RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
[quote="mostar0606"]Ma sta napisati, bod je dobar, jer je sa strane, ali bi pobjeda sigurno bila bolja, na tabeli mozda ne, ali u glavama sigurno. Evo imaju pauzu nek' se posloze i to je to, nemaju vise izgovora, dobit Viteza, a ne samo njega nego sve do susjeda (kazem sve do ove utakmice jer je ta tekma posebna i svasta se moze desiti), a onda slijede jos 4 teske utakmice, sreca je pa 2 igramo kuci i onda pauza, dovest jos koje ime i borba za Evropu. Sta vam je ljudi kakav opstanak, pa ovo je samo mala kriza - u zadnjih 5 utakmica samo jedan poraz, nije ni lose, a tu je i kup, polahko malo, zbog vasih reakcija nam se smiju, a mi bi se mogli i trebali svima ostalima smijati i to u lice, jer svi propadaju, a mi smo barem poceli izronjavati.
Sve u svemu, igracima se ne treba nista zamjeriti. Svaki put kad je stadion barem licio da je popunjen ili kad se davala gromoglasna podrska, igraci su ginuli i razvalili ko god je bio na protivnickoj strani. Toliko pricamo da volimo Velež i da navijamo za njega, a za svaku utakmicu se trazi stream, da dodjemo da napunimo stadion (7000) igraci bi dobili i Barcelonu. Evo ako ne vjerujete, sad protiv Viteza napunimo stadion i garantujem 4:0. Vec sam ovo jednom pisao, ali eto, tek kad su dobili Borca, na stadion je doslo oko 3000 (protiv Sarajeva), sto je SMIJESNO. Ne trebam navoditi primjere drugih, bitni smo samo mi, evo klub je stabilizovan, otisao je onaj 'zbog kojeg niste dolazili', hajde sad da vas vidimo, na RA tribinu moze 2500 - 3000, centralna 3000 (moze se jos nagurati) i nova ima 300 sjedista, to je oko 25000 maraka, pet utakmica i eto nam jedno veoma dobro pojacanje, a ostalo je jos 9 domacih utakmica to je oko 200000, skupimo to i eto radova na stadionu ili omladinskom pogonu, pa vi mislite da pare rastu na drvecu, evo uprava se pokrenula da radi ... ima 3 godine, a publika otisla u 'penziju' taman kad su oni poceli raditi kako treba, ne znam vise sta hocete....
FORZA VELEŽ
100% se slažem,i mislim da ako želimo u evropu trebamo je ganjati kroz kup jer u dvije tekme možemo svakog dok u prvenstvu se držati što bliže vrhu koliko je moguće.
Sve u svemu, igracima se ne treba nista zamjeriti. Svaki put kad je stadion barem licio da je popunjen ili kad se davala gromoglasna podrska, igraci su ginuli i razvalili ko god je bio na protivnickoj strani. Toliko pricamo da volimo Velež i da navijamo za njega, a za svaku utakmicu se trazi stream, da dodjemo da napunimo stadion (7000) igraci bi dobili i Barcelonu. Evo ako ne vjerujete, sad protiv Viteza napunimo stadion i garantujem 4:0. Vec sam ovo jednom pisao, ali eto, tek kad su dobili Borca, na stadion je doslo oko 3000 (protiv Sarajeva), sto je SMIJESNO. Ne trebam navoditi primjere drugih, bitni smo samo mi, evo klub je stabilizovan, otisao je onaj 'zbog kojeg niste dolazili', hajde sad da vas vidimo, na RA tribinu moze 2500 - 3000, centralna 3000 (moze se jos nagurati) i nova ima 300 sjedista, to je oko 25000 maraka, pet utakmica i eto nam jedno veoma dobro pojacanje, a ostalo je jos 9 domacih utakmica to je oko 200000, skupimo to i eto radova na stadionu ili omladinskom pogonu, pa vi mislite da pare rastu na drvecu, evo uprava se pokrenula da radi ... ima 3 godine, a publika otisla u 'penziju' taman kad su oni poceli raditi kako treba, ne znam vise sta hocete....
FORZA VELEŽ
100% se slažem,i mislim da ako želimo u evropu trebamo je ganjati kroz kup jer u dvije tekme možemo svakog dok u prvenstvu se držati što bliže vrhu koliko je moguće.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
potpis za ovo!mostar0606 je napisao/la:Ma sta napisati, bod je dobar, jer je sa strane, ali bi pobjeda sigurno bila bolja, na tabeli mozda ne, ali u glavama sigurno. Evo imaju pauzu nek' se posloze i to je to, nemaju vise izgovora, dobit Viteza, a ne samo njega nego sve do susjeda (kazem sve do ove utakmice jer je ta tekma posebna i svasta se moze desiti), a onda slijede jos 4 teske utakmice, sreca je pa 2 igramo kuci i onda pauza, dovest jos koje ime i borba za Evropu. Sta vam je ljudi kakav opstanak, pa ovo je samo mala kriza - u zadnjih 5 utakmica samo jedan poraz, nije ni lose, a tu je i kup, polahko malo, zbog vasih reakcija nam se smiju, a mi bi se mogli i trebali svima ostalima smijati i to u lice, jer svi propadaju, a mi smo barem poceli izronjavati.
FORZA VELEŽ
Sent from my LT26i using Tapatalk 4

