FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam veliki optimist pred današnji meč 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
ima na arena sport 1pintol_TM87 je napisao/la:Jel ima tekma na tv-u ?

ABd nakon vecerasnje pobjede nad Olimpicom, zanima me koliko ce utakmica u nizu, nasa Grbavica ostati neosvojiva tvrdjava?
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Ma niko to vise i ne brojiMinhi je napisao/la:ABd nakon vecerasnje pobjede nad Olimpicom, zanima me koliko ce utakmica u nizu, nasa Grbavica ostati neosvojiva tvrdjava?

Zna li neko gdje sad igra Zeba i da li igra redovno ???
-
- Kontakt:
U Olimpiji je trenutno ja mislimTvBHT je napisao/la:Zna li neko gdje sad igra Zeba i da li igra redovno ???
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zadnji poraz na grbavici u maju 2011. protiv bojca... znaci 35 utakmica sa ovomMinhi je napisao/la:ABd nakon vecerasnje pobjede nad Olimpicom, zanima me koliko ce utakmica u nizu, nasa Grbavica ostati neosvojiva tvrdjava?

ako racunamo i kup, onda su to 44 utakmice
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Prva milja je najteze.jovanmaksimovic je napisao/la:zadnji poraz na grbavici u maju 2011. protiv bojca... znaci 35 utakmica sa ovomMinhi je napisao/la:ABd nakon vecerasnje pobjede nad Olimpicom, zanima me koliko ce utakmica u nizu, nasa Grbavica ostati neosvojiva tvrdjava?
ako racunamo i kup, onda su to 44 utakmice
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
U Olimpiji! U zadnjih pet je počinjao dva puta, u zadnje tri nije ulazio, nije bio ni na klupi, ne znam razlog...TvBHT je napisao/la:Zna li neko gdje sad igra Zeba i da li igra redovno ???
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Mislim da je ozlijedjen, u predzadnjoj utakmici su imali samo 4 igraca na klupi. Krenulo ih.Anonimac je napisao/la:U Olimpiji! U zadnjih pet je počinjao dva puta, u zadnje tri nije ulazio, nije bio ni na klupi, ne znam razlog...TvBHT je napisao/la:Zna li neko gdje sad igra Zeba i da li igra redovno ???
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pobjedom skacemo na 4.mjesto... neka to igracima bude motiva za veceras... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Sinoć pričam s rajom o Džeki i trenutnoj situaciji tj. sve manjoj minutaži i sl. Mišljenja sam da će gotovo sigurno napustiti City, reko, taman da Željo još malo zaradi, hvala bogu... Kad, reće mi jaran, što smo zarađivali, zarađivali smo. Kaže da je to samo do 28 godine! Koliko je ovo tačno, zna li neko? Hvala...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Jaran ti baš neupućen!Anonimac je napisao/la:Sinoć pričam s rajom o Džeki i trenutnoj situaciji tj. sve manjoj minutaži i sl. Mišljenja sam da će gotovo sigurno napustiti City, reko, taman da Željo još malo zaradi, hvala bogu... Kad, reće mi jaran, što smo zarađivali, zarađivali smo. Kaže da je to samo do 28 godine! Koliko je ovo tačno, zna li neko? Hvala...
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Ako bude neko imao link sa streamom za ljude van BiH, neka postavi, bio bih veoma zahvalan.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Hajmo na utakmicu.zlaya_tm87 je napisao/la:Ako bude neko imao link sa streamom za ljude van BiH, neka postavi, bio bih veoma zahvalan.
Cuo sam da ce biti lijepo iznenadjenje za rahmetli Pacu a mahalska je da se Olimpiku vracaju bodovi. Pa da vidimo koliko mahala zna.
Opet pocinje ta pitarska jadna prica davanje i vracanje bodova

bice link postavit cu 5 min prije sto tekma pocne ne brini tezlaya_tm87 je napisao/la:Ako bude neko imao link sa streamom za ljude van BiH, neka postavi, bio bih veoma zahvalan.

zlaya_tm87 je napisao/la:Ako bude neko imao link sa streamom za ljude van BiH, neka postavi, bio bih veoma zahvalan.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- zlaya_tm87
- Kontakt:
nego ko ce nam u napadu biti koliko veznih imamo na bacanje !?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.