MT3 je napisao/la:Zna li neko mozda zasto mi se ovo odjednom pocelo pojavljivati kad palim komp (ovo nije slika sa mog kompa nego sam skinuo sa neta ali to je to )
a probaj da udjes u bios takodjer, ali da vratis postavke na default
Moderator/ica: insider
MT3 je napisao/la:Zna li neko mozda zasto mi se ovo odjednom pocelo pojavljivati kad palim komp (ovo nije slika sa mog kompa nego sam skinuo sa neta ali to je to )
s obzirom da kupuješ NOVU konfiguraciju , i to u genelecu .. isplati se itekako. procesor je kvalitetan , još uvijek je izdržljiv i može pokrenuti lako ono sto hoćeš pokrenuti , grafička je odlična , rama imaš dovoljno , i hard diska takodjer.Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, jos samo da vas nesto pitam o racunarima i necu vam vise dosadjivatinaime, nasao sam jedan racunar u genelecu od 700 km (mislim da je ovo bez pdv-a
) i po konfiguraciji mislim da je fakat dobar (za ove guzonje solidan) : procesor i3 3.4 ghz, ram 4gb ddr3, graficka 1gb ddr5, hdd 1tb..racunar je nov naravno..
Isplati li se tih para i hocu li moci barem minesweeper pokrenuti na njemu ?
Bil' s ovim mogao ista pucati na high od ovih igara: fifa 2014, nba 2k14, gta 4 i 5, far cry 3 ? Pes 14 kazu da je uzasan pa me ni ne interesuje toliko..viKK je napisao/la:s obzirom da kupuješ NOVU konfiguraciju , i to u genelecu .. isplati se itekako. procesor je mid-range , može izdržati vrlp lako ono sto hoćeš pokrenuti , grafička odlična , rama imaš dovoljno , i hard diska takodjer.Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, jos samo da vas nesto pitam o racunarima i necu vam vise dosadjivatinaime, nasao sam jedan racunar u genelecu od 700 km (mislim da je ovo bez pdv-a
) i po konfiguraciji mislim da je fakat dobar (za ove guzonje solidan) : procesor i3 3.4 ghz, ram 4gb ddr3, graficka 1gb ddr5, hdd 1tb..racunar je nov naravno..
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
toxicity ti je već napisao odgovor , ali evo otprilike ; fifa 2014 i nba 2k14 može na high bez problema , kao i gta IV sa pravim patchom (1.0.7.0 ja mislim) , za gta V ni ne znam jer nije izašla za pc , far cry 3 može također na high , to je i potvrdio @toxicity u svom postu .Papastathopoulos je napisao/la:Bil' s ovim mogao ista pucati na high od ovih igara: fifa 2014, nba 2k14, gta 4 i 5, far cry 3 ? Pes 14 kazu da je uzasan pa me ni ne interesuje toliko..viKK je napisao/la:s obzirom da kupuješ NOVU konfiguraciju , i to u genelecu .. isplati se itekako. procesor je mid-range , može izdržati vrlp lako ono sto hoćeš pokrenuti , grafička odlična , rama imaš dovoljno , i hard diska takodjer.Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, jos samo da vas nesto pitam o racunarima i necu vam vise dosadjivatinaime, nasao sam jedan racunar u genelecu od 700 km (mislim da je ovo bez pdv-a
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Može se uzeti na rate.Nekoliko prijatelja je tako uzelo računar u Genelecu.Papastathopoulos je napisao/la:Uhh to je odlicno, hvala vamma trenutno mi je takav racunar kuci da igram pes6 na low details i rezoluciji 640x480 i opet trunku steka, tako da, moze gta 5 i na medium, ne bi se bunio