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Odakle ratnog dezertera i pobjegulje Tanovića u cijeloj ovoj priči.redarmy64 je napisao/la: U povratku slijedi odmor kod Bajre ( restoran na ulazu u Travnik ). 10 minuta iza nas dolaze u isti restoran Tana u pratnji sina premijera Nikšića i još 2 lika. 20 minuta iza ulazi kompletna ekipa Veleža,na po meni nezasluženi ručak....
Dao si ostavku,otpepaj jazavac.
Inače,kao rijetko kad,zadovoljan sam bodom.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
pa UO hoće da razgovara s njim i da mu ponude da ostane na nekoj drugoj funkciji, naravno ako prihvati..tepsija je napisao/la:Odakle ratnog dezertera i pobjegulje Tanovića u cijeloj ovoj priči.redarmy64 je napisao/la: U povratku slijedi odmor kod Bajre ( restoran na ulazu u Travnik ). 10 minuta iza nas dolaze u isti restoran Tana u pratnji sina premijera Nikšića i još 2 lika. 20 minuta iza ulazi kompletna ekipa Veleža,na po meni nezasluženi ručak....
Dao si ostavku,otpepaj jazavac.
Inače,kao rijetko kad,zadovoljan sam bodom.
da te pitam da li sam i ja ratni dezerter i pobjegulja što sam kao sedmogodišnjak na početku rata bio primoran da odem iz BiH? dosta je ljudi silom prilika moralo spašavati živu glavu, ali su ipak heroji oni koji su ostali...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Treba mu ponuditi lagani **** i to je to.Jeste mi neki nogometni znalac,da nužno mora ostati pri Veležu.AlemC85 je napisao/la:
pa UO hoće da razgovara s njim i da mu ponude da ostane na nekoj drugoj funkciji, naravno ako prihvati..
da te pitam da li sam i ja ratni dezerter i pobjegulja što sam kao sedmogodišnjak na početku rata bio primoran da odem iz BiH? dosta je ljudi silom prilika moralo spašavati živu glavu, ali su ipak heroji oni koji su ostali...
Tebi je bilo 7 godina,Tanoviću pobjegulji je bilo mnogo više...i to ti je odgovor na tvoj drugi dio posta.
Ratni dezerter koji bi trebao pognute glave hodati Mostarom,eto toliko...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Sredit će njih Jusufbegović sada dok je pauza 

Danas Velez bas po mom ukusu, samo nema zavrsnice da si ne znam sta, kako uspijemo promasiti onako mocne sanse, Boze 
I ne bih se slozio da je ista igra kao prethodnih kola, mozda je prvih 11 "tu negdje" ali igra je super danas bila. Falio je taj gol koji je stalno visio u zraku, sta bi sad. Smatram da ima jos nade da se zavrsi medju prvih pet-sest recimo.
Edit: Nisam imao uvid u tabelu,.. pa nista nije izgubljeno, ovo pet-sest mijenjam u tri-cetiri ili u najoptimisticnijem slucaju dva-tri

I ne bih se slozio da je ista igra kao prethodnih kola, mozda je prvih 11 "tu negdje" ali igra je super danas bila. Falio je taj gol koji je stalno visio u zraku, sta bi sad. Smatram da ima jos nade da se zavrsi medju prvih pet-sest recimo.
Edit: Nisam imao uvid u tabelu,.. pa nista nije izgubljeno, ovo pet-sest mijenjam u tri-cetiri ili u najoptimisticnijem slucaju dva-tri

Support Velez, It's logical! ★
Svaka cast momcima koji su bili u Travniku. Lijepo za vidit one slike.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Tako je tefsija, otisao si- odpepaj materi mater prciotepsija je napisao/la:Treba mu ponuditi lagani **** i to je to.Jeste mi neki nogometni znalac,da nužno mora ostati pri Veležu.AlemC85 je napisao/la:
pa UO hoće da razgovara s njim i da mu ponude da ostane na nekoj drugoj funkciji, naravno ako prihvati..
Tebi je bilo 7 godina,Tanoviću pobjegulji je bilo mnogo više...i to ti je odgovor na tvoj drugi dio posta.

