da sam Bogdo, odavno se nisam osjetio momkom.Mancini je napisao/la:@storm raider Neka si ti priznao da si dijete koje ovdje piskara a o nekulturi drugi put.Izvinjavam se zbog off-topic.![]()
Evo 10 KM, budi dobar sad i u cosak. Izvinjavam na offtopicu, ali ovaj indijanac je prvi mene citirao.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
sta ovo olimpich oce 3 boda ? 
2-0 večeras (jamak, tomić)

2-0 večeras (jamak, tomić)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Željkan danas pokazuje snagu.
Svi na Grbavicu, svi u sektor C.

Svi na Grbavicu, svi u sektor C.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
@storm Ma ko si ti da nekog vrijeđaš ovdje?Ko si ti da nekog nazivaš plaćenikom prepotentni tinejdžeru?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- storm_raider
- Kontakt:
Tebi se nisam ni obratio balavce.Mancini je napisao/la:@storm Ma ko si ti da nekog vrijeđaš ovdje?Ko si ti da nekog nazivaš plaćenikom prepotentni tinejdžeru?

I ovakve insane ovdje trpe?I onda kukaju kako ih niko ne voli van Sarajeva.Predstavnici metropole.Šta se sve naselilo u grad?
-
- Kontakt:
kako dobra kvota na vas veceras!
- storm_raider
- Kontakt:
Vidi se po tebi sta se sve naselilo. Hajde neka vas, zato i jeste grad valjda za vas, da steknete nesto u njemu, pa makar i po 5 KM.Mancini je napisao/la:I ovakve insane ovdje trpe?I onda kukaju kako ih niko ne voli van Sarajeva.Predstavnici metropole.Šta se sve naselilo u grad?
strasno ste dosadnistorm_raider je napisao/la:Vidi se po tebi sta se sve naselilo. Hajde neka vas, zato i jeste grad valjda za vas, da steknete nesto u njemu, pa makar i po 5 KM.Mancini je napisao/la:I ovakve insane ovdje trpe?I onda kukaju kako ih niko ne voli van Sarajeva.Predstavnici metropole.Šta se sve naselilo u grad?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
E neka si mi ti to rekao,hvala!Imate mahanje.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jel ima tekma na tv-u ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Arenapintol_TM87 je napisao/la:Jel ima tekma na tv-u ?

- storm_raider
- Kontakt:
Pravi se javio.Mancini je napisao/la:E neka si mi ti to rekao,hvala!Imate mahanje.

@ontopic,
zeljo-olimpic stream
http://bstream4.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.balkansport.info" onclick="window.open(this.href);return false; ( ali nije free )
- pintol_TM87
- Kontakt:
gledao sam u programo pa nisam naletio da ima..kako god hvala..1L8F9C2 je napisao/la:Arenapintol_TM87 je napisao/la:Jel ima tekma na tv-u ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
ima 100%,vrte najavu cijeli danpintol_TM87 je napisao/la:gledao sam u programo pa nisam naletio da ima..kako god hvala..1L8F9C2 je napisao/la:Arenapintol_TM87 je napisao/la:Jel ima tekma na tv-u ?

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
-
- Kontakt:
Priprema li se mozda neka koreografija ili ? 

evo prenose http://www.tvarenasport.com/channel/bih" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Danas plava masina gazi, ljepota ce biti na Grbavici, samo dodjite