samo jos da skontam moze li u genelecu se uzimati na rate, posto to nisam vidio na njihovoj stranici..i 99,99% uzimam aBd
Tebi mustulukSamir1989 je napisao/la:Može se uzeti na rate.Nekoliko prijatelja je tako uzelo računar u Genelecu.Papastathopoulos je napisao/la:Uhh to je odlicno, hvala vamma trenutno mi je takav racunar kuci da igram pes6 na low details i rezoluciji 640x480 i opet trunku steka, tako da, moze gta 5 i na medium, ne bi se bunio
samo jos da skontam moze li u genelecu se uzimati na rate, posto to nisam vidio na njihovoj stranici..i 99,99% uzimam aBd
I mozes na rate jer su mene pitali hoces gotovinom ili na rate 100% provjerenoPapastathopoulos je napisao/la:Tebi mustulukSamir1989 je napisao/la:Može se uzeti na rate.Nekoliko prijatelja je tako uzelo računar u Genelecu.Papastathopoulos je napisao/la:Uhh to je odlicno, hvala vamma trenutno mi je takav racunar kuci da igram pes6 na low details i rezoluciji 640x480 i opet trunku steka, tako da, moze gta 5 i na medium, ne bi se bunio
valjda nece biti puno zajebancija oko papira, ja odma izgubim svu volju za kupovinom
@adnel a cim si ga toliko platio mora valjati jbg
Pa znam, pretpostavio sam to..i znaci 793 km, to je 66 km mjesecno na godinu..sto puta mi je tako lakse nego da iskesiram 8 stojamiki_92 je napisao/la:@Papastathopoulos u genelecu su ti cijene bez pdv-a na onom online cjenovniku, odi dole na pdf cjenovnik i imas cijene sa uracunatim pdv-om, tako da ovaj racunar koji ti zelis kosta 793 a ne 709 KM
za ove pare(+ na rate) jako dobarPapastathopoulos je napisao/la:Pa znam, pretpostavio sam to..i znaci 793 km, to je 66 km mjesecno na godinu..sto puta mi je tako lakse nego da iskesiram 8 stojamiki_92 je napisao/la:@Papastathopoulos u genelecu su ti cijene bez pdv-a na onom online cjenovniku, odi dole na pdf cjenovnik i imas cijene sa uracunatim pdv-om, tako da ovaj racunar koji ti zelis kosta 793 a ne 709 KM
I valja li tebi ovaj komp ?
ma nije jeftinije buraz, evo sad bezveze pogledao, 810KM, i3 3.40ghz, ram4gb, graficka integrisana Intel HD Graphics 2500 i hdd 500gb...bolji je onaj iz geneleca milijardu puta..miki_92 je napisao/la:za ove pare(+ na rate) jako dobarPapastathopoulos je napisao/la:Pa znam, pretpostavio sam to..i znaci 793 km, to je 66 km mjesecno na godinu..sto puta mi je tako lakse nego da iskesiram 8 stojamiki_92 je napisao/la:@Papastathopoulos u genelecu su ti cijene bez pdv-a na onom online cjenovniku, odi dole na pdf cjenovnik i imas cijene sa uracunatim pdv-om, tako da ovaj racunar koji ti zelis kosta 793 a ne 709 KM
I valja li tebi ovaj komp ?
ako nisi 100% odlucio vidi kakve su cijene i u imel-u, posto znam da kod njih neke komponente za racunara su jeftinije nego u genelecu
znam da cijene nekih komponenti kada ih uzimas pojedinacno su malo jeftinije ali u biti skoro iste kao i u Genelec-u, zato sam ti rekao da provjeris, ne bi li sta ustedio, ali eto nisi te srecePapastathopoulos je napisao/la: ma nije jeftinije buraz, evo sad bezveze pogledao, 810KM, i3 3.40ghz, ram4gb, graficka integrisana Intel HD Graphics 2500 i hdd 500gb...bolji je onaj iz geneleca milijardu puta..
moze za kes Svetac, problem je sto lik trazi nesto na rateSveti je napisao/la:za 800 maraka se može uzet dobar računar sa i7 procesorom