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jel moguce da opet isti 11 izlazi na teren I pod drugim trenerom..sumnjivo?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A tepsija oni koji hodaju pognute glave smo mi mazlumi koji smo visili po mjesec dana u santicevoj bulevaru i semovcu a oni koji su ostavili grad na cjedilu sad nam kroje sudbinu i hodaju koda su oslobodili Mostartepsija je napisao/la:Treba mu ponuditi lagani **** i to je to.Jeste mi neki nogometni znalac,da nužno mora ostati pri Veležu.AlemC85 je napisao/la:
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- el-fighter
- Kontakt:
Poznato je da u Travniku i Barca ima male sanse. Ljudi su prava domacinska ekipa, a jos kada im se poklopi da imaju srece, niko ih ne moze pobjediti na Piroti. Ono sto se provlaci kroz nasu ekipu vec par sezone jeste realizacija. Stvarno je nevjerovatno da nasi igraci mogu toliko toga promasiti u skoro svakoj utakmici.
Sto se tice pozicioniranja na tabeli na kraju sezone, mislim da su ovime sanse za Evropu izmakle. Previse je toga prepusteno i do kraja bi mogli zavrsiti negdje na sredini tabele, samo da se ne borimo za opstanak. Mladost, Sarajevo, Travnik, Rudar...negdje smo MORALI pobjediti kako bi bili u igri za Evropu. Ovako nam ostaje da kroz Kup pokusamo nesto uraditi, mada sumnjam da mozemo otici do samog kraja.
Sada neka Jusufbegovic u ovoj pauzi poslozi ekipu po svojoj zelji i da onda krenemo pobjedjivati.
FORZA VELEZ
Sto se tice pozicioniranja na tabeli na kraju sezone, mislim da su ovime sanse za Evropu izmakle. Previse je toga prepusteno i do kraja bi mogli zavrsiti negdje na sredini tabele, samo da se ne borimo za opstanak. Mladost, Sarajevo, Travnik, Rudar...negdje smo MORALI pobjediti kako bi bili u igri za Evropu. Ovako nam ostaje da kroz Kup pokusamo nesto uraditi, mada sumnjam da mozemo otici do samog kraja.
Sada neka Jusufbegovic u ovoj pauzi poslozi ekipu po svojoj zelji i da onda krenemo pobjedjivati.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Koji smo mi pehovi yebo nas otac nesretni
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Bolji smo bili 3 puta od njih , jebote nece u gol kako smo nesretni ..
Al valjda ce nam se vratit nekako
moramo dobit Viteza , kakvo je vrijeme doslo da pricamo ako dobijemo Viteza ..
Dobit Vitez i juriš na Grbavicu , ali prvo pauza

Al valjda ce nam se vratit nekako

Dobit Vitez i juriš na Grbavicu , ali prvo pauza

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
Jos ne mogu (kako stvari stoje ni za 5 godina necu moci) da skontam kako su Sirokog razvalili Zvijezda, Vitez i Slavija, a mi k'o zadnji levati 3 pimili... :/. Ima da ginu na terenu od sad i to je to, a mi navijaci da ginemo na tribinama od navijanja, kada kazete: "A idi Maleticu (peti, deseti, ....) sta uradi" nista niste pomogli Velezu, draze mi je da izgube i 5:0 ali da ja uradim sve sto mogu (da navijam za njih), nego da im i ja prisjedam na muku i psujem im, nema od toga nista. Zato sad, malo cemo slaviti historijski uspjeh reprezentacije, a onda napuniti stadion protiv Viteza i onda zaustavit 'vlak' sa Grbavice i ostaviti ih u sredini tabele
, a onda dalje...

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Neznam zasto ali mi je pravo drag ovaj mostar0606mostar0606 je napisao/la:Jos ne mogu (kako stvari stoje ni za 5 godina necu moci) da skontam kako su Sirokog razvalili Zvijezda, Vitez i Slavija, a mi k'o zadnji levati 3 pimili... :/. Ima da ginu na terenu od sad i to je to, a mi navijaci da ginemo na tribinama od navijanja, kada kazete: "A idi Maleticu (peti, deseti, ....) sta uradi" nista niste pomogli Velezu, draze mi je da izgube i 5:0 ali da ja uradim sve sto mogu (da navijam za njih), nego da im i ja prisjedam na muku i psujem im, nema od toga nista. Zato sad, malo cemo slaviti historijski uspjeh reprezentacije, a onda napuniti stadion protiv Viteza i onda zaustavit 'vlak' sa Grbavice i ostaviti ih u sredini tabele, a onda dalje...

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Viteza je najlakše dobiti,svi ih deru po 3-4 gola razlike,ne znam zašto nebi i Velež??
Godine prolaze jubav ostaje...
OD SUTRA U ČITLUKU
Fudbaleri Veleža otputovat će sutra na mini pripreme u Čitluk. Tokom pet dana mini priprema planirano je da se radi dva puta dnevno.
- Cilj nam je da jedno vrijeme radimo zajedno, da pojačamo intenzitet rada, radimo na taktici i podignemo samopouzdanje igrača. U Čitluku ćemo imati optimalne uslove za rad, kaže Nedim Jusufbegović, šef stručnog štaba Veleža.
U Čitluk će otputovati kompletan igrački kadar Veleža.
fkvelez.ba
Fudbaleri Veleža otputovat će sutra na mini pripreme u Čitluk. Tokom pet dana mini priprema planirano je da se radi dva puta dnevno.
- Cilj nam je da jedno vrijeme radimo zajedno, da pojačamo intenzitet rada, radimo na taktici i podignemo samopouzdanje igrača. U Čitluku ćemo imati optimalne uslove za rad, kaže Nedim Jusufbegović, šef stručnog štaba Veleža.
U Čitluk će otputovati kompletan igrački kadar Veleža.
fkvelez.ba